Bliv ringet op gratis af Nanna Bering

Skriv en besked herunder eller ring

Murmestervilla med vokseværk

Tilbygning til fritliggende hus

Familien ønskede mere plads og en mere tidssvarende indretning af den ældre, men fine murmestervilla fra 50´erne. Opgaven blev derfor at tegne en tilbygning, som var i tråd med den oprindelige arkitektur, men med en mere moderne indretning. Køkkenet blev åbnet op, og herfra går man et par trin ned i tilbygningen, som åbner sig mod den store have. På 1. salen blev der indrettet et stort master bedroom med adskilt walk-in-closet. Murmestervillaen blev samtidig renoveret og fik nyt tag.

Energi og miljø

Vinduer blev udskiftet til lavenergi vinduer, og taget blev efterisoleret. Nye og bedre isolerede kviste.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Flere rum
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Nanna Bering, NB Ark Rådgivende Arkitekter M.A.A

NB Ark er en mindre, men engageret og professionel tegnestue. Vores mål er altid...

Se billeder af projektet

Familien ønskede mere plads og en mere tidssvarende indretning af den ældre, men fine murmestervilla fra 50´erne. Opgaven blev derfor at tegne en tilbygning, som var i tråd med den oprindelige arkitektur, men med en mere moderne indretning. Køkkenet blev åbnet op, og herfra går man et par trin ned i tilbygningen, som åbner sig mod den store have. På 1. salen blev der indrettet et stort master bedroom med adskilt walk-in-closet. Murmestervillaen blev samtidig renoveret og fik nyt tag.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Murmestervilla med vokseværk, Facade

Tilbygningen forskyder sig på gavlen og giver dermed mulighed for hyggekroge på terrassen.

Familien ønskede mere plads og en mere tidssvarende indretning af den ældre, men fine murmestervilla fra 50´erne. Opgaven blev derfor at tegne en tilbygning, som var i tråd med den oprindelige arkitektur, men med en mere moderne indretning. Køkkenet blev åbnet op, og herfra går man et par trin ned i tilbygningen, som åbner sig mod den store have. På 1. salen blev der indrettet et stort master bedroom med adskilt walk-in-closet. Murmestervillaen blev samtidig renoveret og fik nyt tag.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Murmestervilla med vokseværk, Facade

Tilbygningens niveauforskydning ses også på terrassen.

Familien ønskede mere plads og en mere tidssvarende indretning af den ældre, men fine murmestervilla fra 50´erne. Opgaven blev derfor at tegne en tilbygning, som var i tråd med den oprindelige arkitektur, men med en mere moderne indretning. Køkkenet blev åbnet op, og herfra går man et par trin ned i tilbygningen, som åbner sig mod den store have. På 1. salen blev der indrettet et stort master bedroom med adskilt walk-in-closet. Murmestervillaen blev samtidig renoveret og fik nyt tag.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Murmestervilla med vokseværk, Terrasse/altan

Tilbygningen åbner sig mod terrasse og have med den store foldedør.

Familien ønskede mere plads og en mere tidssvarende indretning af den ældre, men fine murmestervilla fra 50´erne. Opgaven blev derfor at tegne en tilbygning, som var i tråd med den oprindelige arkitektur, men med en mere moderne indretning. Køkkenet blev åbnet op, og herfra går man et par trin ned i tilbygningen, som åbner sig mod den store have. På 1. salen blev der indrettet et stort master bedroom med adskilt walk-in-closet. Murmestervillaen blev samtidig renoveret og fik nyt tag.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Murmestervilla med vokseværk, Stue

Kig fra den nye spisestue til den gamle stue.

Familien ønskede mere plads og en mere tidssvarende indretning af den ældre, men fine murmestervilla fra 50´erne. Opgaven blev derfor at tegne en tilbygning, som var i tråd med den oprindelige arkitektur, men med en mere moderne indretning. Køkkenet blev åbnet op, og herfra går man et par trin ned i tilbygningen, som åbner sig mod den store have. På 1. salen blev der indrettet et stort master bedroom med adskilt walk-in-closet. Murmestervillaen blev samtidig renoveret og fik nyt tag.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Murmestervilla med vokseværk, Stue

Den gamle stue blev renoveret med bl.a. nye vinduer, nye gulve og ny indbygget reol.

Familien ønskede mere plads og en mere tidssvarende indretning af den ældre, men fine murmestervilla fra 50´erne. Opgaven blev derfor at tegne en tilbygning, som var i tråd med den oprindelige arkitektur, men med en mere moderne indretning. Køkkenet blev åbnet op, og herfra går man et par trin ned i tilbygningen, som åbner sig mod den store have. På 1. salen blev der indrettet et stort master bedroom med adskilt walk-in-closet. Murmestervillaen blev samtidig renoveret og fik nyt tag.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Murmestervilla med vokseværk, Køkken

Det nye køkken blev åbnet op og fik masser af skabsplads.

Familien ønskede mere plads og en mere tidssvarende indretning af den ældre, men fine murmestervilla fra 50´erne. Opgaven blev derfor at tegne en tilbygning, som var i tråd med den oprindelige arkitektur, men med en mere moderne indretning. Køkkenet blev åbnet op, og herfra går man et par trin ned i tilbygningen, som åbner sig mod den store have. På 1. salen blev der indrettet et stort master bedroom med adskilt walk-in-closet. Murmestervillaen blev samtidig renoveret og fik nyt tag.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Murmestervilla med vokseværk, Køkken

Der blev også plads til en lille spiseplads i det nye køkken med udgang til terrassen.

Familien ønskede mere plads og en mere tidssvarende indretning af den ældre, men fine murmestervilla fra 50´erne. Opgaven blev derfor at tegne en tilbygning, som var i tråd med den oprindelige arkitektur, men med en mere moderne indretning. Køkkenet blev åbnet op, og herfra går man et par trin ned i tilbygningen, som åbner sig mod den store have. På 1. salen blev der indrettet et stort master bedroom med adskilt walk-in-closet. Murmestervillaen blev samtidig renoveret og fik nyt tag.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Walk-in-closet
Murmestervilla med vokseværk, Walk-in-closet

Master bedroom med walk-in-closet og terrassedør mod haven

Familien ønskede mere plads og en mere tidssvarende indretning af den ældre, men fine murmestervilla fra 50´erne. Opgaven blev derfor at tegne en tilbygning, som var i tråd med den oprindelige arkitektur, men med en mere moderne indretning. Køkkenet blev åbnet op, og herfra går man et par trin ned i tilbygningen, som åbner sig mod den store have. På 1. salen blev der indrettet et stort master bedroom med adskilt walk-in-closet. Murmestervillaen blev samtidig renoveret og fik nyt tag.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Murmestervilla med vokseværk, Facade

Huset før ombygning

  • Tilbygningen forskyder sig på gavlen og giver dermed mulighed for hyggekroge på terrassen.
  • Tilbygningens niveauforskydning ses også på terrassen.
  • Tilbygningen åbner sig mod terrasse og have med den store foldedør.
  • Kig fra den nye spisestue til den gamle stue.
  • Den gamle stue blev renoveret med bl.a. nye vinduer, nye gulve og ny indbygget reol.
  • Det nye køkken blev åbnet op og fik masser af skabsplads.
  • Der blev også plads til en lille spiseplads i det nye køkken med udgang til terrassen.
  • Master bedroom med walk-in-closet og terrassedør mod haven
  • Huset før ombygning
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›
Vind biograftur for 2 her