Huset har en meget åben planløsning med mange spændende kig til haven. De højloftede rum får et flot lys fra højtsiddende vinduer.

Bliv ringet op gratis af Nanna Bering

Skriv en besked herunder eller ring

Nyt enfamliehus på skrånende grund

Nybygget fritliggende hus

Familien havde brug for mere plads og et ønske om, at familiens 4 store børn kunne få deres egen afdeling. De ønskede samtidig en åben planløsning hvor alle kunne samles. Grundens ligger op ad grønne områder, så der blev skabt gode kig til både haven og skoven. Den skrånende grund gav samtidig mulighed for forskudte niveauer mellem børneafdelingen og voksen-/ fælles området.

Energi og miljø

Huset er bygget til at overholde 2015 energikrav og har jordvarmeanlæg og solceller på taget samt genvindingsanlæg. Der er ligeledes brugt holdbare, naturlige materialer.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Familievenlige løsninger

Nanna Bering, NB Ark Rådgivende Arkitekter M.A.A

NB Ark er en mindre, men engageret og professionel tegnestue. Vores mål er altid...

Se billeder af projektet

Familien havde brug for mere plads og et ønske om, at familiens 4 store børn kunne få deres egen afdeling. De ønskede samtidig en åben planløsning hvor alle kunne samles. Grundens ligger op ad grønne områder, så der blev skabt gode kig til både haven og skoven. Den skrånende grund gav samtidig mulighed for forskudte niveauer mellem børneafdelingen og voksen-/ fælles området.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Nyt enfamliehus på skrånende grund, Stue

Huset har en meget åben planløsning med mange spændende kig til haven. De højloftede rum får et flot lys fra højtsiddende vinduer.

Familien havde brug for mere plads og et ønske om, at familiens 4 store børn kunne få deres egen afdeling. De ønskede samtidig en åben planløsning hvor alle kunne samles. Grundens ligger op ad grønne områder, så der blev skabt gode kig til både haven og skoven. Den skrånende grund gav samtidig mulighed for forskudte niveauer mellem børneafdelingen og voksen-/ fælles området.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Nyt enfamliehus på skrånende grund, Køkken

Den store arbejdsø i midten af køkkenet er samlingspunktet i huset. Der er direkte udgang til morgenterrasse.

Familien havde brug for mere plads og et ønske om, at familiens 4 store børn kunne få deres egen afdeling. De ønskede samtidig en åben planløsning hvor alle kunne samles. Grundens ligger op ad grønne områder, så der blev skabt gode kig til både haven og skoven. Den skrånende grund gav samtidig mulighed for forskudte niveauer mellem børneafdelingen og voksen-/ fælles området.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Entré
Nyt enfamliehus på skrånende grund, Entré

Det store glasparti i entreen giver et flot kig gennem huset ud på skoven. Fra entreen er der kig til børneafdeling i forskudt niveau med fælles arbejdsrum i midten.

Familien havde brug for mere plads og et ønske om, at familiens 4 store børn kunne få deres egen afdeling. De ønskede samtidig en åben planløsning hvor alle kunne samles. Grundens ligger op ad grønne områder, så der blev skabt gode kig til både haven og skoven. Den skrånende grund gav samtidig mulighed for forskudte niveauer mellem børneafdelingen og voksen-/ fælles området.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Wellness-rum
Nyt enfamliehus på skrånende grund, Wellness-rum

Det store badeværelse har højt til loftet og udgang til haven. Den flotte murstensvæg giver en rå stemning til rummet.

Familien havde brug for mere plads og et ønske om, at familiens 4 store børn kunne få deres egen afdeling. De ønskede samtidig en åben planløsning hvor alle kunne samles. Grundens ligger op ad grønne områder, så der blev skabt gode kig til både haven og skoven. Den skrånende grund gav samtidig mulighed for forskudte niveauer mellem børneafdelingen og voksen-/ fælles området.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Bad/toilet
Nyt enfamliehus på skrånende grund, Bad/toilet

Husets to badeværelser er holdt i samme lidt rå og minimalistiske stil.

Familien havde brug for mere plads og et ønske om, at familiens 4 store børn kunne få deres egen afdeling. De ønskede samtidig en åben planløsning hvor alle kunne samles. Grundens ligger op ad grønne områder, så der blev skabt gode kig til både haven og skoven. Den skrånende grund gav samtidig mulighed for forskudte niveauer mellem børneafdelingen og voksen-/ fælles området.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Indgangsparti
Nyt enfamliehus på skrånende grund, Indgangsparti

Fra vejen føres man op ad stien til husets overdækkede indgangsparti, som giver en blød overgang mellem ude og inde. Børneafdelingen til familiens 4 børn er til højre.

Familien havde brug for mere plads og et ønske om, at familiens 4 store børn kunne få deres egen afdeling. De ønskede samtidig en åben planløsning hvor alle kunne samles. Grundens ligger op ad grønne områder, så der blev skabt gode kig til både haven og skoven. Den skrånende grund gav samtidig mulighed for forskudte niveauer mellem børneafdelingen og voksen-/ fælles området.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Nyt enfamliehus på skrånende grund, Facade

Den store terrasse binder husets to bygningskroppe sammen.

  • Huset har en meget åben planløsning med mange spændende kig til haven. De højloftede rum får et flot lys fra højtsiddende vinduer.
  • Den store arbejdsø i midten af køkkenet er samlingspunktet i huset. Der er direkte udgang til morgenterrasse.
  • Det store glasparti i entreen giver et flot kig gennem huset ud på skoven. Fra entreen er der kig til børneafdeling i forskudt niveau med fælles arbejdsrum i midten.
  • Det store badeværelse har højt til loftet og udgang til haven. Den flotte murstensvæg giver en rå stemning til rummet.
  • Husets to badeværelser er holdt i samme lidt rå og minimalistiske stil.
  • Fra vejen føres man op ad stien til husets overdækkede indgangsparti, som giver en blød overgang mellem ude og inde. Børneafdelingen til familiens 4 børn er til højre.
  • Den store terrasse binder husets to bygningskroppe sammen.
Tør du gå glip af en god idé?
Tør du gå glip af en god idé? Læs mere ›