Bliv ringet op gratis af Allan Lorenzen

Skriv en besked herunder eller ring

Moderne landsted i naturskønne omgivelser

Nybygget landejendom

Projektet omfatter etablering af nyt enfamiliehus, på naturskøn grund med udsigt til marker, skov og sø. Den kommende bolig har et roligt og enkelt udtryk med store lukkede teglflader og få åbninger mod ankomst og vejen.

Flere integrerede gårdrum, skaber en private atmosfærefyldte rum, der står i kontrast til resten af boligens lys og åbenhed. Boligen tilstræbes et enkelt og nutidigt formsprog og udtryk, der med sin ærlige og rene materialeholdning forholder sig respektfuldt til det omkringliggende landskab.

Energi og miljø

BR18

Allan Lorenzen, Tegnestuen Lorenzen

tegnestuens engagement er præget af indlevelse og omhu. Uanset projektets...

Se billeder af projektet

Projektet omfatter etablering af nyt enfamiliehus, på naturskøn grund med udsigt til marker, skov og sø. Den kommende bolig har et roligt og enkelt udtryk med store lukkede teglflader og få åbninger mod ankomst og vejen.

Flere integrerede gårdrum, skaber en private atmosfærefyldte rum, der står i kontrast til resten af boligens lys og åbenhed. Boligen tilstræbes et enkelt og nutidigt formsprog og udtryk, der med sin ærlige og rene materialeholdning forholder sig respektfuldt til det omkringliggende landskab.,  Nybyggeri, Landejendom, Indgangsparti
Moderne landsted i naturskønne omgivelser, Indgangsparti

Teglvægge skaber et gårdrum omkring ankomsten og giver en rolig og beskyttet ankomst til boligen

Projektet omfatter etablering af nyt enfamiliehus, på naturskøn grund med udsigt til marker, skov og sø. Den kommende bolig har et roligt og enkelt udtryk med store lukkede teglflader og få åbninger mod ankomst og vejen.

Flere integrerede gårdrum, skaber en private atmosfærefyldte rum, der står i kontrast til resten af boligens lys og åbenhed. Boligen tilstræbes et enkelt og nutidigt formsprog og udtryk, der med sin ærlige og rene materialeholdning forholder sig respektfuldt til det omkringliggende landskab.,  Nybyggeri, Landejendom, Køkken
Moderne landsted i naturskønne omgivelser, Køkken

Køkken og spisestue forlænges i et overdækket uderum.

Projektet omfatter etablering af nyt enfamiliehus, på naturskøn grund med udsigt til marker, skov og sø. Den kommende bolig har et roligt og enkelt udtryk med store lukkede teglflader og få åbninger mod ankomst og vejen.

Flere integrerede gårdrum, skaber en private atmosfærefyldte rum, der står i kontrast til resten af boligens lys og åbenhed. Boligen tilstræbes et enkelt og nutidigt formsprog og udtryk, der med sin ærlige og rene materialeholdning forholder sig respektfuldt til det omkringliggende landskab.,  Nybyggeri, Landejendom, Køkken
Moderne landsted i naturskønne omgivelser, Køkken

Facaderne i tegl fortsættes indvendigt i boligen og står i kontrast til de lyse overflader i træ.

Projektet omfatter etablering af nyt enfamiliehus, på naturskøn grund med udsigt til marker, skov og sø. Den kommende bolig har et roligt og enkelt udtryk med store lukkede teglflader og få åbninger mod ankomst og vejen.

Flere integrerede gårdrum, skaber en private atmosfærefyldte rum, der står i kontrast til resten af boligens lys og åbenhed. Boligen tilstræbes et enkelt og nutidigt formsprog og udtryk, der med sin ærlige og rene materialeholdning forholder sig respektfuldt til det omkringliggende landskab.,  Nybyggeri, Landejendom, Facade
Moderne landsted i naturskønne omgivelser, Facade

Gennem den langstrakte facade opnås optimal kontakt til det åbne landskab omkring.

Projektet omfatter etablering af nyt enfamiliehus, på naturskøn grund med udsigt til marker, skov og sø. Den kommende bolig har et roligt og enkelt udtryk med store lukkede teglflader og få åbninger mod ankomst og vejen.

Flere integrerede gårdrum, skaber en private atmosfærefyldte rum, der står i kontrast til resten af boligens lys og åbenhed. Boligen tilstræbes et enkelt og nutidigt formsprog og udtryk, der med sin ærlige og rene materialeholdning forholder sig respektfuldt til det omkringliggende landskab.,  Nybyggeri, Landejendom, Bad/toilet
Moderne landsted i naturskønne omgivelser, Bad/toilet

Stemningsskifte omkring boligens badeværelse, walk-through garderobe samt soveværelse der orienterer sig mod introvert atriumgård.

  • Teglvægge skaber et gårdrum omkring ankomsten og giver en rolig og beskyttet ankomst til boligen
  • Køkken og spisestue forlænges i et overdækket uderum.
  • Facaderne i tegl fortsættes indvendigt i boligen og står i kontrast til de lyse overflader i træ.
  • Gennem den langstrakte facade opnås optimal kontakt til det åbne landskab omkring.
  • Stemningsskifte omkring boligens badeværelse, walk-through garderobe samt soveværelse der orienterer sig mod introvert atriumgård.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›