Bliv ringet op gratis af Carsten Hjort Boesen

Skriv en besked herunder eller ring

Moderniseringen har giver huset nyt liv, plads, lys og udsigt

Tilbygning til landejendom

Bygherren ønskede i forbindelse med ønsket om mere plads, udsigt og lysere boligarealer at ændre huset karakter fra ordinært stuehus til bygning med patricierpræg.

Energi og miljø

BR. 18

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Carsten Hjort Boesen, CHB Arkitekt Carsten Hjort Boesen Cand.Arch

Jeg har fokus på et højt arkitektonisk niveau med udgangspunkt i den aktuelle…

Se billeder af projektet

Bygherren ønskede i forbindelse med ønsket om mere plads, udsigt og lysere boligarealer at ændre huset karakter fra ordinært stuehus til bygning med patricierpræg.,  Tilbygning, Landejendom, Facade
Moderniseringen har giver huset nyt liv, plads, lys og udsigt, Facade

Den eksisterende bygning og tilbygningens terrændæk

Bygherren ønskede i forbindelse med ønsket om mere plads, udsigt og lysere boligarealer at ændre huset karakter fra ordinært stuehus til bygning med patricierpræg.,  Tilbygning, Landejendom, Facade
Moderniseringen har giver huset nyt liv, plads, lys og udsigt, Facade

Under udførelse

Bygherren ønskede i forbindelse med ønsket om mere plads, udsigt og lysere boligarealer at ændre huset karakter fra ordinært stuehus til bygning med patricierpræg.,  Tilbygning, Landejendom, Facade
Moderniseringen har giver huset nyt liv, plads, lys og udsigt, Facade

Under udførelse

Bygherren ønskede i forbindelse med ønsket om mere plads, udsigt og lysere boligarealer at ændre huset karakter fra ordinært stuehus til bygning med patricierpræg.,  Tilbygning, Landejendom, Facade
Moderniseringen har giver huset nyt liv, plads, lys og udsigt, Facade

Tilbygningen afventer henholdsvis zink beklædning på kvist og malerbehandling af murværk

Bygherren ønskede i forbindelse med ønsket om mere plads, udsigt og lysere boligarealer at ændre huset karakter fra ordinært stuehus til bygning med patricierpræg.,  Tilbygning, Landejendom, Værelse
Moderniseringen har giver huset nyt liv, plads, lys og udsigt, Værelse

Fra soveværelset på 1 sal er der udsigt over landskab og adgang til tagterrassen.

Bygherren ønskede i forbindelse med ønsket om mere plads, udsigt og lysere boligarealer at ændre huset karakter fra ordinært stuehus til bygning med patricierpræg.,  Tilbygning, Landejendom, Facade
Moderniseringen har giver huset nyt liv, plads, lys og udsigt, Facade

Zinkinddækning af kvist udføres.

Bygherren ønskede i forbindelse med ønsket om mere plads, udsigt og lysere boligarealer at ændre huset karakter fra ordinært stuehus til bygning med patricierpræg.,  Tilbygning, Landejendom, Facade
Moderniseringen har giver huset nyt liv, plads, lys og udsigt, Facade

Færdiggøres

Bygherren ønskede i forbindelse med ønsket om mere plads, udsigt og lysere boligarealer at ændre huset karakter fra ordinært stuehus til bygning med patricierpræg.,  Tilbygning, Landejendom, Facade
Moderniseringen har giver huset nyt liv, plads, lys og udsigt, Facade

Tilbygning med tagterrasse og zinkkvist der udvider soveværelset set fra haven.

Bygherren ønskede i forbindelse med ønsket om mere plads, udsigt og lysere boligarealer at ændre huset karakter fra ordinært stuehus til bygning med patricierpræg.,  Tilbygning, Landejendom, Udestue/havestue
Moderniseringen har giver huset nyt liv, plads, lys og udsigt, Udestue/havestue

Udestuen er i åben forbindelse med den tilstødende stue.

Bygherren ønskede i forbindelse med ønsket om mere plads, udsigt og lysere boligarealer at ændre huset karakter fra ordinært stuehus til bygning med patricierpræg.,  Tilbygning, Landejendom, Værelse
Moderniseringen har giver huset nyt liv, plads, lys og udsigt, Værelse

Kvisten giver større og lysere soveværelse, med udgang til tagterrassen

  • Den eksisterende bygning og tilbygningens terrændæk
  • Under udførelse
  • Under udførelse
  • Tilbygningen afventer henholdsvis zink beklædning på kvist og malerbehandling af murværk
  • Fra soveværelset på 1 sal er der udsigt over landskab og adgang til tagterrassen.
  • Zinkinddækning af kvist udføres.
  • Færdiggøres
  • Tilbygning med tagterrasse og zinkkvist der udvider soveværelset set fra haven.
  • Udestuen er i åben forbindelse med den tilstødende stue.
  • Kvisten giver større og lysere soveværelse, med udgang til tagterrassen
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›