Bliv ringet op gratis af Rune Ager Brund

Skriv en besked herunder eller ring

Nybygning af villa på kuperet og skrående grund

Nybygget fritliggende hus

Nybygning af villa på kuperet og skrående grund i det naturskønne område nær Risskov hospitalspark.
I sin form forskyder og fortander bygningskroppen sig tre gange og skaber læ og rum til uforstyrret udeophold på de store træterrasser mod syd og vest.
De store glaspartier med integreret solafskærmning på sydvestvendte facader skaber gode lysforhold for boligens rum, og trækker naturen med ind i boligen. Bygningens højde stiger fra nord til syd, og tilpasser sig naturligt terrænet, ved at spejle grundens hældning.
Bygningens østfacade med sammenhængende garage og overdækket indgangsparti byder velkommen mod en mindre lokal grusvej der er den primære ankomstvej.
På sydsiden etableres en lille solgård med terrasserende plantekasser med grønne bede og planter, hvorfra det er udgang og udsigt fra fitness/wellness afdelingen i kælderen.
Bygningen udføres som et fuldmuret hus i lyse/gullige mursten der skaber pendant til Bindesbøl psykiatriske hospital med sine gullige nuancer.
Husets øvrige materialer består af trælameller, zink,
mørke alu og enkelte trærammer.
Indv. udføres vægge i vandskuret og blankt murværk med egetræs plankegulve og listelofter.

Energi og miljø

Huset udføres iht BR18

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Familievenlige løsninger

Rune Ager Brund, FLIPP arkitekter ApS

ALT SAMLET ET STED Hos FLIPP arkitekter står vi for heler forløbet i jeres...

Se billeder af projektet

Nybygning af villa på kuperet og skrående grund i det naturskønne område nær Risskov hospitalspark.
I sin form forskyder og fortander bygningskroppen sig tre gange og skaber læ og rum til uforstyrret udeophold på de store træterrasser mod syd og vest. 
De store glaspartier med integreret solafskærmning på sydvestvendte facader skaber gode lysforhold for boligens rum, og trækker naturen med ind i boligen. Bygningens højde stiger fra nord til syd, og tilpasser sig naturligt terrænet, ved at spejle grundens hældning. 
Bygningens østfacade med sammenhængende garage og overdækket indgangsparti byder velkommen mod en mindre lokal grusvej der er den primære ankomstvej. 
På sydsiden etableres en lille solgård med terrasserende plantekasser med grønne bede og planter, hvorfra det er udgang og udsigt fra fitness/wellness afdelingen i kælderen.
Bygningen udføres som et fuldmuret hus i lyse/gullige mursten der skaber pendant til Bindesbøl psykiatriske hospital med sine gullige nuancer. 
Husets øvrige materialer består af trælameller, zink,
mørke alu og enkelte trærammer.
Indv. udføres vægge i vandskuret og blankt murværk med egetræs plankegulve og listelofter.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Nybygning af villa på kuperet og skrående grund, Facade

Sydvest facade med stor terrasse og nedgang til solgård

Nybygning af villa på kuperet og skrående grund i det naturskønne område nær Risskov hospitalspark.
I sin form forskyder og fortander bygningskroppen sig tre gange og skaber læ og rum til uforstyrret udeophold på de store træterrasser mod syd og vest. 
De store glaspartier med integreret solafskærmning på sydvestvendte facader skaber gode lysforhold for boligens rum, og trækker naturen med ind i boligen. Bygningens højde stiger fra nord til syd, og tilpasser sig naturligt terrænet, ved at spejle grundens hældning. 
Bygningens østfacade med sammenhængende garage og overdækket indgangsparti byder velkommen mod en mindre lokal grusvej der er den primære ankomstvej. 
På sydsiden etableres en lille solgård med terrasserende plantekasser med grønne bede og planter, hvorfra det er udgang og udsigt fra fitness/wellness afdelingen i kælderen.
Bygningen udføres som et fuldmuret hus i lyse/gullige mursten der skaber pendant til Bindesbøl psykiatriske hospital med sine gullige nuancer. 
Husets øvrige materialer består af trælameller, zink,
mørke alu og enkelte trærammer.
Indv. udføres vægge i vandskuret og blankt murværk med egetræs plankegulve og listelofter.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Nybygning af villa på kuperet og skrående grund, Facade

Østvendt ankomst facade med integreret carport og overdækket ankomst

Nybygning af villa på kuperet og skrående grund i det naturskønne område nær Risskov hospitalspark.
I sin form forskyder og fortander bygningskroppen sig tre gange og skaber læ og rum til uforstyrret udeophold på de store træterrasser mod syd og vest. 
De store glaspartier med integreret solafskærmning på sydvestvendte facader skaber gode lysforhold for boligens rum, og trækker naturen med ind i boligen. Bygningens højde stiger fra nord til syd, og tilpasser sig naturligt terrænet, ved at spejle grundens hældning. 
Bygningens østfacade med sammenhængende garage og overdækket indgangsparti byder velkommen mod en mindre lokal grusvej der er den primære ankomstvej. 
På sydsiden etableres en lille solgård med terrasserende plantekasser med grønne bede og planter, hvorfra det er udgang og udsigt fra fitness/wellness afdelingen i kælderen.
Bygningen udføres som et fuldmuret hus i lyse/gullige mursten der skaber pendant til Bindesbøl psykiatriske hospital med sine gullige nuancer. 
Husets øvrige materialer består af trælameller, zink,
mørke alu og enkelte trærammer.
Indv. udføres vægge i vandskuret og blankt murværk med egetræs plankegulve og listelofter.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Nybygning af villa på kuperet og skrående grund, Facade

Boligen ligger i naturskønne omgivelser nær hospitalsparken i Risskov

Nybygning af villa på kuperet og skrående grund i det naturskønne område nær Risskov hospitalspark.
I sin form forskyder og fortander bygningskroppen sig tre gange og skaber læ og rum til uforstyrret udeophold på de store træterrasser mod syd og vest. 
De store glaspartier med integreret solafskærmning på sydvestvendte facader skaber gode lysforhold for boligens rum, og trækker naturen med ind i boligen. Bygningens højde stiger fra nord til syd, og tilpasser sig naturligt terrænet, ved at spejle grundens hældning. 
Bygningens østfacade med sammenhængende garage og overdækket indgangsparti byder velkommen mod en mindre lokal grusvej der er den primære ankomstvej. 
På sydsiden etableres en lille solgård med terrasserende plantekasser med grønne bede og planter, hvorfra det er udgang og udsigt fra fitness/wellness afdelingen i kælderen.
Bygningen udføres som et fuldmuret hus i lyse/gullige mursten der skaber pendant til Bindesbøl psykiatriske hospital med sine gullige nuancer. 
Husets øvrige materialer består af trælameller, zink,
mørke alu og enkelte trærammer.
Indv. udføres vægge i vandskuret og blankt murværk med egetræs plankegulve og listelofter.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Nybygning af villa på kuperet og skrående grund, Facade

Stort og lyst køkken/alrum med direkte adgang til syd/vest vendt terrasse

Nybygning af villa på kuperet og skrående grund i det naturskønne område nær Risskov hospitalspark.
I sin form forskyder og fortander bygningskroppen sig tre gange og skaber læ og rum til uforstyrret udeophold på de store træterrasser mod syd og vest. 
De store glaspartier med integreret solafskærmning på sydvestvendte facader skaber gode lysforhold for boligens rum, og trækker naturen med ind i boligen. Bygningens højde stiger fra nord til syd, og tilpasser sig naturligt terrænet, ved at spejle grundens hældning. 
Bygningens østfacade med sammenhængende garage og overdækket indgangsparti byder velkommen mod en mindre lokal grusvej der er den primære ankomstvej. 
På sydsiden etableres en lille solgård med terrasserende plantekasser med grønne bede og planter, hvorfra det er udgang og udsigt fra fitness/wellness afdelingen i kælderen.
Bygningen udføres som et fuldmuret hus i lyse/gullige mursten der skaber pendant til Bindesbøl psykiatriske hospital med sine gullige nuancer. 
Husets øvrige materialer består af trælameller, zink,
mørke alu og enkelte trærammer.
Indv. udføres vægge i vandskuret og blankt murværk med egetræs plankegulve og listelofter.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Nybygning af villa på kuperet og skrående grund, Facade

Stueplan

Nybygning af villa på kuperet og skrående grund i det naturskønne område nær Risskov hospitalspark.
I sin form forskyder og fortander bygningskroppen sig tre gange og skaber læ og rum til uforstyrret udeophold på de store træterrasser mod syd og vest. 
De store glaspartier med integreret solafskærmning på sydvestvendte facader skaber gode lysforhold for boligens rum, og trækker naturen med ind i boligen. Bygningens højde stiger fra nord til syd, og tilpasser sig naturligt terrænet, ved at spejle grundens hældning. 
Bygningens østfacade med sammenhængende garage og overdækket indgangsparti byder velkommen mod en mindre lokal grusvej der er den primære ankomstvej. 
På sydsiden etableres en lille solgård med terrasserende plantekasser med grønne bede og planter, hvorfra det er udgang og udsigt fra fitness/wellness afdelingen i kælderen.
Bygningen udføres som et fuldmuret hus i lyse/gullige mursten der skaber pendant til Bindesbøl psykiatriske hospital med sine gullige nuancer. 
Husets øvrige materialer består af trælameller, zink,
mørke alu og enkelte trærammer.
Indv. udføres vægge i vandskuret og blankt murværk med egetræs plankegulve og listelofter.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Nybygning af villa på kuperet og skrående grund, Facade

Kælderplan

  • Sydvest facade med stor terrasse og nedgang til solgård
  • Østvendt ankomst facade med integreret carport og overdækket ankomst
  • Boligen ligger i naturskønne omgivelser nær hospitalsparken i Risskov
  • Stort og lyst køkken/alrum med direkte adgang til syd/vest vendt terrasse
  • Stueplan
  • Kælderplan
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›