egetræ facade

Bliv ringet op gratis af Allan Lorenzen

Skriv en besked herunder eller ring

Naturlig overgang mellem eksisterende & nyt

Tilbygning til fritliggende hus

Et ønske om flere og mere funktionelle m2, samt et ønske om større forbindelse til haven, lå til grund for denne tilbygning og facadefornyelse. Det eksisterende hus’ form er strammet op, og en ny monolitisk og skulpturel teglvæg med ildsted skaber en naturlig overgang mellem eksisterende og nyt.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Allan Lorenzen, Tegnestuen Lorenzen

tegnestuens engagement er præget af indlevelse og omhu. Uanset projektets…

Se billeder af projektet

Et ønske om flere og mere funktionelle m2, samt et ønske om større forbindelse til haven, lå til grund for denne tilbygning og facadefornyelse. Det eksisterende hus’ form er strammet op, og en ny monolitisk og skulpturel teglvæg med ildsted skaber en naturlig overgang mellem eksisterende og nyt.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Naturlig overgang mellem eksisterende & nyt, Køkken

Køkkenets placering skaber god forbindelse til alle husets funktioner, og er sammen med ildstedet husets omdrejningspunkt.
Omorganisering af planløsningen har givet mulighed for loungeområde i forbindelse med køkken.

Et ønske om flere og mere funktionelle m2, samt et ønske om større forbindelse til haven, lå til grund for denne tilbygning og facadefornyelse. Det eksisterende hus’ form er strammet op, og en ny monolitisk og skulpturel teglvæg med ildsted skaber en naturlig overgang mellem eksisterende og nyt.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Naturlig overgang mellem eksisterende & nyt, Køkken

Det nye køkkenalrum har forbindelse til begge sider af haven, og binder derved boligens inde- og uderum sammen

Et ønske om flere og mere funktionelle m2, samt et ønske om større forbindelse til haven, lå til grund for denne tilbygning og facadefornyelse. Det eksisterende hus’ form er strammet op, og en ny monolitisk og skulpturel teglvæg med ildsted skaber en naturlig overgang mellem eksisterende og nyt.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Naturlig overgang mellem eksisterende & nyt, Stue

Tegl, røget eg og ildsted skaber en intim, hyggelig og rolig atmosfære i stuen.

Et ønske om flere og mere funktionelle m2, samt et ønske om større forbindelse til haven, lå til grund for denne tilbygning og facadefornyelse. Det eksisterende hus’ form er strammet op, og en ny monolitisk og skulpturel teglvæg med ildsted skaber en naturlig overgang mellem eksisterende og nyt.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Naturlig overgang mellem eksisterende & nyt, Facade

Det enkle formsprog underlægger sig eksisterende bolig. Beklædningen i røget egetræ skaber en naturlig reference til havens materialitet

Et ønske om flere og mere funktionelle m2, samt et ønske om større forbindelse til haven, lå til grund for denne tilbygning og facadefornyelse. Det eksisterende hus’ form er strammet op, og en ny monolitisk og skulpturel teglvæg med ildsted skaber en naturlig overgang mellem eksisterende og nyt.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Naturlig overgang mellem eksisterende & nyt, Facade

Teglvæggen skaber en naturlig overgang mellem eksisterende og tilbygning.

Et ønske om flere og mere funktionelle m2, samt et ønske om større forbindelse til haven, lå til grund for denne tilbygning og facadefornyelse. Det eksisterende hus’ form er strammet op, og en ny monolitisk og skulpturel teglvæg med ildsted skaber en naturlig overgang mellem eksisterende og nyt.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Naturlig overgang mellem eksisterende & nyt, Facade

FØR FOTO

  • Køkkenets placering skaber god forbindelse til alle husets funktioner, og er sammen med ildstedet husets omdrejningspunkt.
Omorganisering af planløsningen har givet mulighed for loungeområde i forbindelse med køkken.
  • Det nye køkkenalrum har forbindelse til begge sider af haven, og binder derved boligens inde- og uderum sammen
  • Tegl, røget eg og ildsted skaber en intim, hyggelig og rolig atmosfære i stuen.
  • Det enkle formsprog underlægger sig eksisterende bolig. Beklædningen i røget egetræ skaber en naturlig reference til havens materialitet
  • Teglvæggen skaber en naturlig overgang mellem eksisterende og tilbygning.
  • FØR FOTO
Få nyt fra Danske BoligArkitekter
Få nyt fra Danske BoligArkitekter Læs mere ›