Nanna Bering

NB Ark er en mindre, men engageret og professionel tegnestue. Vores mål er altid at fungere som kreativ sparringspartner for vores kunder med fokus på holdbare løsninger gennem alle faser - fra idé til virkelighed. Vi har stor erfaring med energirigtig renovering samt med at skabe arkitektonisk og funktionel værdi for vores kunder. Vi rådgiver vores kunder fra de indledende skitser til det færdige byggeri.

Arkitekten tilbyder

+ Standard rådgivningsydelser
 
+ Kontakt og idé
3.000 kr.
+
0 kr.
Arkitekt
Nanna Bering
Hjemmeside
Klik her og få
arkitektens
kontaktoplysninger

Bliv ringet op gratis af arkitekten

Se arkitektens projekter

sort zink, antrazink, moderne arkitektur, hjørnekvist, listebeklædning, stor kvist, modernisering af 70er hus

Gennemgribende modernisering af villa ved Furesøen

Der var ingen tvivl om, at det var husets beliggenhed, som ejerne faldt for, da de valgte at købe ...

Anneks, tilbygning i sort træ, sort træbeklædning, tilbygning til teenager, tilbygning til murmester villa

Anneks til teenager

Familiens store børn var ved at vokse ud af huset, og en ny anneksbygning til den klassiske ...

Badesø, moderne pool, pool, haveanlæg, Johan Christensen villa

Forvandling af Johan Christensen villa til moderne villa

Den klassiske Johan Christensen villa ligger i en samlet bebyggelse nord for København. Villaens nye ...

Loft til kip, stue med ovenlys, kig til køkken, flot lysindfald, moderne arkitektur, åben forbindelse mellem stue og køkken

Moderne tilbygning til typehus af Mogens Lassen

Den eksisterende villa, tegnet af Mogens Lassen, er bevaringsværdi, men de kun 77 m2 bolig var ikke ...

Den flotte pool er husets omdrejningspunkt og giver stemning til både huset og haven hele året.

60er villa blev omdannet til moderne poolhouse

Husets ejere havde gennem flere år ønsket at give deres 60er hus et nyt og moderne udtryk. De mange ...

Huset har en meget åben planløsning med mange spændende kig til haven. De højloftede rum får et flot lys fra højtsiddende vinduer.

Nyt enfamliehus på skrånende grund

Familien havde brug for mere plads og et ønske om, at familiens 4 store børn kunne få deres egen ...

Rækkehuset fik ny tilbygning med soveværelse og en ny terrasse. Den gamle kvist fik ny beklædning i træ og zink, så den passer med tilbygningen.

Rækkehus i nye klæder

Rækkehuset fik en tilbygning med soveværelse og ny træterrasse. Den gamle kvist blev efterisoleret ...

Der blev åbnet op mellem spisestue og køkken og samtidig skabt en arbejdskrog. Elementerne er i mørk, bejdset eg og blev valgt for at skabe en sammenhæng med husets klassiske arkitektur. Der er sorte vinduer og snedkerkøkken.

60'er villa blev moderniseret og energirenoveret

Da anden generation skulle flytte ind i den store arkitekttegnede villa fra 1967, skulle huset først ...

arkitekttegnet køkken

Simpel idé skaber sammenhæng

Familien på fem købte 213 m2 drømmehus i Holte og var lykkelige. Men det viste sig snart, at ...

Klassisk ejendom med småsprossede vinduer og sortglasseret tegltag. Facader er hvidpudsede.

Stor forvandling af bevaringsværdi ejendom

Projektet omfatter en gennemgribende renovering af og tilbygning til den 270 m2 store villa. Der er ...

Udformningen på terrassen gør, at man kan nyde udsigten i læ for vind og indkig. Terrasseplanker i teak ligesom vinduer i teak. Der er glasværn på den nye terrasse.

Nyt enfamiliehus med udsigt til Kolding Fjord

Projektet omfatter et nyt enfamiliehus på ca. 270 m2 beliggende på en skrånende grund med udsigt ...

Tilbygning til rækkehus. Glaskarnap med zinkbeklædning og stor træterrasse. Facaderne har lærketræsbeklædning på klinkt.

Tilbygning til rækkehus

Rækkehuset blev udvidet med en stue, der ligger som et lille træskrin i baghaven. Der er etableret ...

Nanna Bering
Priser & info
 

Modernistisk familievilla

  • Den nyrenoverede villa fik nye, store energirigtige hjørnevinduer med udsigt til Furesøen samt ny tagterrasse med glasværn.De pudsede facader og mørkegrå vinduer får huset til at fremstå moderne.
    Facaderne EFTER ombygning og ny terrasse

    Villaen har fået nye, store hjørnevinduer med udsigt til Furesøen samt ny tagterrasse med glasværn.

  • Villaen fik nye, store hjørnevinduer med udsigt til Furesøen samt ny tagterrasse med glasværn.Lavenergi vinduer og pudsede facader giver villaen et moderne udtryk efter ombygning og renovering.
    Nyt hjørnevindue med kig til Furesø

    De nye, store hjørnevinduer lukker lys og udsigt ind og giver samtidig huset et mere modernistisk udtryk.

  • Fra stuen er der udgang til den nye tagterrasse og en flot udsigt til Furesøen.
    Tagterrasse med udsigt

    Fra stuen er der udgang til den nye tagterrasse og en flot udsigt til Furesø.

  • Det nye hjørnevindue er udformet, så det fremhæver udsigten men begrænser indsigt fra naboer. Lavenergi vinduer lukker lyset ind og giver huset et moderne arkitekttonisk udtryk.
    Fjernsynsstue med udsigt

    Det nye hjørnevindue er udformet, så det fremhæver udsigten, men begrænser indsigt fra naboer.

  • Nyt, åbent køkken med plads til familien.Vægge er revet ned, så det nye køkken er i åben forbindelse med opholdsrummene, og der er god plads til familien.
    Nyt, åbent køkken med plads til familien

    Vægge er revet ned, så det nye køkken er i åben forbindelse med opholdsrummene - det har skabt god plads til hele familien.

  • 60er villa før ombygning. Huset havde gule mursten og brune vinduer og stern før ombygningen. Arkitekturen er overordnet bevaret, men huset er blevet opdateret og moderniseret.
    Huset FØR ombygning

    Huset havde gule mursten og brune vinduer og stern før ombygningen. Arkitekturen er overordnet bevaret, men huset er blevet opdateret og moderniseret.

  • Thumbnail af Den nyrenoverede villa fik nye, store energirigtige hjørnevinduer med udsigt til Furesøen samt ny tagterrasse med glasværn.De pudsede facader og mørkegrå vinduer får huset til at fremstå moderne.
  • Thumbnail af Villaen fik nye, store hjørnevinduer med udsigt til Furesøen samt ny tagterrasse med glasværn.Lavenergi vinduer og pudsede facader giver villaen et moderne udtryk efter ombygning og renovering.
  • Thumbnail af Fra stuen er der udgang til den nye tagterrasse og en flot udsigt til Furesøen.
  • Thumbnail af Det nye hjørnevindue er udformet, så det fremhæver udsigten men begrænser indsigt fra naboer. Lavenergi vinduer lukker lyset ind og giver huset et moderne arkitekttonisk udtryk.
  • Thumbnail af Nyt, åbent køkken med plads til familien.Vægge er revet ned, så det nye køkken er i åben forbindelse med opholdsrummene, og der er god plads til familien.
  • Thumbnail af 60er villa før ombygning. Huset havde gule mursten og brune vinduer og stern før ombygningen. Arkitekturen er overordnet bevaret, men huset er blevet opdateret og moderniseret.

Da familien købte den ældre villa, var det med ønsket om at forvandle den til en lys og moderne bolig, hvor udsigten til Furesø blev fremhævet.
Hele huset er blevet opdateret både indvendigt og udvendigt, og der er skabt nye hjørnevinduer fra stuerne med udgang til ny, stor terrasse med søudsigt.

Energi og miljø

Udskiftning af vinduer til lavenergi samt udskiftning af varmeinstallation.

Sådan får du den mest relevante rådgivning

Det er en fordel for dig, hvis du skriver din adresse, når du kontakter arkitekter via
Danske BoligArkitekter. Så kan arkitekten nemmere forstå dit projekt.
Du skal som minimum oplyse telefonnummer og email, så arkitekten kan få fat på dig.

Tak for din henvendelse.

Henvendelsen er blevet sendt til arkitekten.

Luk

Noget gik galt.

Vi arbejder på det.

Luk