Ombygning af Arends Arkitektur

Bliv ringet op gratis af Pernille Arends

Skriv en besked herunder eller ring

Ombygning af 60'er-tilbygning

Ny førstesal på fritliggende hus

Man planlagde at tilbygge i grundplan, fordi familien manglede plads og ønskede et stort spisekøkken. Villaen var allerede 'knopskudt' og tilbygget af flere omgange, og planløsningen fungerede dårligt. Køkkenet lå inde i den gamle villa, mens børnenes værelser var placeret i tilbygningen.
Først da arkitekten vendte det hele på hovedet og foreslog at flytte køkkenet samt etablere en 1. sal på den eksisterende tilbygning, fik familien et moderne velfungerende hjem, der opfylder deres boligbehov.

Energi og miljø

Tilbygningen fra 60'erne var ringe isoleret, og ved etableringen af den nye 1. sal var det et krav, at man de aktuelle lovkrav vedr. energiforbrug blev opfyldt. Tagkonstruktionen blev behørigt isoleret, og nye vinduer/døre samt gulvvarme blev installeret.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Pernille Arends, Arends Arkitekter IVS

Pernille Arends har gennem 20 år specialiseret sig i at rådgive private familier...

Se billeder af projektet

Man planlagde at tilbygge i grundplan, fordi familien manglede plads og ønskede et stort spisekøkken. Villaen var allerede 'knopskudt' og tilbygget af flere omgange, og planløsningen fungerede dårligt. Køkkenet lå inde i den gamle villa, mens børnenes værelser var placeret i tilbygningen.
Først da arkitekten vendte det hele på hovedet og foreslog at flytte køkkenet samt etablere en 1. sal på den eksisterende tilbygning, fik familien et moderne velfungerende hjem, der opfylder deres boligbehov.,  Ny førstesal, Fritliggende hus, Køkken
Ombygning af 60'er-tilbygning, Køkken

Lyset vælter ind i tilbygningen efter etableringen af en stor karnap.

Man planlagde at tilbygge i grundplan, fordi familien manglede plads og ønskede et stort spisekøkken. Villaen var allerede 'knopskudt' og tilbygget af flere omgange, og planløsningen fungerede dårligt. Køkkenet lå inde i den gamle villa, mens børnenes værelser var placeret i tilbygningen.
Først da arkitekten vendte det hele på hovedet og foreslog at flytte køkkenet samt etablere en 1. sal på den eksisterende tilbygning, fik familien et moderne velfungerende hjem, der opfylder deres boligbehov.,  Ny førstesal, Fritliggende hus, Facade
Ombygning af 60'er-tilbygning, Facade

Facaden er blevet åbnet op mod haven og udsigten, og tilbygningen har fået et arkitektonisk udtryk, der klæder det oprindelige hus fra 1918.

Man planlagde at tilbygge i grundplan, fordi familien manglede plads og ønskede et stort spisekøkken. Villaen var allerede 'knopskudt' og tilbygget af flere omgange, og planløsningen fungerede dårligt. Køkkenet lå inde i den gamle villa, mens børnenes værelser var placeret i tilbygningen.
Først da arkitekten vendte det hele på hovedet og foreslog at flytte køkkenet samt etablere en 1. sal på den eksisterende tilbygning, fik familien et moderne velfungerende hjem, der opfylder deres boligbehov.,  Ny førstesal, Fritliggende hus, Facade
Ombygning af 60'er-tilbygning, Facade

Mod vejen har tilbygningen fået et nyt arkitektonisk udtryk med en trempel-tagkonstruktion, som muliggjorde en tagetage med tre børneværelser.

Man planlagde at tilbygge i grundplan, fordi familien manglede plads og ønskede et stort spisekøkken. Villaen var allerede 'knopskudt' og tilbygget af flere omgange, og planløsningen fungerede dårligt. Køkkenet lå inde i den gamle villa, mens børnenes værelser var placeret i tilbygningen.
Først da arkitekten vendte det hele på hovedet og foreslog at flytte køkkenet samt etablere en 1. sal på den eksisterende tilbygning, fik familien et moderne velfungerende hjem, der opfylder deres boligbehov.,  Ny førstesal, Fritliggende hus, Facade
Ombygning af 60'er-tilbygning, Facade

Før projektet var hele haven afskåret fra huset og blev sjældent benyttet af familiens børn, da man ikke kunne overvåge dem fra boligen.

Man planlagde at tilbygge i grundplan, fordi familien manglede plads og ønskede et stort spisekøkken. Villaen var allerede 'knopskudt' og tilbygget af flere omgange, og planløsningen fungerede dårligt. Køkkenet lå inde i den gamle villa, mens børnenes værelser var placeret i tilbygningen.
Først da arkitekten vendte det hele på hovedet og foreslog at flytte køkkenet samt etablere en 1. sal på den eksisterende tilbygning, fik familien et moderne velfungerende hjem, der opfylder deres boligbehov.,  Ny førstesal, Fritliggende hus, Facade
Ombygning af 60'er-tilbygning, Facade

Tyndpuds og glaserede tagsten af nyere dato kan ikke skjule det faktum, at 60'er-tilbygningen med den flade taghældning ikke passer til villaen.

Man planlagde at tilbygge i grundplan, fordi familien manglede plads og ønskede et stort spisekøkken. Villaen var allerede 'knopskudt' og tilbygget af flere omgange, og planløsningen fungerede dårligt. Køkkenet lå inde i den gamle villa, mens børnenes værelser var placeret i tilbygningen.
Først da arkitekten vendte det hele på hovedet og foreslog at flytte køkkenet samt etablere en 1. sal på den eksisterende tilbygning, fik familien et moderne velfungerende hjem, der opfylder deres boligbehov.,  Ny førstesal, Fritliggende hus, Haveplan
Ombygning af 60'er-tilbygning, Haveplan

Før bestod tilbygningen af fire små kamre. Entréen mellem bygningerne virkede som en flaskehals og blev udvidet og indrettet med skabsvæg.

Man planlagde at tilbygge i grundplan, fordi familien manglede plads og ønskede et stort spisekøkken. Villaen var allerede 'knopskudt' og tilbygget af flere omgange, og planløsningen fungerede dårligt. Køkkenet lå inde i den gamle villa, mens børnenes værelser var placeret i tilbygningen.
Først da arkitekten vendte det hele på hovedet og foreslog at flytte køkkenet samt etablere en 1. sal på den eksisterende tilbygning, fik familien et moderne velfungerende hjem, der opfylder deres boligbehov.,  Ny førstesal, Fritliggende hus, Facade
Ombygning af 60'er-tilbygning, Facade

Detaljerede anvisninger til brug for håndværkerne og deres leverandører.

  • Lyset vælter ind i tilbygningen efter etableringen af en stor karnap.
  • Facaden er blevet åbnet op mod haven og udsigten, og tilbygningen har fået et arkitektonisk udtryk, der klæder det oprindelige hus fra 1918.
  • Mod vejen har tilbygningen fået et nyt arkitektonisk udtryk med en trempel-tagkonstruktion, som muliggjorde en tagetage med tre børneværelser.
  • Før projektet var hele haven afskåret fra huset og blev sjældent benyttet af familiens børn, da man ikke kunne overvåge dem fra boligen.
  • Tyndpuds og glaserede tagsten af nyere dato kan ikke skjule det faktum, at 60'er-tilbygningen med den flade taghældning ikke passer til villaen.
  • Før bestod tilbygningen af fire små kamre. Entréen mellem bygningerne virkede som en flaskehals og blev udvidet og indrettet med skabsvæg.
  • Detaljerede anvisninger til brug for håndværkerne og deres leverandører.
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›