Tilbygning og ombygning af villa.

Bliv ringet op gratis af Allan Lorenzen

Skriv en besked herunder eller ring

Nænsom om- og tilbygning af parcelhus

Tilbygning til fritliggende hus

Med udgangspunkt i 60’er-husets gode proportioner har et typisk gult 60’er-parcelhus fået ny carport, et ekstra badeværelse, et åbent køkken-alrum vendt mod haven, en modernisering af husets ydre og forhaven samt et terrasseområde i direkte forbindelse til køkken og stue.

Den gamle carport er revet ned, og i stedet er der lavet en tilbygning med badeværelse og en ny carport i samme moderne profil, der er tilpasset resten af huset og dets linjer. Træværk, vinduer og døre er malet sort.

Indenfor er familiens ønske om en nænsom opgradering inden for en overskuelig økonomisk budgetramme opnået. Huset har fået nyt køkken vendt mod haven. Hvid maling på profilbrædderne i loftet og en ændring af væggenes placering i køkken og stue har givet huset lys og luft og den plads, som den moderne børnefamilie kræver.

Familien har haft arkitekten med ude i huset til en gennemgang af husets muligheder, før de satte deres underskrift på en købsaftale.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Flere rum
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Allan Lorenzen, Tegnestuen Lorenzen

tegnestuens engagement er præget af indlevelse og omhu. Uanset projektets…

Se billeder af projektet

Med udgangspunkt i 60’er-husets gode proportioner har et typisk gult 60’er-parcelhus fået ny carport, et ekstra badeværelse, et åbent køkken-alrum vendt mod haven, en modernisering af husets ydre og forhaven samt et terrasseområde i direkte forbindelse til køkken og stue. 

Den gamle carport er revet ned, og i stedet er der lavet en tilbygning med badeværelse og en ny carport i samme moderne profil, der er tilpasset resten af huset og dets linjer. Træværk, vinduer og døre er malet sort. 

Indenfor er familiens ønske om en nænsom opgradering inden for en overskuelig økonomisk budgetramme opnået. Huset har fået nyt køkken vendt mod haven. Hvid maling på profilbrædderne i loftet og en ændring af væggenes placering i køkken og stue har givet huset lys og luft og den plads, som den moderne børnefamilie kræver.

Familien har haft arkitekten med ude i huset til en gennemgang af husets muligheder, før de satte deres underskrift på en købsaftale.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Nænsom om- og tilbygning af parcelhus, Facade

Den nye tilbygning gav plads til et badeværelse og en strømlinet carport.

Med udgangspunkt i 60’er-husets gode proportioner har et typisk gult 60’er-parcelhus fået ny carport, et ekstra badeværelse, et åbent køkken-alrum vendt mod haven, en modernisering af husets ydre og forhaven samt et terrasseområde i direkte forbindelse til køkken og stue. 

Den gamle carport er revet ned, og i stedet er der lavet en tilbygning med badeværelse og en ny carport i samme moderne profil, der er tilpasset resten af huset og dets linjer. Træværk, vinduer og døre er malet sort. 

Indenfor er familiens ønske om en nænsom opgradering inden for en overskuelig økonomisk budgetramme opnået. Huset har fået nyt køkken vendt mod haven. Hvid maling på profilbrædderne i loftet og en ændring af væggenes placering i køkken og stue har givet huset lys og luft og den plads, som den moderne børnefamilie kræver.

Familien har haft arkitekten med ude i huset til en gennemgang af husets muligheder, før de satte deres underskrift på en købsaftale.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Nænsom om- og tilbygning af parcelhus, Facade

Det nedslidte hus trængte til et æstetisk løft.

Med udgangspunkt i 60’er-husets gode proportioner har et typisk gult 60’er-parcelhus fået ny carport, et ekstra badeværelse, et åbent køkken-alrum vendt mod haven, en modernisering af husets ydre og forhaven samt et terrasseområde i direkte forbindelse til køkken og stue. 

Den gamle carport er revet ned, og i stedet er der lavet en tilbygning med badeværelse og en ny carport i samme moderne profil, der er tilpasset resten af huset og dets linjer. Træværk, vinduer og døre er malet sort. 

Indenfor er familiens ønske om en nænsom opgradering inden for en overskuelig økonomisk budgetramme opnået. Huset har fået nyt køkken vendt mod haven. Hvid maling på profilbrædderne i loftet og en ændring af væggenes placering i køkken og stue har givet huset lys og luft og den plads, som den moderne børnefamilie kræver.

Familien har haft arkitekten med ude i huset til en gennemgang af husets muligheder, før de satte deres underskrift på en købsaftale.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Nænsom om- og tilbygning af parcelhus, Facade

Den træbeklædte tilbygning med badeværelse og carport.

Med udgangspunkt i 60’er-husets gode proportioner har et typisk gult 60’er-parcelhus fået ny carport, et ekstra badeværelse, et åbent køkken-alrum vendt mod haven, en modernisering af husets ydre og forhaven samt et terrasseområde i direkte forbindelse til køkken og stue. 

Den gamle carport er revet ned, og i stedet er der lavet en tilbygning med badeværelse og en ny carport i samme moderne profil, der er tilpasset resten af huset og dets linjer. Træværk, vinduer og døre er malet sort. 

Indenfor er familiens ønske om en nænsom opgradering inden for en overskuelig økonomisk budgetramme opnået. Huset har fået nyt køkken vendt mod haven. Hvid maling på profilbrædderne i loftet og en ændring af væggenes placering i køkken og stue har givet huset lys og luft og den plads, som den moderne børnefamilie kræver.

Familien har haft arkitekten med ude i huset til en gennemgang af husets muligheder, før de satte deres underskrift på en købsaftale.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Nænsom om- og tilbygning af parcelhus, Facade

Det sorte træværk giver en fin kontrast til de gule sten.

Med udgangspunkt i 60’er-husets gode proportioner har et typisk gult 60’er-parcelhus fået ny carport, et ekstra badeværelse, et åbent køkken-alrum vendt mod haven, en modernisering af husets ydre og forhaven samt et terrasseområde i direkte forbindelse til køkken og stue. 

Den gamle carport er revet ned, og i stedet er der lavet en tilbygning med badeværelse og en ny carport i samme moderne profil, der er tilpasset resten af huset og dets linjer. Træværk, vinduer og døre er malet sort. 

Indenfor er familiens ønske om en nænsom opgradering inden for en overskuelig økonomisk budgetramme opnået. Huset har fået nyt køkken vendt mod haven. Hvid maling på profilbrædderne i loftet og en ændring af væggenes placering i køkken og stue har givet huset lys og luft og den plads, som den moderne børnefamilie kræver.

Familien har haft arkitekten med ude i huset til en gennemgang af husets muligheder, før de satte deres underskrift på en købsaftale.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Haveplan
Nænsom om- og tilbygning af parcelhus, Haveplan

Det store tagudhæng har beskyttet de oprindelige vinduer godt.

Med udgangspunkt i 60’er-husets gode proportioner har et typisk gult 60’er-parcelhus fået ny carport, et ekstra badeværelse, et åbent køkken-alrum vendt mod haven, en modernisering af husets ydre og forhaven samt et terrasseområde i direkte forbindelse til køkken og stue. 

Den gamle carport er revet ned, og i stedet er der lavet en tilbygning med badeværelse og en ny carport i samme moderne profil, der er tilpasset resten af huset og dets linjer. Træværk, vinduer og døre er malet sort. 

Indenfor er familiens ønske om en nænsom opgradering inden for en overskuelig økonomisk budgetramme opnået. Huset har fået nyt køkken vendt mod haven. Hvid maling på profilbrædderne i loftet og en ændring af væggenes placering i køkken og stue har givet huset lys og luft og den plads, som den moderne børnefamilie kræver.

Familien har haft arkitekten med ude i huset til en gennemgang af husets muligheder, før de satte deres underskrift på en købsaftale.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Nænsom om- og tilbygning af parcelhus, Facade

Træterrassen foran huset er bygget rundt om et gammelt træ.

Med udgangspunkt i 60’er-husets gode proportioner har et typisk gult 60’er-parcelhus fået ny carport, et ekstra badeværelse, et åbent køkken-alrum vendt mod haven, en modernisering af husets ydre og forhaven samt et terrasseområde i direkte forbindelse til køkken og stue. 

Den gamle carport er revet ned, og i stedet er der lavet en tilbygning med badeværelse og en ny carport i samme moderne profil, der er tilpasset resten af huset og dets linjer. Træværk, vinduer og døre er malet sort. 

Indenfor er familiens ønske om en nænsom opgradering inden for en overskuelig økonomisk budgetramme opnået. Huset har fået nyt køkken vendt mod haven. Hvid maling på profilbrædderne i loftet og en ændring af væggenes placering i køkken og stue har givet huset lys og luft og den plads, som den moderne børnefamilie kræver.

Familien har haft arkitekten med ude i huset til en gennemgang af husets muligheder, før de satte deres underskrift på en købsaftale.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Nænsom om- og tilbygning af parcelhus, Køkken

Gulnede listelofter fik det oprindelige hus til at virke mørkt og lavloftet.

Med udgangspunkt i 60’er-husets gode proportioner har et typisk gult 60’er-parcelhus fået ny carport, et ekstra badeværelse, et åbent køkken-alrum vendt mod haven, en modernisering af husets ydre og forhaven samt et terrasseområde i direkte forbindelse til køkken og stue. 

Den gamle carport er revet ned, og i stedet er der lavet en tilbygning med badeværelse og en ny carport i samme moderne profil, der er tilpasset resten af huset og dets linjer. Træværk, vinduer og døre er malet sort. 

Indenfor er familiens ønske om en nænsom opgradering inden for en overskuelig økonomisk budgetramme opnået. Huset har fået nyt køkken vendt mod haven. Hvid maling på profilbrædderne i loftet og en ændring af væggenes placering i køkken og stue har givet huset lys og luft og den plads, som den moderne børnefamilie kræver.

Familien har haft arkitekten med ude i huset til en gennemgang af husets muligheder, før de satte deres underskrift på en købsaftale.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Nænsom om- og tilbygning af parcelhus, Køkken

Køkkenet er vendt, så madlavningen foregår med kig til det grønne.

Med udgangspunkt i 60’er-husets gode proportioner har et typisk gult 60’er-parcelhus fået ny carport, et ekstra badeværelse, et åbent køkken-alrum vendt mod haven, en modernisering af husets ydre og forhaven samt et terrasseområde i direkte forbindelse til køkken og stue. 

Den gamle carport er revet ned, og i stedet er der lavet en tilbygning med badeværelse og en ny carport i samme moderne profil, der er tilpasset resten af huset og dets linjer. Træværk, vinduer og døre er malet sort. 

Indenfor er familiens ønske om en nænsom opgradering inden for en overskuelig økonomisk budgetramme opnået. Huset har fået nyt køkken vendt mod haven. Hvid maling på profilbrædderne i loftet og en ændring af væggenes placering i køkken og stue har givet huset lys og luft og den plads, som den moderne børnefamilie kræver.

Familien har haft arkitekten med ude i huset til en gennemgang af husets muligheder, før de satte deres underskrift på en købsaftale.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Nænsom om- og tilbygning af parcelhus, Køkken

Der er åbnet op mellem spiseafdeling og stue. De synlige spær er malet sorte.

Med udgangspunkt i 60’er-husets gode proportioner har et typisk gult 60’er-parcelhus fået ny carport, et ekstra badeværelse, et åbent køkken-alrum vendt mod haven, en modernisering af husets ydre og forhaven samt et terrasseområde i direkte forbindelse til køkken og stue. 

Den gamle carport er revet ned, og i stedet er der lavet en tilbygning med badeværelse og en ny carport i samme moderne profil, der er tilpasset resten af huset og dets linjer. Træværk, vinduer og døre er malet sort. 

Indenfor er familiens ønske om en nænsom opgradering inden for en overskuelig økonomisk budgetramme opnået. Huset har fået nyt køkken vendt mod haven. Hvid maling på profilbrædderne i loftet og en ændring af væggenes placering i køkken og stue har givet huset lys og luft og den plads, som den moderne børnefamilie kræver.

Familien har haft arkitekten med ude i huset til en gennemgang af husets muligheder, før de satte deres underskrift på en købsaftale.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Nænsom om- og tilbygning af parcelhus, Køkken

Køkkenet har fået et visuelt løft med masser af hvid maling.

Med udgangspunkt i 60’er-husets gode proportioner har et typisk gult 60’er-parcelhus fået ny carport, et ekstra badeværelse, et åbent køkken-alrum vendt mod haven, en modernisering af husets ydre og forhaven samt et terrasseområde i direkte forbindelse til køkken og stue. 

Den gamle carport er revet ned, og i stedet er der lavet en tilbygning med badeværelse og en ny carport i samme moderne profil, der er tilpasset resten af huset og dets linjer. Træværk, vinduer og døre er malet sort. 

Indenfor er familiens ønske om en nænsom opgradering inden for en overskuelig økonomisk budgetramme opnået. Huset har fået nyt køkken vendt mod haven. Hvid maling på profilbrædderne i loftet og en ændring af væggenes placering i køkken og stue har givet huset lys og luft og den plads, som den moderne børnefamilie kræver.

Familien har haft arkitekten med ude i huset til en gennemgang af husets muligheder, før de satte deres underskrift på en købsaftale.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Bad/toilet
Nænsom om- og tilbygning af parcelhus, Bad/toilet

De højtsiddende vinduer giver himmelkig og masser af dagslys i badet.

Med udgangspunkt i 60’er-husets gode proportioner har et typisk gult 60’er-parcelhus fået ny carport, et ekstra badeværelse, et åbent køkken-alrum vendt mod haven, en modernisering af husets ydre og forhaven samt et terrasseområde i direkte forbindelse til køkken og stue. 

Den gamle carport er revet ned, og i stedet er der lavet en tilbygning med badeværelse og en ny carport i samme moderne profil, der er tilpasset resten af huset og dets linjer. Træværk, vinduer og døre er malet sort. 

Indenfor er familiens ønske om en nænsom opgradering inden for en overskuelig økonomisk budgetramme opnået. Huset har fået nyt køkken vendt mod haven. Hvid maling på profilbrædderne i loftet og en ændring af væggenes placering i køkken og stue har givet huset lys og luft og den plads, som den moderne børnefamilie kræver.

Familien har haft arkitekten med ude i huset til en gennemgang af husets muligheder, før de satte deres underskrift på en købsaftale.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Bad/toilet
Nænsom om- og tilbygning af parcelhus, Bad/toilet

Indretningen i badet er holdt i samme enkle stil, som resten af huset.

Med udgangspunkt i 60’er-husets gode proportioner har et typisk gult 60’er-parcelhus fået ny carport, et ekstra badeværelse, et åbent køkken-alrum vendt mod haven, en modernisering af husets ydre og forhaven samt et terrasseområde i direkte forbindelse til køkken og stue. 

Den gamle carport er revet ned, og i stedet er der lavet en tilbygning med badeværelse og en ny carport i samme moderne profil, der er tilpasset resten af huset og dets linjer. Træværk, vinduer og døre er malet sort. 

Indenfor er familiens ønske om en nænsom opgradering inden for en overskuelig økonomisk budgetramme opnået. Huset har fået nyt køkken vendt mod haven. Hvid maling på profilbrædderne i loftet og en ændring af væggenes placering i køkken og stue har givet huset lys og luft og den plads, som den moderne børnefamilie kræver.

Familien har haft arkitekten med ude i huset til en gennemgang af husets muligheder, før de satte deres underskrift på en købsaftale.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Nænsom om- og tilbygning af parcelhus, Stue

Arkitekten foreslog at sætte en væg op som rumdeler i stuen. Også den lange bænk er ny.

Med udgangspunkt i 60’er-husets gode proportioner har et typisk gult 60’er-parcelhus fået ny carport, et ekstra badeværelse, et åbent køkken-alrum vendt mod haven, en modernisering af husets ydre og forhaven samt et terrasseområde i direkte forbindelse til køkken og stue. 

Den gamle carport er revet ned, og i stedet er der lavet en tilbygning med badeværelse og en ny carport i samme moderne profil, der er tilpasset resten af huset og dets linjer. Træværk, vinduer og døre er malet sort. 

Indenfor er familiens ønske om en nænsom opgradering inden for en overskuelig økonomisk budgetramme opnået. Huset har fået nyt køkken vendt mod haven. Hvid maling på profilbrædderne i loftet og en ændring af væggenes placering i køkken og stue har givet huset lys og luft og den plads, som den moderne børnefamilie kræver.

Familien har haft arkitekten med ude i huset til en gennemgang af husets muligheder, før de satte deres underskrift på en købsaftale.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Nænsom om- og tilbygning af parcelhus, Stue

Bænken i tv-stuen er 4,6 meter lang og har plads til hele familien.

  • Den nye tilbygning gav plads til et badeværelse og en strømlinet carport.
  • Det nedslidte hus trængte til et æstetisk løft.
  • Den træbeklædte tilbygning med badeværelse og carport.
  • Det sorte træværk giver en fin kontrast til de gule sten.
  • Det store tagudhæng har beskyttet de oprindelige vinduer godt.
  • Træterrassen foran huset er bygget rundt om et gammelt træ.
  • Gulnede listelofter fik det oprindelige hus til at virke mørkt og lavloftet.
  • Køkkenet er vendt, så madlavningen foregår med kig til det grønne.
  • Der er åbnet op mellem spiseafdeling og stue. De synlige spær er malet sorte.
  • Køkkenet har fået et visuelt løft med masser af hvid maling.
  • De højtsiddende vinduer giver himmelkig og masser af dagslys i badet.
  • Indretningen i badet er holdt i samme enkle stil, som resten af huset.
  • Arkitekten foreslog at sætte en væg op som rumdeler i stuen. Også den lange bænk er ny.
  • Bænken i tv-stuen er 4,6 meter lang og har plads til hele familien.
Tør du gå glip af en god idé?
Tør du gå glip af en god idé? Læs mere ›