Den nyrenoverede villa fik nye, store energirigtige hjørnevinduer med udsigt til Furesøen samt ny tagterrasse med glasværn.De pudsede facader og mørkegrå vinduer får huset til at fremstå moderne.

Bliv ringet op gratis af Nanna Bering

Skriv en besked herunder eller ring

Modernistisk familievilla

Ombygning af fritliggende hus

Da familien købte den ældre villa, var det med ønsket om at forvandle den til en lys og moderne bolig, hvor udsigten til Furesø blev fremhævet.
Hele huset er blevet opdateret både indvendigt og udvendigt, og der er skabt nye hjørnevinduer fra stuerne med udgang til ny, stor terrasse med søudsigt.

Energi og miljø

Udskiftning af vinduer til lavenergi samt udskiftning af varmeinstallation.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Nanna Bering, NB Ark Rådgivende Arkitekter M.A.A

NB Ark er en mindre, men engageret og professionel tegnestue. Vores mål er altid...

Se billeder af projektet

Den nyrenoverede villa fik nye, store energirigtige hjørnevinduer med udsigt til Furesøen samt ny tagterrasse med glasværn.De pudsede facader og mørkegrå vinduer får huset til at fremstå moderne.
Facaderne EFTER ombygning og ny terrasse

Villaen har fået nye, store hjørnevinduer med udsigt til Furesøen samt ny tagterrasse med glasværn.

Villaen fik nye, store hjørnevinduer med udsigt til Furesøen samt ny tagterrasse med glasværn.Lavenergi vinduer og pudsede facader giver villaen et moderne udtryk efter ombygning og renovering.
Nyt hjørnevindue med kig til Furesø

De nye, store hjørnevinduer lukker lys og udsigt ind og giver samtidig huset et mere modernistisk udtryk.

Fra stuen er der udgang til den nye tagterrasse og en flot udsigt til Furesøen.
Tagterrasse med udsigt

Fra stuen er der udgang til den nye tagterrasse og en flot udsigt til Furesø.

Det nye hjørnevindue er udformet, så det fremhæver udsigten men begrænser indsigt fra naboer. Lavenergi vinduer lukker lyset ind og giver huset et moderne arkitekttonisk udtryk.
Fjernsynsstue med udsigt

Det nye hjørnevindue er udformet, så det fremhæver udsigten, men begrænser indsigt fra naboer.

Nyt, åbent køkken med plads til familien.Vægge er revet ned, så det nye køkken er i åben forbindelse med opholdsrummene, og der er god plads til familien.
Nyt, åbent køkken med plads til familien

Vægge er revet ned, så det nye køkken er i åben forbindelse med opholdsrummene - det har skabt god plads til hele familien.

60er villa før ombygning. Huset havde gule mursten og brune vinduer og stern før ombygningen. Arkitekturen er overordnet bevaret, men huset er blevet opdateret og moderniseret.
Huset FØR ombygning

Huset havde gule mursten og brune vinduer og stern før ombygningen. Arkitekturen er overordnet bevaret, men huset er blevet opdateret og moderniseret.

  • Thumbnail af Den nyrenoverede villa fik nye, store energirigtige hjørnevinduer med udsigt til Furesøen samt ny tagterrasse med glasværn.De pudsede facader og mørkegrå vinduer får huset til at fremstå moderne.
  • Thumbnail af Villaen fik nye, store hjørnevinduer med udsigt til Furesøen samt ny tagterrasse med glasværn.Lavenergi vinduer og pudsede facader giver villaen et moderne udtryk efter ombygning og renovering.
  • Thumbnail af Fra stuen er der udgang til den nye tagterrasse og en flot udsigt til Furesøen.
  • Thumbnail af Det nye hjørnevindue er udformet, så det fremhæver udsigten men begrænser indsigt fra naboer. Lavenergi vinduer lukker lyset ind og giver huset et moderne arkitekttonisk udtryk.
  • Thumbnail af Nyt, åbent køkken med plads til familien.Vægge er revet ned, så det nye køkken er i åben forbindelse med opholdsrummene, og der er god plads til familien.
  • Thumbnail af 60er villa før ombygning. Huset havde gule mursten og brune vinduer og stern før ombygningen. Arkitekturen er overordnet bevaret, men huset er blevet opdateret og moderniseret.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.