Lars Skinhøj Christensen

God arkitektur handler om drømme! - Dine unikke drømme & behov, som bliver til konkrete smukke & funktionelle rum, m. plads til gennemtænkte & overraskende løsninger.
Mit mål er at guide dig fra første snak og skitse til din færdige bolig. Vi finder en elegant funktionel løsning på alle udfordringer: Moderne / klassisk villa eller tilbygning, en svær grund, udsigt v. hav, fjord, skov, for få m2 eller passivhus m. grøn energi & bæredygtig klima. Kig forbi, få en kop kaffe & en uforpligtende snak!

Arkitekten tilbyder

+ Standard rådgivningsydelser
 
+ Kontakt og idé
1.800 kr.
Arkitekt
Lars Skinhøj Christensen
Hjemmeside
Klik her og få
arkitektens
kontaktoplysninger

Bliv ringet op gratis af arkitekten

Se arkitektens projekter

Lars Skinhøj Christensen
Priser & info
 

Moderne lavenergi villa i varme naturmaterialer

 • Åben 1.sal med varme naturmaterialer skærmet mod indblik -men med udsigt over vandet
  Åben 1.sal m udsigt over Lillebælt

  Moderne elegant lavenergivilla i varme naturmaterialer. Smukt beliggende ved Middelfart og optimeret for lys og udsigt over Lillebælt.

 • Lavenergi villa afskærmet mod indblik -men med udsigt over vandet fra terrasse og 1.sal
  Afskærmet -men med udsigt

  Lavenergi villa afskærmet mod indblik -men med udsigt over vandet fra terrasse og 1.sal

 • Elegant design villa med imødekommende åbent indgangsparti.
  Elegant villa m åbent indgangsparti

  Moderne elegant designvilla i varme naturmaterialer med imødekommende åbent indgangsparti. Smukt beliggende ved Middelfart og optimeret for lys og udsigt over Lillebælt. Carporten afskærmer mod indblik, men hindre ikke udsigt over vandet fra tagterrasse o

 • Moderne elegant lavenergi-villa i varme naturmaterialer optimeret for lys og udsigt over Lillebælt fra tag-terrasse og 1. sal.
  Moderne lavenergi-villa i naturmaterialer

  Moderne elegant lavenergi-villa i varme naturmaterialer optimeret for lys og udsigt over Lillebælt fra tag-terrasse og 1. sal.

 • Lavenergi villa ved middelfart Carportens sydvæg afskærmer mod indblik -men hindre ikke udsigt over vandet fra terrasse og 1.sal.
  Lavenergi villa afskærmet mod indblik

  Lavenergi villa ved middelfart Carportens sydvæg afskærmer mod indblik -men hindre ikke udsigt over vandet fra terrasse og 1.sal.

 • Kontor med udsigt og lys - i åben forbindelse til opholdsrum. Villaen har 4 værelser incl. kontor, som ligger i åben forbindelse m. opholdsrum og moderne køkken. Alle opholdsrum og et stort højloftet badeværelse er med udsigt og strejflys, som falder lan
  Kontor med udsigt og lys

  Kontor med udsigt og lys - i åben forbindelse til opholdsrum.
  Villaen har 4 værelser incl. kontor, som ligger i åben forbindelse m. opholdsrum og moderne køkken. Alle opholdsrum og et stort højloftet badeværelse er med udsigt og strejflys, som falder la

 • Åben 1.sal med lys, luft og udsigt over vandet. Moderne elegant lavenergi villa i varme naturmaterialer med imødekommende åben 1. sal optimeret for lys og udsigt over Lillebælt.
  Åben 1.sal med lys luft og udsigt

  Åben 1.sal med lys, luft og udsigt over vandet. Moderne elegant lavenergi villa i varme naturmaterialer med imødekommende åben 1. sal optimeret for lys og udsigt over Lillebælt.

 • Soveværelse med strejflys og udsigt. Moderne elegant Lavenergi-villa i varme naturmaterialer med udsigt
  Soveværelse med strejflys og udsigt

  Soveværelse med strejflys og udsigt. Moderne elegant Lavenergi-villa i varme naturmaterialer med udsigt og strejflys, som falder lang ind i rummet, og gør det lyst og venligt.

 • Thumbnail af Åben 1.sal med varme naturmaterialer skærmet mod indblik -men med udsigt over vandet
 • Thumbnail af Lavenergi villa afskærmet mod indblik -men med udsigt over vandet fra terrasse og 1.sal
 • Thumbnail af Elegant design villa med imødekommende åbent indgangsparti.
 • Thumbnail af Moderne elegant lavenergi-villa i varme naturmaterialer optimeret for lys og udsigt over Lillebælt fra tag-terrasse og 1. sal.
 • Thumbnail af Lavenergi villa ved middelfart Carportens sydvæg afskærmer mod indblik -men hindre ikke udsigt over vandet fra terrasse og 1.sal.
 • Thumbnail af Kontor med udsigt og lys - i åben forbindelse til opholdsrum. Villaen har 4 værelser incl. kontor, som ligger i åben forbindelse m. opholdsrum og moderne køkken. Alle opholdsrum og et stort højloftet badeværelse er med udsigt og strejflys, som falder lan
 • Thumbnail af Åben 1.sal med lys, luft og udsigt over vandet. Moderne elegant lavenergi villa i varme naturmaterialer med imødekommende åben 1. sal optimeret for lys og udsigt over Lillebælt.
 • Thumbnail af Soveværelse med strejflys og udsigt. Moderne elegant Lavenergi-villa i varme naturmaterialer med udsigt

Moderne elegant designvilla i varme naturmaterialer med imødekommende åbent indgangsparti. Smukt beliggende ved Middelfart og optimeret for lys og udsigt over Lillebælt. Carporten afskærmer mod indblik, men hindre ikke udsigt over vandet fra tagterrasse og 1. sal.
Villaen har 4 værelser incl. kontor, som ligger i åben forbindelse m. opholdsrum og moderne køkken. Alle opholdsrum og et stort højloftet badeværelse er med udsigt og strejflys, som falder lang ind i rummet, og gør det lyst og venligt.

Energi og miljø

Super lavenergi-villa (Næsten passivhus) bygget i bæredygtige og vedligeholdelsesfrie Naturmaterialer. Villaen er optimeret for udnyttelse af dagslys og passiv solvarme sammen med udsigten over Lillebælt. Solceller og Tesla powerwall driver elbilen.

Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.

Sådan får du den mest relevante rådgivning

Det er en fordel for dig, hvis du skriver din adresse, når du kontakter arkitekter via
Danske BoligArkitekter. Så kan arkitekten nemmere forstå dit projekt.
Du skal som minimum oplyse telefonnummer og email, så arkitekten kan få fat på dig.

Tak for din henvendelse.

Henvendelsen er blevet sendt til arkitekten.

Luk

Noget gik galt.

Vi arbejder på det.

Luk