forskudte plan stue og køkken

Bliv ringet op gratis af Allan Lorenzen

Skriv en besked herunder eller ring

Mulighed for samvær eller retræte

Tilbygning til fritliggende hus

Plads til samvær men også retræte // Personlighed og stemning under hensyn til ønske om rolige harmoniske omgivelser, var nøgleord under samarbejdet omkring om- & tilbygning samt energioptimering af 80´er villaen.

Huset er gennemgribende ombygget med nyt køkken, badeværelser, gulve, lofter samt vinduer. Tilbygningen danner rammen om nyt multirum og fanger desuden det oprindelige badeværelse og giver, med ugeneret kig til have, mulighed for udvidelse med sauna.

Energi og miljø

Der er etableret solcelleanlæg. Taget er efterisoleret til BR10 krav og vinduer er udskiftet til 3 lags glas.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Allan Lorenzen, Tegnestuen Lorenzen

tegnestuens engagement er præget af indlevelse og omhu. Uanset projektets...

Se billeder af projektet

Plads til samvær men også retræte // Personlighed og stemning under hensyn til ønske om rolige harmoniske omgivelser, var nøgleord under samarbejdet omkring om- & tilbygning samt energioptimering af 80´er villaen.

Huset er gennemgribende ombygget med nyt køkken, badeværelser, gulve, lofter samt vinduer. Tilbygningen danner rammen om nyt multirum og fanger desuden det oprindelige badeværelse og giver, med ugeneret kig til have, mulighed for udvidelse med sauna.

,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Mulighed for samvær eller retræte, Stue

Stuen er åbnet op mod udemiljøet på den ene side og køkken på modsat side. Forhøjelse af facade mod have sikre et kig til haven og skov fra køkken som ligger i højere niveau.

Plads til samvær men også retræte // Personlighed og stemning under hensyn til ønske om rolige harmoniske omgivelser, var nøgleord under samarbejdet omkring om- & tilbygning samt energioptimering af 80´er villaen.

Huset er gennemgribende ombygget med nyt køkken, badeværelser, gulve, lofter samt vinduer. Tilbygningen danner rammen om nyt multirum og fanger desuden det oprindelige badeværelse og giver, med ugeneret kig til have, mulighed for udvidelse med sauna.

,  Tilbygning, Fritliggende hus, Wellness-rum
Mulighed for samvær eller retræte, Wellness-rum

Behovet for mere plads og planer om udvidelse i tilbygning med flere rum blev samlet i et stort, lyst, fleksibelt rum til fast hjemmearbejdsplads, gæster på futon, meditation, læsning eller leg.

Plads til samvær men også retræte // Personlighed og stemning under hensyn til ønske om rolige harmoniske omgivelser, var nøgleord under samarbejdet omkring om- & tilbygning samt energioptimering af 80´er villaen.

Huset er gennemgribende ombygget med nyt køkken, badeværelser, gulve, lofter samt vinduer. Tilbygningen danner rammen om nyt multirum og fanger desuden det oprindelige badeværelse og giver, med ugeneret kig til have, mulighed for udvidelse med sauna.

,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Mulighed for samvær eller retræte, Stue

Stuen er åbnet op mod udemiljøet på den ene side og køkken på modsat side. Forhøjelse af facade mod have sikre et kig til haven og skov fra køkken som ligger i højere niveau.

Plads til samvær men også retræte // Personlighed og stemning under hensyn til ønske om rolige harmoniske omgivelser, var nøgleord under samarbejdet omkring om- & tilbygning samt energioptimering af 80´er villaen.

Huset er gennemgribende ombygget med nyt køkken, badeværelser, gulve, lofter samt vinduer. Tilbygningen danner rammen om nyt multirum og fanger desuden det oprindelige badeværelse og giver, med ugeneret kig til have, mulighed for udvidelse med sauna.

,  Tilbygning, Fritliggende hus, Bad/toilet
Mulighed for samvær eller retræte, Bad/toilet

Bad er moderniseret og udvidet. Tilbygningen med multirummet fanger badeværelset og giver mulighed for udvidelse med sauna i nedsænket niveau.

Plads til samvær men også retræte // Personlighed og stemning under hensyn til ønske om rolige harmoniske omgivelser, var nøgleord under samarbejdet omkring om- & tilbygning samt energioptimering af 80´er villaen.

Huset er gennemgribende ombygget med nyt køkken, badeværelser, gulve, lofter samt vinduer. Tilbygningen danner rammen om nyt multirum og fanger desuden det oprindelige badeværelse og giver, med ugeneret kig til have, mulighed for udvidelse med sauna.

,  Tilbygning, Fritliggende hus, Bad/toilet
Mulighed for samvær eller retræte, Bad/toilet

Enkelhed og afstemt materialeskift.

Plads til samvær men også retræte // Personlighed og stemning under hensyn til ønske om rolige harmoniske omgivelser, var nøgleord under samarbejdet omkring om- & tilbygning samt energioptimering af 80´er villaen.

Huset er gennemgribende ombygget med nyt køkken, badeværelser, gulve, lofter samt vinduer. Tilbygningen danner rammen om nyt multirum og fanger desuden det oprindelige badeværelse og giver, med ugeneret kig til have, mulighed for udvidelse med sauna.

,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Mulighed for samvær eller retræte, Facade

Med ønske om rolig, harmonisk og enkelt udtryk er valg profileret træbeklædning med lameludtryk i forpatineret eg og transparent overfladebehandling.

Plads til samvær men også retræte // Personlighed og stemning under hensyn til ønske om rolige harmoniske omgivelser, var nøgleord under samarbejdet omkring om- & tilbygning samt energioptimering af 80´er villaen.

Huset er gennemgribende ombygget med nyt køkken, badeværelser, gulve, lofter samt vinduer. Tilbygningen danner rammen om nyt multirum og fanger desuden det oprindelige badeværelse og giver, med ugeneret kig til have, mulighed for udvidelse med sauna.

,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Mulighed for samvær eller retræte, Facade

Med ønske om rolig, harmonisk og enkelt udtryk er valgt profileret træbeklædning med lameludtryk i forpatineret eg og transparent overfladebehandling. Vinduer er valgt i lys grå for nænsom kontrast.

Plads til samvær men også retræte // Personlighed og stemning under hensyn til ønske om rolige harmoniske omgivelser, var nøgleord under samarbejdet omkring om- & tilbygning samt energioptimering af 80´er villaen.

Huset er gennemgribende ombygget med nyt køkken, badeværelser, gulve, lofter samt vinduer. Tilbygningen danner rammen om nyt multirum og fanger desuden det oprindelige badeværelse og giver, med ugeneret kig til have, mulighed for udvidelse med sauna.

,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Mulighed for samvær eller retræte, Facade

Med ønske om rolig, harmonisk og enkelt udtryk er valgt profileret træbeklædning med lameludtryk i forpatineret eg med transparent overfladebehandling. Vinduer er valgt i lys grå for nænsom kontrast til både træ og murværk.

Plads til samvær men også retræte // Personlighed og stemning under hensyn til ønske om rolige harmoniske omgivelser, var nøgleord under samarbejdet omkring om- & tilbygning samt energioptimering af 80´er villaen.

Huset er gennemgribende ombygget med nyt køkken, badeværelser, gulve, lofter samt vinduer. Tilbygningen danner rammen om nyt multirum og fanger desuden det oprindelige badeværelse og giver, med ugeneret kig til have, mulighed for udvidelse med sauna.

,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Mulighed for samvær eller retræte, Facade

Tilbygningen fanger det oprindelige badeværelse og giver mulighed for udvidelse med sauna i nedsænket område.

Plads til samvær men også retræte // Personlighed og stemning under hensyn til ønske om rolige harmoniske omgivelser, var nøgleord under samarbejdet omkring om- & tilbygning samt energioptimering af 80´er villaen.

Huset er gennemgribende ombygget med nyt køkken, badeværelser, gulve, lofter samt vinduer. Tilbygningen danner rammen om nyt multirum og fanger desuden det oprindelige badeværelse og giver, med ugeneret kig til have, mulighed for udvidelse med sauna.

,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Mulighed for samvær eller retræte, Facade

Køkken er åbnet op mod nedsænket stue og haven. Et lyst betongulv medvirker til roligt indtryk og det fritstående køkkenmøbel medvirker til kontrast og spænding i rummet.

Plads til samvær men også retræte // Personlighed og stemning under hensyn til ønske om rolige harmoniske omgivelser, var nøgleord under samarbejdet omkring om- & tilbygning samt energioptimering af 80´er villaen.

Huset er gennemgribende ombygget med nyt køkken, badeværelser, gulve, lofter samt vinduer. Tilbygningen danner rammen om nyt multirum og fanger desuden det oprindelige badeværelse og giver, med ugeneret kig til have, mulighed for udvidelse med sauna.

,  Tilbygning, Fritliggende hus, Bad/toilet
Mulighed for samvær eller retræte, Bad/toilet

Badeværelse er omdisponeret og moderniseret. Nedsænkning af badekar, lyse farver og roligt betongulv får det forholdsvis lille bad til at virke lidt større.

Plads til samvær men også retræte // Personlighed og stemning under hensyn til ønske om rolige harmoniske omgivelser, var nøgleord under samarbejdet omkring om- & tilbygning samt energioptimering af 80´er villaen.

Huset er gennemgribende ombygget med nyt køkken, badeværelser, gulve, lofter samt vinduer. Tilbygningen danner rammen om nyt multirum og fanger desuden det oprindelige badeværelse og giver, med ugeneret kig til have, mulighed for udvidelse med sauna.

,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Mulighed for samvær eller retræte, Facade

FØR FOTO viser facaden før modernisering, åbning mod haven og tilføjelse af tilbygning.

Plads til samvær men også retræte // Personlighed og stemning under hensyn til ønske om rolige harmoniske omgivelser, var nøgleord under samarbejdet omkring om- & tilbygning samt energioptimering af 80´er villaen.

Huset er gennemgribende ombygget med nyt køkken, badeværelser, gulve, lofter samt vinduer. Tilbygningen danner rammen om nyt multirum og fanger desuden det oprindelige badeværelse og giver, med ugeneret kig til have, mulighed for udvidelse med sauna.

,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Mulighed for samvær eller retræte, Stue

FØR FOTO viser stue før modernisering, åbning mod have og tilføjelse af multirum.

  • Stuen er åbnet op mod udemiljøet på den ene side og køkken på modsat side. Forhøjelse af facade mod have sikre et kig til haven og skov fra køkken som ligger i højere niveau.
  • Behovet for mere plads og planer om udvidelse i tilbygning med flere rum blev samlet i et stort, lyst, fleksibelt rum til fast hjemmearbejdsplads, gæster på futon, meditation, læsning eller leg.
  • Stuen er åbnet op mod udemiljøet på den ene side og køkken på modsat side. Forhøjelse af facade mod have sikre et kig til haven og skov fra køkken som ligger i højere niveau.
  • Bad er moderniseret og udvidet. Tilbygningen med multirummet fanger badeværelset og giver mulighed for udvidelse med sauna i nedsænket niveau.
  • Enkelhed og afstemt materialeskift.
  • Med ønske om rolig, harmonisk og enkelt udtryk er valg profileret træbeklædning med  lameludtryk i forpatineret eg og transparent overfladebehandling.
  • Med ønske om rolig, harmonisk og enkelt udtryk er valgt profileret træbeklædning med  lameludtryk i forpatineret eg og transparent overfladebehandling. Vinduer er valgt i lys grå for nænsom kontrast.
  • Med ønske om rolig, harmonisk og enkelt udtryk er valgt profileret træbeklædning med  lameludtryk i forpatineret eg med transparent overfladebehandling. Vinduer er valgt i lys grå for nænsom kontrast til både træ og murværk.
  • Tilbygningen fanger det oprindelige badeværelse og giver mulighed for udvidelse med sauna i nedsænket område.
  • Køkken er åbnet op mod nedsænket stue og haven. Et lyst betongulv medvirker til roligt indtryk og det fritstående køkkenmøbel medvirker til kontrast og spænding i rummet.
  • Badeværelse er omdisponeret og moderniseret. Nedsænkning af badekar, lyse farver og roligt betongulv får det forholdsvis lille bad til at virke lidt større.
  • FØR FOTO viser facaden før modernisering, åbning mod haven og tilføjelse af tilbygning.
  • FØR FOTO viser stue før modernisering, åbning mod have og tilføjelse af multirum.
Tør du gå glip af en god idé?
Tør du gå glip af en god idé? Læs mere ›