Bliv ringet op gratis af Sarah Maria Philipp

Skriv en besked herunder eller ring

Ombygning af første række sommerhus i det Sønderjyske

Ombygning af sommerhus

Familien med dette sommerhus henvendte sig med et ønske om en ny funktionel planløsning og nogle gode idéer til opbevaring til deres hus ved havet.

Husets ydervægge skulle blive, mens alt andet kunne ændres.

Taget blev derfor hævet til ståhøjde alle steder i huset, og der blev tilføjet ovenlys i bad og i gangen ved soveafdelingen.

Fra stuen og køkkenalrum er der udsigt til havet og derfor blev et eksisterende vinduesparti udvidet så det nu går fra gulv til loft. Resultatet er blevet, at der nu strømmer masser af lys ind i sommerhuset.

Indgangspartiet blev flyttet til fordel for en separat soveafdeling med badeværelse. Nu ankommer man i stedet til huset ved siden af køkkenet, hvor der er etableret en skræddersyet garderobe og bænke med mulighed for opbevaring, som er med til at dække familiens opbevaringsbehov.

Hvert af husets tre soveværelser har to sovepladser og for at udnytte pladsen bedst muligt har arkitekten her arbejdet med specialdesignet inventar, såsom senge og smarte opbevaringsløsninger.

Udearealet er også blevet ændret i overensstemmelse med arkitektens input, så nu kan familien nyde både morgen- og aftensol på husets to terrasser.

Energi og miljø

Boligen blev efterisoleret under ombygningen.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Ekstra opbevaringsplads
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2

Sarah Maria Philipp, Philipp.Rod - Interior Architecture

Skal du bygge om, til eller renovere? Så kan jeg hjælp dig. Gennem mange år…

Se billeder af projektet

Familien med dette sommerhus henvendte sig med et ønske om en ny funktionel planløsning og nogle gode idéer til opbevaring til deres hus ved havet.

Husets ydervægge skulle blive, mens alt andet kunne ændres. 

Taget blev derfor hævet til ståhøjde alle steder i huset, og der blev tilføjet ovenlys i bad og i gangen ved soveafdelingen. 

Fra stuen og køkkenalrum er der udsigt til havet og derfor blev et eksisterende vinduesparti udvidet så det nu går fra gulv til loft. Resultatet er blevet, at der nu strømmer masser af lys ind i sommerhuset.

Indgangspartiet blev flyttet til fordel for en separat soveafdeling med badeværelse. Nu ankommer man i stedet til huset ved siden af køkkenet, hvor der er etableret en skræddersyet garderobe og bænke med mulighed for opbevaring, som er med til at dække familiens opbevaringsbehov.

Hvert af husets tre soveværelser har to sovepladser og for at udnytte pladsen bedst muligt har arkitekten her arbejdet med specialdesignet inventar, såsom senge og smarte opbevaringsløsninger.

Udearealet er også blevet ændret i overensstemmelse med arkitektens input, så nu kan familien nyde både morgen- og aftensol på husets to terrasser.,  Ombygning, Sommerhus, Værelse
Ombygning af første række sommerhus i det Sønderjyske, Værelse

Værelse med to køjesenge, klapbar bordløsning med mulighed for at benytte som garderobe.

Familien med dette sommerhus henvendte sig med et ønske om en ny funktionel planløsning og nogle gode idéer til opbevaring til deres hus ved havet.

Husets ydervægge skulle blive, mens alt andet kunne ændres. 

Taget blev derfor hævet til ståhøjde alle steder i huset, og der blev tilføjet ovenlys i bad og i gangen ved soveafdelingen. 

Fra stuen og køkkenalrum er der udsigt til havet og derfor blev et eksisterende vinduesparti udvidet så det nu går fra gulv til loft. Resultatet er blevet, at der nu strømmer masser af lys ind i sommerhuset.

Indgangspartiet blev flyttet til fordel for en separat soveafdeling med badeværelse. Nu ankommer man i stedet til huset ved siden af køkkenet, hvor der er etableret en skræddersyet garderobe og bænke med mulighed for opbevaring, som er med til at dække familiens opbevaringsbehov.

Hvert af husets tre soveværelser har to sovepladser og for at udnytte pladsen bedst muligt har arkitekten her arbejdet med specialdesignet inventar, såsom senge og smarte opbevaringsløsninger.

Udearealet er også blevet ændret i overensstemmelse med arkitektens input, så nu kan familien nyde både morgen- og aftensol på husets to terrasser.,  Ombygning, Sommerhus, Værelse
Ombygning af første række sommerhus i det Sønderjyske, Værelse

Værelse med to køjesenge som er monteret forskudt så at der opstår et hule under den øverste seng som med integreret bordplads.

Familien med dette sommerhus henvendte sig med et ønske om en ny funktionel planløsning og nogle gode idéer til opbevaring til deres hus ved havet.

Husets ydervægge skulle blive, mens alt andet kunne ændres. 

Taget blev derfor hævet til ståhøjde alle steder i huset, og der blev tilføjet ovenlys i bad og i gangen ved soveafdelingen. 

Fra stuen og køkkenalrum er der udsigt til havet og derfor blev et eksisterende vinduesparti udvidet så det nu går fra gulv til loft. Resultatet er blevet, at der nu strømmer masser af lys ind i sommerhuset.

Indgangspartiet blev flyttet til fordel for en separat soveafdeling med badeværelse. Nu ankommer man i stedet til huset ved siden af køkkenet, hvor der er etableret en skræddersyet garderobe og bænke med mulighed for opbevaring, som er med til at dække familiens opbevaringsbehov.

Hvert af husets tre soveværelser har to sovepladser og for at udnytte pladsen bedst muligt har arkitekten her arbejdet med specialdesignet inventar, såsom senge og smarte opbevaringsløsninger.

Udearealet er også blevet ændret i overensstemmelse med arkitektens input, så nu kan familien nyde både morgen- og aftensol på husets to terrasser.,  Ombygning, Sommerhus, Stue
Ombygning af første række sommerhus i det Sønderjyske, Stue

Spisestue med store vinduesparti fra gulv til loft.

Familien med dette sommerhus henvendte sig med et ønske om en ny funktionel planløsning og nogle gode idéer til opbevaring til deres hus ved havet.

Husets ydervægge skulle blive, mens alt andet kunne ændres. 

Taget blev derfor hævet til ståhøjde alle steder i huset, og der blev tilføjet ovenlys i bad og i gangen ved soveafdelingen. 

Fra stuen og køkkenalrum er der udsigt til havet og derfor blev et eksisterende vinduesparti udvidet så det nu går fra gulv til loft. Resultatet er blevet, at der nu strømmer masser af lys ind i sommerhuset.

Indgangspartiet blev flyttet til fordel for en separat soveafdeling med badeværelse. Nu ankommer man i stedet til huset ved siden af køkkenet, hvor der er etableret en skræddersyet garderobe og bænke med mulighed for opbevaring, som er med til at dække familiens opbevaringsbehov.

Hvert af husets tre soveværelser har to sovepladser og for at udnytte pladsen bedst muligt har arkitekten her arbejdet med specialdesignet inventar, såsom senge og smarte opbevaringsløsninger.

Udearealet er også blevet ændret i overensstemmelse med arkitektens input, så nu kan familien nyde både morgen- og aftensol på husets to terrasser.,  Ombygning, Sommerhus, Terrasse/altan
Ombygning af første række sommerhus i det Sønderjyske, Terrasse/altan

Store terrasse med hjørner til både morgen- og aftensol.

Familien med dette sommerhus henvendte sig med et ønske om en ny funktionel planløsning og nogle gode idéer til opbevaring til deres hus ved havet.

Husets ydervægge skulle blive, mens alt andet kunne ændres. 

Taget blev derfor hævet til ståhøjde alle steder i huset, og der blev tilføjet ovenlys i bad og i gangen ved soveafdelingen. 

Fra stuen og køkkenalrum er der udsigt til havet og derfor blev et eksisterende vinduesparti udvidet så det nu går fra gulv til loft. Resultatet er blevet, at der nu strømmer masser af lys ind i sommerhuset.

Indgangspartiet blev flyttet til fordel for en separat soveafdeling med badeværelse. Nu ankommer man i stedet til huset ved siden af køkkenet, hvor der er etableret en skræddersyet garderobe og bænke med mulighed for opbevaring, som er med til at dække familiens opbevaringsbehov.

Hvert af husets tre soveværelser har to sovepladser og for at udnytte pladsen bedst muligt har arkitekten her arbejdet med specialdesignet inventar, såsom senge og smarte opbevaringsløsninger.

Udearealet er også blevet ændret i overensstemmelse med arkitektens input, så nu kan familien nyde både morgen- og aftensol på husets to terrasser.,  Ombygning, Sommerhus, Stue
Ombygning af første række sommerhus i det Sønderjyske, Stue

Kik fra stuen mod spisestue

Familien med dette sommerhus henvendte sig med et ønske om en ny funktionel planløsning og nogle gode idéer til opbevaring til deres hus ved havet.

Husets ydervægge skulle blive, mens alt andet kunne ændres. 

Taget blev derfor hævet til ståhøjde alle steder i huset, og der blev tilføjet ovenlys i bad og i gangen ved soveafdelingen. 

Fra stuen og køkkenalrum er der udsigt til havet og derfor blev et eksisterende vinduesparti udvidet så det nu går fra gulv til loft. Resultatet er blevet, at der nu strømmer masser af lys ind i sommerhuset.

Indgangspartiet blev flyttet til fordel for en separat soveafdeling med badeværelse. Nu ankommer man i stedet til huset ved siden af køkkenet, hvor der er etableret en skræddersyet garderobe og bænke med mulighed for opbevaring, som er med til at dække familiens opbevaringsbehov.

Hvert af husets tre soveværelser har to sovepladser og for at udnytte pladsen bedst muligt har arkitekten her arbejdet med specialdesignet inventar, såsom senge og smarte opbevaringsløsninger.

Udearealet er også blevet ændret i overensstemmelse med arkitektens input, så nu kan familien nyde både morgen- og aftensol på husets to terrasser.,  Ombygning, Sommerhus, Bad/toilet
Ombygning af første række sommerhus i det Sønderjyske, Bad/toilet

Plads til vask og tørretumbler i badeværelset.

Familien med dette sommerhus henvendte sig med et ønske om en ny funktionel planløsning og nogle gode idéer til opbevaring til deres hus ved havet.

Husets ydervægge skulle blive, mens alt andet kunne ændres. 

Taget blev derfor hævet til ståhøjde alle steder i huset, og der blev tilføjet ovenlys i bad og i gangen ved soveafdelingen. 

Fra stuen og køkkenalrum er der udsigt til havet og derfor blev et eksisterende vinduesparti udvidet så det nu går fra gulv til loft. Resultatet er blevet, at der nu strømmer masser af lys ind i sommerhuset.

Indgangspartiet blev flyttet til fordel for en separat soveafdeling med badeværelse. Nu ankommer man i stedet til huset ved siden af køkkenet, hvor der er etableret en skræddersyet garderobe og bænke med mulighed for opbevaring, som er med til at dække familiens opbevaringsbehov.

Hvert af husets tre soveværelser har to sovepladser og for at udnytte pladsen bedst muligt har arkitekten her arbejdet med specialdesignet inventar, såsom senge og smarte opbevaringsløsninger.

Udearealet er også blevet ændret i overensstemmelse med arkitektens input, så nu kan familien nyde både morgen- og aftensol på husets to terrasser.,  Ombygning, Sommerhus, Bad/toilet
Ombygning af første række sommerhus i det Sønderjyske, Bad/toilet

Nyt bad

Familien med dette sommerhus henvendte sig med et ønske om en ny funktionel planløsning og nogle gode idéer til opbevaring til deres hus ved havet.

Husets ydervægge skulle blive, mens alt andet kunne ændres. 

Taget blev derfor hævet til ståhøjde alle steder i huset, og der blev tilføjet ovenlys i bad og i gangen ved soveafdelingen. 

Fra stuen og køkkenalrum er der udsigt til havet og derfor blev et eksisterende vinduesparti udvidet så det nu går fra gulv til loft. Resultatet er blevet, at der nu strømmer masser af lys ind i sommerhuset.

Indgangspartiet blev flyttet til fordel for en separat soveafdeling med badeværelse. Nu ankommer man i stedet til huset ved siden af køkkenet, hvor der er etableret en skræddersyet garderobe og bænke med mulighed for opbevaring, som er med til at dække familiens opbevaringsbehov.

Hvert af husets tre soveværelser har to sovepladser og for at udnytte pladsen bedst muligt har arkitekten her arbejdet med specialdesignet inventar, såsom senge og smarte opbevaringsløsninger.

Udearealet er også blevet ændret i overensstemmelse med arkitektens input, så nu kan familien nyde både morgen- og aftensol på husets to terrasser.,  Ombygning, Sommerhus, Terrasse/altan
Ombygning af første række sommerhus i det Sønderjyske, Terrasse/altan

Detajler for udearealet hvor det står til sommerhushygge.

  • Værelse med to køjesenge,  klapbar bordløsning med mulighed for at benytte som garderobe.
  • Værelse med to køjesenge som er monteret forskudt så at der opstår et hule under den øverste seng som med integreret bordplads.
  • Spisestue med store vinduesparti fra gulv til loft.
  • Store terrasse med hjørner til både morgen- og aftensol.
  • Kik fra stuen mod spisestue
  • Plads til vask og tørretumbler i badeværelset.
  • Nyt bad
  • Detajler for udearealet hvor det står til sommerhushygge.
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›