sorte vinduer, hvid facade, m4 arkitekter, arkitekt Morten Dalsgaard, ombygning af villa

Bliv ringet op gratis af Morten Dalsgaard

Skriv en besked herunder eller ring

Modernisering af villa fra 1900

Ombygning af fritliggende hus

Det gamle hus fra 1900 blev totalrenoveret fra kælder til kvist.
Alt inde som ude er nænsomt renoveret foruden tagbelægningen.
Etablering af nye og omdannelse af gamle vindues- og dørhuller skabte mere dagslys og nye udgange til haven. Nye brede plankegulve blev lagt i hele huset, nyt badeværelse med søkig.
Entréen er åbnet op i fuld højde ved inddragelse af et lille værelse på 1. sal.
m4 Arkitekter har forestået skitseprojektering. Arkitekt Ole Vedsted-Jakobsen har forestået byggestyring.

Energi og miljø

Facaderne er efterisoleret med facadebatts, pudset og hvidmalet.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Morten Dalsgaard, m4 Arkitekter P/S

Siden 2001 har vi arbejdet intenst med at udvikle og forbedre boligejerens...

Se billeder af projektet

Det gamle hus fra 1900 blev totalrenoveret fra kælder til kvist.
Alt inde som ude er nænsomt renoveret foruden tagbelægningen.
Etablering af nye og omdannelse af gamle vindues- og dørhuller skabte mere dagslys og nye udgange til haven. Nye brede plankegulve blev lagt i hele huset, nyt badeværelse med søkig.
Entréen er åbnet op i fuld højde ved inddragelse af et lille værelse på 1. sal.
m4 Arkitekter har forestået skitseprojektering. Arkitekt Ole Vedsted-Jakobsen har forestået byggestyring.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Modernisering af villa fra 1900, Facade

Facaderne er efterisolerede og hvidmalede. Buer over vinduerne er "rettet" ud og giver mere dagslys. De små blyindfattede ruder er erstattet af større vinduespartier på 1. sal.
Alle vinduer er udskiftet fra hvide til sorte vinduer for at skabe kontrast

Det gamle hus fra 1900 blev totalrenoveret fra kælder til kvist.
Alt inde som ude er nænsomt renoveret foruden tagbelægningen.
Etablering af nye og omdannelse af gamle vindues- og dørhuller skabte mere dagslys og nye udgange til haven. Nye brede plankegulve blev lagt i hele huset, nyt badeværelse med søkig.
Entréen er åbnet op i fuld højde ved inddragelse af et lille værelse på 1. sal.
m4 Arkitekter har forestået skitseprojektering. Arkitekt Ole Vedsted-Jakobsen har forestået byggestyring.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Modernisering af villa fra 1900, Facade

Den eksisterende facade ses her med buede hvide vinduer og småsprossede ruder på 1. sal.
Foto: m4 Arkitekter

Det gamle hus fra 1900 blev totalrenoveret fra kælder til kvist.
Alt inde som ude er nænsomt renoveret foruden tagbelægningen.
Etablering af nye og omdannelse af gamle vindues- og dørhuller skabte mere dagslys og nye udgange til haven. Nye brede plankegulve blev lagt i hele huset, nyt badeværelse med søkig.
Entréen er åbnet op i fuld højde ved inddragelse af et lille værelse på 1. sal.
m4 Arkitekter har forestået skitseprojektering. Arkitekt Ole Vedsted-Jakobsen har forestået byggestyring.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Indgangsparti
Modernisering af villa fra 1900, Indgangsparti

Den mørke entré blev lys og rummelig ved at åbne op i fuld højde, etablere ovenlys og virker nu åben og indbydende i det store hus.
Foto: Christina Kayser Onsgaard

Det gamle hus fra 1900 blev totalrenoveret fra kælder til kvist.
Alt inde som ude er nænsomt renoveret foruden tagbelægningen.
Etablering af nye og omdannelse af gamle vindues- og dørhuller skabte mere dagslys og nye udgange til haven. Nye brede plankegulve blev lagt i hele huset, nyt badeværelse med søkig.
Entréen er åbnet op i fuld højde ved inddragelse af et lille værelse på 1. sal.
m4 Arkitekter har forestået skitseprojektering. Arkitekt Ole Vedsted-Jakobsen har forestået byggestyring.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Indgangsparti
Modernisering af villa fra 1900, Indgangsparti

Entréen fremstod mørk og indelukket.
Foto: m4 Arkitekter

Det gamle hus fra 1900 blev totalrenoveret fra kælder til kvist.
Alt inde som ude er nænsomt renoveret foruden tagbelægningen.
Etablering af nye og omdannelse af gamle vindues- og dørhuller skabte mere dagslys og nye udgange til haven. Nye brede plankegulve blev lagt i hele huset, nyt badeværelse med søkig.
Entréen er åbnet op i fuld højde ved inddragelse af et lille værelse på 1. sal.
m4 Arkitekter har forestået skitseprojektering. Arkitekt Ole Vedsted-Jakobsen har forestået byggestyring.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Modernisering af villa fra 1900, Stue

Spise- og opholdsstuen blev integreret ved en stor åbning mellem rummene. Dagslyset strømmer ind på tværs af stuerne.
Foto: Christina Kayser Onsgaard

Det gamle hus fra 1900 blev totalrenoveret fra kælder til kvist.
Alt inde som ude er nænsomt renoveret foruden tagbelægningen.
Etablering af nye og omdannelse af gamle vindues- og dørhuller skabte mere dagslys og nye udgange til haven. Nye brede plankegulve blev lagt i hele huset, nyt badeværelse med søkig.
Entréen er åbnet op i fuld højde ved inddragelse af et lille værelse på 1. sal.
m4 Arkitekter har forestået skitseprojektering. Arkitekt Ole Vedsted-Jakobsen har forestået byggestyring.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Modernisering af villa fra 1900, Stue

Fra opholdstuen blev dagslyset optimeret ved at udvide vindueshullerne og etablere en terrassedør mod haven.
Foto: Christina Kayser Onsgaard

Det gamle hus fra 1900 blev totalrenoveret fra kælder til kvist.
Alt inde som ude er nænsomt renoveret foruden tagbelægningen.
Etablering af nye og omdannelse af gamle vindues- og dørhuller skabte mere dagslys og nye udgange til haven. Nye brede plankegulve blev lagt i hele huset, nyt badeværelse med søkig.
Entréen er åbnet op i fuld højde ved inddragelse af et lille værelse på 1. sal.
m4 Arkitekter har forestået skitseprojektering. Arkitekt Ole Vedsted-Jakobsen har forestået byggestyring.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Modernisering af villa fra 1900, Stue

Pejsestuen har ligesom resten af huset fået nye plankegulve fra Dinesen.
Foto: Christina Kayser Onsgaard

Det gamle hus fra 1900 blev totalrenoveret fra kælder til kvist.
Alt inde som ude er nænsomt renoveret foruden tagbelægningen.
Etablering af nye og omdannelse af gamle vindues- og dørhuller skabte mere dagslys og nye udgange til haven. Nye brede plankegulve blev lagt i hele huset, nyt badeværelse med søkig.
Entréen er åbnet op i fuld højde ved inddragelse af et lille værelse på 1. sal.
m4 Arkitekter har forestået skitseprojektering. Arkitekt Ole Vedsted-Jakobsen har forestået byggestyring.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Modernisering af villa fra 1900, Køkken

Køkken-alrummet var tidligere mørkt og opdelt i to med begrænset dagslys. Der blev derfor etableret nye dør- og vindueshuller mod terrassen og haven. Køkkenelementerne er bevaret og suppleret med rustfri bordplader.
Foto: Christina Kayser Onsgaard

Det gamle hus fra 1900 blev totalrenoveret fra kælder til kvist.
Alt inde som ude er nænsomt renoveret foruden tagbelægningen.
Etablering af nye og omdannelse af gamle vindues- og dørhuller skabte mere dagslys og nye udgange til haven. Nye brede plankegulve blev lagt i hele huset, nyt badeværelse med søkig.
Entréen er åbnet op i fuld højde ved inddragelse af et lille værelse på 1. sal.
m4 Arkitekter har forestået skitseprojektering. Arkitekt Ole Vedsted-Jakobsen har forestået byggestyring.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Modernisering af villa fra 1900, Køkken

Det gamle køkken fremstod mørkt med begrænset udkig til terrasse og have.
Loftet var forsynet med pynte-bjælker og rummet var delt med indbyggede nicher.
Foto: m4 Arkitekter

Det gamle hus fra 1900 blev totalrenoveret fra kælder til kvist.
Alt inde som ude er nænsomt renoveret foruden tagbelægningen.
Etablering af nye og omdannelse af gamle vindues- og dørhuller skabte mere dagslys og nye udgange til haven. Nye brede plankegulve blev lagt i hele huset, nyt badeværelse med søkig.
Entréen er åbnet op i fuld højde ved inddragelse af et lille værelse på 1. sal.
m4 Arkitekter har forestået skitseprojektering. Arkitekt Ole Vedsted-Jakobsen har forestået byggestyring.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Bad/toilet
Modernisering af villa fra 1900, Bad/toilet

Det nye badeværelse på 1. sal fik ekstra tagvinduer og badekarret blev hævet så man samtidig kan kigge ud over søen. Rummet er holdt i sort og hvide nuancer. Mørke keramiske fliser på gulv, sort glas-mosaik på vægge og i bruseniche, baderumsmøbler i hvid

Det gamle hus fra 1900 blev totalrenoveret fra kælder til kvist.
Alt inde som ude er nænsomt renoveret foruden tagbelægningen.
Etablering af nye og omdannelse af gamle vindues- og dørhuller skabte mere dagslys og nye udgange til haven. Nye brede plankegulve blev lagt i hele huset, nyt badeværelse med søkig.
Entréen er åbnet op i fuld højde ved inddragelse af et lille værelse på 1. sal.
m4 Arkitekter har forestået skitseprojektering. Arkitekt Ole Vedsted-Jakobsen har forestået byggestyring.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Værelse
Modernisering af villa fra 1900, Værelse

Børneværelserne fik optimeret dagslyset med nye store vinduer i de karakteristiske kviste.
Der blev ligeledes etableret en fransk altan i gavlen.
Foto: Christina Kayser Onsgaard

Det gamle hus fra 1900 blev totalrenoveret fra kælder til kvist.
Alt inde som ude er nænsomt renoveret foruden tagbelægningen.
Etablering af nye og omdannelse af gamle vindues- og dørhuller skabte mere dagslys og nye udgange til haven. Nye brede plankegulve blev lagt i hele huset, nyt badeværelse med søkig.
Entréen er åbnet op i fuld højde ved inddragelse af et lille værelse på 1. sal.
m4 Arkitekter har forestået skitseprojektering. Arkitekt Ole Vedsted-Jakobsen har forestået byggestyring.
,  Ombygning, Fritliggende hus, Værelse
Modernisering af villa fra 1900, Værelse

De karakteristiske trekantede kviste havde tidligere småsprossede vinduer med kraftige karme.
Foto: m4 Arkitekter

  • Facaderne er efterisolerede og hvidmalede. Buer over vinduerne er "rettet" ud og giver mere dagslys. De små blyindfattede ruder er erstattet af større vinduespartier på 1. sal. 
Alle vinduer er udskiftet fra hvide til sorte vinduer for at skabe kontrast
  • Den eksisterende facade ses her med buede hvide vinduer og småsprossede ruder på 1. sal.
Foto: m4 Arkitekter
  • Den mørke entré blev lys og rummelig ved at åbne op i fuld højde, etablere ovenlys og virker nu åben og indbydende i det store hus.
Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Entréen fremstod mørk og indelukket.
Foto: m4 Arkitekter
  • Spise- og opholdsstuen blev integreret ved en stor åbning mellem rummene. Dagslyset strømmer ind på tværs af stuerne.
Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Fra opholdstuen blev dagslyset optimeret ved at udvide vindueshullerne og etablere en terrassedør mod haven.
Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Pejsestuen har ligesom resten af huset fået nye plankegulve fra Dinesen.
Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Køkken-alrummet var tidligere mørkt og opdelt i to med begrænset dagslys. Der blev derfor etableret nye dør- og vindueshuller mod terrassen og haven. Køkkenelementerne er bevaret og suppleret med rustfri bordplader.
Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • Det gamle køkken fremstod mørkt med begrænset udkig til terrasse og have.
Loftet var forsynet med pynte-bjælker og rummet var delt med indbyggede nicher.
Foto: m4 Arkitekter
  • Det nye badeværelse på 1. sal fik ekstra tagvinduer og badekarret blev hævet så man samtidig kan kigge ud over søen. Rummet er holdt i sort og hvide nuancer. Mørke keramiske fliser på gulv, sort glas-mosaik på vægge og i bruseniche, baderumsmøbler i hvid
  • Børneværelserne fik optimeret dagslyset med nye store vinduer i de karakteristiske kviste.
Der blev ligeledes etableret en fransk altan i gavlen.
Foto: Christina Kayser Onsgaard
  • De karakteristiske trekantede kviste havde tidligere småsprossede vinduer med kraftige karme.
Foto: m4 Arkitekter
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›