Facade beklædt med cedertræ.

Bliv ringet op gratis af Rasmus Skaarup

Skriv en besked herunder eller ring

Om- og tilbygning af parcelhus med built-up tag

Tilbygning til fritliggende hus

Det oprindelige hus var et almindeligt typehus fra 1970´erne med fladt build-up tag og udhæng hele vejen rundt.
I forbindelse med udvidelsen af huset ønskede bygherre, at husets oprindelige udhæng blev fjernet. Det var dog ikke muligt inden for den udstukne økonomiske ramme. Tilbygningen blev derfor udformet som en del af - en forlængelse af - det oprindelige udhæng.
Således fremstår tilbygningen som en skarpt skåret kasse, der er en integreret del af den oprindelige bygning.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Rasmus Skaarup, 2r arkitekter ApS

2r arkitekter varetager idéudvikling, projektering og koordinering af...

Se billeder af projektet

Det oprindelige hus var et almindeligt typehus fra 1970´erne med fladt build-up tag og udhæng hele vejen rundt.
I forbindelse med udvidelsen af huset ønskede bygherre, at husets oprindelige udhæng blev fjernet. Det var dog ikke muligt inden for den udstukne økonomiske ramme. Tilbygningen blev derfor udformet som en del af - en forlængelse af - det oprindelige udhæng.
Således fremstår tilbygningen som en skarpt skåret kasse, der er en integreret del af den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Indgangsparti
Om- og tilbygning af parcelhus med built-up tag, Indgangsparti

Det før så nedslidte 1960'er-hus er forvandlet til en moderne og familievenlig bolig for fem.

Det oprindelige hus var et almindeligt typehus fra 1970´erne med fladt build-up tag og udhæng hele vejen rundt.
I forbindelse med udvidelsen af huset ønskede bygherre, at husets oprindelige udhæng blev fjernet. Det var dog ikke muligt inden for den udstukne økonomiske ramme. Tilbygningen blev derfor udformet som en del af - en forlængelse af - det oprindelige udhæng.
Således fremstår tilbygningen som en skarpt skåret kasse, der er en integreret del af den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Entré
Om- og tilbygning af parcelhus med built-up tag, Entré

Der er lagt ekstra arbejde i at gør gangarealerne lyse og attraktive med enkle materialer og store ovenlysvinduer.

Det oprindelige hus var et almindeligt typehus fra 1970´erne med fladt build-up tag og udhæng hele vejen rundt.
I forbindelse med udvidelsen af huset ønskede bygherre, at husets oprindelige udhæng blev fjernet. Det var dog ikke muligt inden for den udstukne økonomiske ramme. Tilbygningen blev derfor udformet som en del af - en forlængelse af - det oprindelige udhæng.
Således fremstår tilbygningen som en skarpt skåret kasse, der er en integreret del af den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Om- og tilbygning af parcelhus med built-up tag, Stue

Værelsesgangen er indrettet med en gammel bænk til rejseminder og lys.

Det oprindelige hus var et almindeligt typehus fra 1970´erne med fladt build-up tag og udhæng hele vejen rundt.
I forbindelse med udvidelsen af huset ønskede bygherre, at husets oprindelige udhæng blev fjernet. Det var dog ikke muligt inden for den udstukne økonomiske ramme. Tilbygningen blev derfor udformet som en del af - en forlængelse af - det oprindelige udhæng.
Således fremstår tilbygningen som en skarpt skåret kasse, der er en integreret del af den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Om- og tilbygning af parcelhus med built-up tag, Køkken

Det er helt bevidst for at skabe en hyggelig og fortættet stemning omkring spisebordet i det ellers store og åbne rum.

Det oprindelige hus var et almindeligt typehus fra 1970´erne med fladt build-up tag og udhæng hele vejen rundt.
I forbindelse med udvidelsen af huset ønskede bygherre, at husets oprindelige udhæng blev fjernet. Det var dog ikke muligt inden for den udstukne økonomiske ramme. Tilbygningen blev derfor udformet som en del af - en forlængelse af - det oprindelige udhæng.
Således fremstår tilbygningen som en skarpt skåret kasse, der er en integreret del af den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Om- og tilbygning af parcelhus med built-up tag, Køkken

I køkkenet er der nem adgang til terrassen, hvor familien ynder at spise en stor del af året.

Det oprindelige hus var et almindeligt typehus fra 1970´erne med fladt build-up tag og udhæng hele vejen rundt.
I forbindelse med udvidelsen af huset ønskede bygherre, at husets oprindelige udhæng blev fjernet. Det var dog ikke muligt inden for den udstukne økonomiske ramme. Tilbygningen blev derfor udformet som en del af - en forlængelse af - det oprindelige udhæng.
Således fremstår tilbygningen som en skarpt skåret kasse, der er en integreret del af den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Om- og tilbygning af parcelhus med built-up tag, Køkken

Køkkenet har klassiske hvide fliser, der er ført helt til loftet over køkkenbordet.

Det oprindelige hus var et almindeligt typehus fra 1970´erne med fladt build-up tag og udhæng hele vejen rundt.
I forbindelse med udvidelsen af huset ønskede bygherre, at husets oprindelige udhæng blev fjernet. Det var dog ikke muligt inden for den udstukne økonomiske ramme. Tilbygningen blev derfor udformet som en del af - en forlængelse af - det oprindelige udhæng.
Således fremstår tilbygningen som en skarpt skåret kasse, der er en integreret del af den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Om- og tilbygning af parcelhus med built-up tag, Stue

Opholdsstuen er indrettet i modsatte ende af køkkenet med en stor og hyggelig flydersofa, som hele familien kan være i. Herfra er der kig til haven udenfor.

Det oprindelige hus var et almindeligt typehus fra 1970´erne med fladt build-up tag og udhæng hele vejen rundt.
I forbindelse med udvidelsen af huset ønskede bygherre, at husets oprindelige udhæng blev fjernet. Det var dog ikke muligt inden for den udstukne økonomiske ramme. Tilbygningen blev derfor udformet som en del af - en forlængelse af - det oprindelige udhæng.
Således fremstår tilbygningen som en skarpt skåret kasse, der er en integreret del af den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Om- og tilbygning af parcelhus med built-up tag, Facade

Kig fra den nye tilbygning mod den gamle del af huset. Facaden er pudset op med grå cementpuds.

Det oprindelige hus var et almindeligt typehus fra 1970´erne med fladt build-up tag og udhæng hele vejen rundt.
I forbindelse med udvidelsen af huset ønskede bygherre, at husets oprindelige udhæng blev fjernet. Det var dog ikke muligt inden for den udstukne økonomiske ramme. Tilbygningen blev derfor udformet som en del af - en forlængelse af - det oprindelige udhæng.
Således fremstår tilbygningen som en skarpt skåret kasse, der er en integreret del af den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Om- og tilbygning af parcelhus med built-up tag, Værelse

Der er indrettet tegnestue i tilbygningen, der vender ud mod haven og har vinduespartier fra gulv til loft.

Det oprindelige hus var et almindeligt typehus fra 1970´erne med fladt build-up tag og udhæng hele vejen rundt.
I forbindelse med udvidelsen af huset ønskede bygherre, at husets oprindelige udhæng blev fjernet. Det var dog ikke muligt inden for den udstukne økonomiske ramme. Tilbygningen blev derfor udformet som en del af - en forlængelse af - det oprindelige udhæng.
Således fremstår tilbygningen som en skarpt skåret kasse, der er en integreret del af den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Om- og tilbygning af parcelhus med built-up tag, Facade

Huset er beklædt med cedertræ, der fortsætter på udhængene af det oprindelige hus.

Det oprindelige hus var et almindeligt typehus fra 1970´erne med fladt build-up tag og udhæng hele vejen rundt.
I forbindelse med udvidelsen af huset ønskede bygherre, at husets oprindelige udhæng blev fjernet. Det var dog ikke muligt inden for den udstukne økonomiske ramme. Tilbygningen blev derfor udformet som en del af - en forlængelse af - det oprindelige udhæng.
Således fremstår tilbygningen som en skarpt skåret kasse, der er en integreret del af den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Om- og tilbygning af parcelhus med built-up tag, Værelse

Selvom værelserne ikke er store, er der plads til det nødvendige: En seng og et skab. De nye terrassedøre giver et dejligt kig til baghaven.

Det oprindelige hus var et almindeligt typehus fra 1970´erne med fladt build-up tag og udhæng hele vejen rundt.
I forbindelse med udvidelsen af huset ønskede bygherre, at husets oprindelige udhæng blev fjernet. Det var dog ikke muligt inden for den udstukne økonomiske ramme. Tilbygningen blev derfor udformet som en del af - en forlængelse af - det oprindelige udhæng.
Således fremstår tilbygningen som en skarpt skåret kasse, der er en integreret del af den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Om- og tilbygning af parcelhus med built-up tag, Facade

Cedertræsbeklædningen er så ”tyk” at der er blevet plads til praktiske skabe i mellemrummet mellem den gamle facade og den ny træbeklædning.

  • Det før så nedslidte 1960'er-hus er forvandlet til en moderne og familievenlig bolig for fem.
  • Der er lagt ekstra arbejde i at gør gangarealerne lyse og attraktive med enkle materialer og store ovenlysvinduer.
  • Værelsesgangen er indrettet med en gammel bænk til rejseminder og lys.
  • Det er helt bevidst for at skabe en hyggelig og fortættet stemning omkring spisebordet i det ellers store og åbne rum.
  • I køkkenet er der nem adgang til terrassen, hvor familien ynder at spise en stor del af året.
  • Køkkenet har klassiske hvide fliser, der er ført helt til loftet over køkkenbordet.
  • Opholdsstuen er indrettet i modsatte ende af køkkenet med en stor og hyggelig flydersofa, som hele familien kan være i. Herfra er der kig til haven udenfor.
  • Kig fra den nye tilbygning mod den gamle del af huset. Facaden er pudset op med grå cementpuds.
  • Der er indrettet tegnestue i tilbygningen, der vender ud mod haven og har vinduespartier fra gulv til loft.
  • Huset er beklædt med cedertræ, der fortsætter på udhængene af det oprindelige hus.
  • Selvom værelserne ikke er store, er der plads til det nødvendige: En seng og et skab. De nye terrassedøre giver et dejligt kig til baghaven.
  • Cedertræsbeklædningen er så ”tyk” at der er blevet plads til praktiske skabe i mellemrummet mellem den gamle facade og den ny træbeklædning.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›