Bliv ringet op gratis af Rune Ager Brund

Skriv en besked herunder eller ring

Nybygning af villa til 3 generationer, på skrående grund med udsigt

Nybygget fritliggende hus

Nybygning af villa til 3 generationer, på kuperet og skrående grund med sø udsigt, i det naturskønne område ved Silkeborg søerne.

Projektet er udført for en ung børnefamilie som gerne ville have bedsteforældrene tætter på, og bo under samme tag. De havde derfor et ønske om at opføre et hus som kunne huse 2 familier, men samtidig forholdsvis enkelt kunne konverteres til et mere traditionelt enfamiliehus, hvis huset en dag skulle sælges.

Familien havde fundet en rigtig fin og skrående grund med en fantastisk udsigt over sø og skov, og ønskede en minimalistisk bygning hvor naturen/udsigten blev trukket med ind i huset.

Vi forslog et klassisk, stramt og minimalistisk nordisk udtryk, hvor huset base i pladsstøbt beton bygges ind i skråningen, mens den øverste del udføres med et svævende og indrammet udtryk i tegl. Kontakten til vandet og naturen er et gennemgående tema, hvor overgangen fra inde til ude, udføres glidende via store skydedørspartier til de overdækkede terrasser, hvorfra man ubesværet og naturligt kan bevæge sig videre ud i haven.
I Husets stueplan er der udført en selvstændig bolig til bedsteforældrene med stor grad af nærhed til børnefamilien, men samtidig også mulighed for privathed. Stueetagen udgør også hjerterummet for børnefamilien med indgang, køkken og stue, mens kælderetagen med den store åbne facade mod solgården, haven og søen anvendes som værelsesfløj og multirum.
Huset er indrettet/konstrueret bæredygtigt og fleksibelt, således at det enkel og uden større konstruktive indgreb, kan ændres fra tofamiliehus til enfamiliehus ved at fjerne væggen i stuen mellem de to enheder.

Energi og miljø

Huset er indrettet/konstrueret fleksibelt således at det enkel og uden større konstruktive indgreb, kan ændres fra tofamiliehus til enfamiliehus.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen
  • Familievenlige løsninger

Rune Ager Brund, Ardess ApS

Hos ARDESS tænker og arbejder vi anderledes!. Vores mål er at skabe en…

Se billeder af projektet

Nybygning af villa til 3 generationer, på kuperet og skrående grund med sø udsigt, i det naturskønne område ved Silkeborg søerne.

Projektet er udført for en ung børnefamilie som gerne ville have bedsteforældrene tætter på, og bo under samme tag. De havde derfor et ønske om at opføre et hus som kunne huse 2 familier, men samtidig forholdsvis enkelt kunne konverteres til et mere traditionelt enfamiliehus, hvis huset en dag skulle sælges.

Familien havde fundet en rigtig fin og skrående grund med en fantastisk udsigt over sø og skov, og ønskede en minimalistisk bygning hvor naturen/udsigten blev trukket med ind i huset.

Vi forslog et klassisk, stramt og minimalistisk nordisk udtryk, hvor huset base i pladsstøbt beton bygges ind i skråningen, mens den øverste del udføres med et svævende og indrammet udtryk i tegl. Kontakten til vandet og naturen er et gennemgående tema, hvor overgangen fra inde til ude, udføres glidende via store skydedørspartier til de overdækkede terrasser, hvorfra man ubesværet og naturligt kan bevæge sig videre ud i haven.
I Husets stueplan er der udført en selvstændig bolig til bedsteforældrene med stor grad af nærhed til børnefamilien, men samtidig også mulighed for privathed. Stueetagen udgør også hjerterummet for børnefamilien med indgang, køkken og stue, mens kælderetagen med den store åbne facade mod solgården, haven og søen anvendes som værelsesfløj og multirum.
Huset er indrettet/konstrueret bæredygtigt og fleksibelt, således at det enkel og uden større konstruktive indgreb, kan ændres fra tofamiliehus til enfamiliehus ved at fjerne væggen i stuen mellem de to enheder.

,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Nybygning af villa til 3 generationer, på skrående grund med udsigt, Facade

Facade mod have og sø

Nybygning af villa til 3 generationer, på kuperet og skrående grund med sø udsigt, i det naturskønne område ved Silkeborg søerne.

Projektet er udført for en ung børnefamilie som gerne ville have bedsteforældrene tætter på, og bo under samme tag. De havde derfor et ønske om at opføre et hus som kunne huse 2 familier, men samtidig forholdsvis enkelt kunne konverteres til et mere traditionelt enfamiliehus, hvis huset en dag skulle sælges.

Familien havde fundet en rigtig fin og skrående grund med en fantastisk udsigt over sø og skov, og ønskede en minimalistisk bygning hvor naturen/udsigten blev trukket med ind i huset.

Vi forslog et klassisk, stramt og minimalistisk nordisk udtryk, hvor huset base i pladsstøbt beton bygges ind i skråningen, mens den øverste del udføres med et svævende og indrammet udtryk i tegl. Kontakten til vandet og naturen er et gennemgående tema, hvor overgangen fra inde til ude, udføres glidende via store skydedørspartier til de overdækkede terrasser, hvorfra man ubesværet og naturligt kan bevæge sig videre ud i haven.
I Husets stueplan er der udført en selvstændig bolig til bedsteforældrene med stor grad af nærhed til børnefamilien, men samtidig også mulighed for privathed. Stueetagen udgør også hjerterummet for børnefamilien med indgang, køkken og stue, mens kælderetagen med den store åbne facade mod solgården, haven og søen anvendes som værelsesfløj og multirum.
Huset er indrettet/konstrueret bæredygtigt og fleksibelt, således at det enkel og uden større konstruktive indgreb, kan ændres fra tofamiliehus til enfamiliehus ved at fjerne væggen i stuen mellem de to enheder.

,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Nybygning af villa til 3 generationer, på skrående grund med udsigt, Facade

Indgangsfacade mod vest

Nybygning af villa til 3 generationer, på kuperet og skrående grund med sø udsigt, i det naturskønne område ved Silkeborg søerne.

Projektet er udført for en ung børnefamilie som gerne ville have bedsteforældrene tætter på, og bo under samme tag. De havde derfor et ønske om at opføre et hus som kunne huse 2 familier, men samtidig forholdsvis enkelt kunne konverteres til et mere traditionelt enfamiliehus, hvis huset en dag skulle sælges.

Familien havde fundet en rigtig fin og skrående grund med en fantastisk udsigt over sø og skov, og ønskede en minimalistisk bygning hvor naturen/udsigten blev trukket med ind i huset.

Vi forslog et klassisk, stramt og minimalistisk nordisk udtryk, hvor huset base i pladsstøbt beton bygges ind i skråningen, mens den øverste del udføres med et svævende og indrammet udtryk i tegl. Kontakten til vandet og naturen er et gennemgående tema, hvor overgangen fra inde til ude, udføres glidende via store skydedørspartier til de overdækkede terrasser, hvorfra man ubesværet og naturligt kan bevæge sig videre ud i haven.
I Husets stueplan er der udført en selvstændig bolig til bedsteforældrene med stor grad af nærhed til børnefamilien, men samtidig også mulighed for privathed. Stueetagen udgør også hjerterummet for børnefamilien med indgang, køkken og stue, mens kælderetagen med den store åbne facade mod solgården, haven og søen anvendes som værelsesfløj og multirum.
Huset er indrettet/konstrueret bæredygtigt og fleksibelt, således at det enkel og uden større konstruktive indgreb, kan ændres fra tofamiliehus til enfamiliehus ved at fjerne væggen i stuen mellem de to enheder.

,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Nybygning af villa til 3 generationer, på skrående grund med udsigt, Facade

Udsigt fra stue

Nybygning af villa til 3 generationer, på kuperet og skrående grund med sø udsigt, i det naturskønne område ved Silkeborg søerne.

Projektet er udført for en ung børnefamilie som gerne ville have bedsteforældrene tætter på, og bo under samme tag. De havde derfor et ønske om at opføre et hus som kunne huse 2 familier, men samtidig forholdsvis enkelt kunne konverteres til et mere traditionelt enfamiliehus, hvis huset en dag skulle sælges.

Familien havde fundet en rigtig fin og skrående grund med en fantastisk udsigt over sø og skov, og ønskede en minimalistisk bygning hvor naturen/udsigten blev trukket med ind i huset.

Vi forslog et klassisk, stramt og minimalistisk nordisk udtryk, hvor huset base i pladsstøbt beton bygges ind i skråningen, mens den øverste del udføres med et svævende og indrammet udtryk i tegl. Kontakten til vandet og naturen er et gennemgående tema, hvor overgangen fra inde til ude, udføres glidende via store skydedørspartier til de overdækkede terrasser, hvorfra man ubesværet og naturligt kan bevæge sig videre ud i haven.
I Husets stueplan er der udført en selvstændig bolig til bedsteforældrene med stor grad af nærhed til børnefamilien, men samtidig også mulighed for privathed. Stueetagen udgør også hjerterummet for børnefamilien med indgang, køkken og stue, mens kælderetagen med den store åbne facade mod solgården, haven og søen anvendes som værelsesfløj og multirum.
Huset er indrettet/konstrueret bæredygtigt og fleksibelt, således at det enkel og uden større konstruktive indgreb, kan ændres fra tofamiliehus til enfamiliehus ved at fjerne væggen i stuen mellem de to enheder.

,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Nybygning af villa til 3 generationer, på skrående grund med udsigt, Facade

Stueplan (familie 1 og 2)

Nybygning af villa til 3 generationer, på kuperet og skrående grund med sø udsigt, i det naturskønne område ved Silkeborg søerne.

Projektet er udført for en ung børnefamilie som gerne ville have bedsteforældrene tætter på, og bo under samme tag. De havde derfor et ønske om at opføre et hus som kunne huse 2 familier, men samtidig forholdsvis enkelt kunne konverteres til et mere traditionelt enfamiliehus, hvis huset en dag skulle sælges.

Familien havde fundet en rigtig fin og skrående grund med en fantastisk udsigt over sø og skov, og ønskede en minimalistisk bygning hvor naturen/udsigten blev trukket med ind i huset.

Vi forslog et klassisk, stramt og minimalistisk nordisk udtryk, hvor huset base i pladsstøbt beton bygges ind i skråningen, mens den øverste del udføres med et svævende og indrammet udtryk i tegl. Kontakten til vandet og naturen er et gennemgående tema, hvor overgangen fra inde til ude, udføres glidende via store skydedørspartier til de overdækkede terrasser, hvorfra man ubesværet og naturligt kan bevæge sig videre ud i haven.
I Husets stueplan er der udført en selvstændig bolig til bedsteforældrene med stor grad af nærhed til børnefamilien, men samtidig også mulighed for privathed. Stueetagen udgør også hjerterummet for børnefamilien med indgang, køkken og stue, mens kælderetagen med den store åbne facade mod solgården, haven og søen anvendes som værelsesfløj og multirum.
Huset er indrettet/konstrueret bæredygtigt og fleksibelt, således at det enkel og uden større konstruktive indgreb, kan ændres fra tofamiliehus til enfamiliehus ved at fjerne væggen i stuen mellem de to enheder.

,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Nybygning af villa til 3 generationer, på skrående grund med udsigt, Facade

Kælderplan (familie 1)

  • Facade mod have og sø
  • Indgangsfacade mod vest
  • Udsigt fra stue
  • Stueplan (familie 1 og 2)
  • Kælderplan (familie 1)
Tør du gå glip af en god idé?
Tør du gå glip af en god idé? Læs mere ›