1 sal

Bliv ringet op gratis af Lotte Elkiær

Skriv en besked herunder eller ring

Ny rumlighed til parcelhuset

Ny førstesal på fritliggende hus

Familen's ønske var at få skabt nogle flottere arkitektoniske rum i huset med særlig fokus på at få mere lys og luft ind i huset. Huset fik større børneværelser, større stue + ekstra stue med udsigt fra 1 sal. For at bygningen fremstod som et hele efter ombygningen blev huset pudset og fik nye vinduer.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Flere rum
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Lotte Elkiær, Elkiær + Ebbeskov Arkitekter ApS

E + E arkitekter er en mindre tegnestue i Danmark der har markeret sig med 1.…

Se billeder af projektet

Familen's ønske var at få skabt nogle flottere arkitektoniske rum i huset med særlig fokus på at få mere lys og luft ind i huset. Huset fik større børneværelser, større stue + ekstra stue med udsigt fra 1 sal. For at bygningen fremstod som et hele efter ombygningen blev huset pudset og fik nye vinduer.
 ,  Ny førstesal, Fritliggende hus, Facade
Ny rumlighed til parcelhuset, Facade

Ny stor stue med højt til loftet

Familen's ønske var at få skabt nogle flottere arkitektoniske rum i huset med særlig fokus på at få mere lys og luft ind i huset. Huset fik større børneværelser, større stue + ekstra stue med udsigt fra 1 sal. For at bygningen fremstod som et hele efter ombygningen blev huset pudset og fik nye vinduer.
 ,  Ny førstesal, Fritliggende hus, Stue
Ny rumlighed til parcelhuset, Stue

Lys og luftig stue med flot rumhøjde.

Familen's ønske var at få skabt nogle flottere arkitektoniske rum i huset med særlig fokus på at få mere lys og luft ind i huset. Huset fik større børneværelser, større stue + ekstra stue med udsigt fra 1 sal. For at bygningen fremstod som et hele efter ombygningen blev huset pudset og fik nye vinduer.
 ,  Ny førstesal, Fritliggende hus, Facade
Ny rumlighed til parcelhuset, Facade

Stort ovenlys giver en helt særlig stemning i rummet

Familen's ønske var at få skabt nogle flottere arkitektoniske rum i huset med særlig fokus på at få mere lys og luft ind i huset. Huset fik større børneværelser, større stue + ekstra stue med udsigt fra 1 sal. For at bygningen fremstod som et hele efter ombygningen blev huset pudset og fik nye vinduer.
 ,  Ny førstesal, Fritliggende hus, Stue
Ny rumlighed til parcelhuset, Stue

De 2 niveauer bindes sammen

  •  Ny stor stue med højt til loftet
  • Lys og luftig stue med flot rumhøjde.
  • Stort ovenlys giver en helt særlig stemning i rummet
  • De 2 niveauer bindes sammen
Tør du gå glip af en god idé?
Tør du gå glip af en god idé? Læs mere ›