Over og under trappeløb til 1. sal

Bliv ringet op gratis af Anette Mørch

Skriv en besked herunder eller ring

Ombygning af rækkehus fra 1957

Ombygning af rækkehus/klyngehus

Familien ønskede at få en lokal arkitekt i nærheden af deres nyerhvervede rækkehus til at forestå en ombygning og renovering af det ældre hus.
Huset blev renoveret med respekt for de 50'er elementer, som familien ønskede at bevare, heriblandt trappen til 1. sal. Huset fik nyt køkken og bad, og en del af garagen blev inddraget til bryggers.

Energi og miljø

-

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Familievenlige løsninger

Anette Mørch, Tegnestuen Blomsten

Tegnestuen Blomsten er specialist i at hjælpe private boligejere gennem et...

Se billeder af projektet

Familien ønskede at få en lokal arkitekt i nærheden af deres nyerhvervede rækkehus til at forestå en ombygning og renovering af det ældre hus. 
Huset blev renoveret med respekt for de 50'er elementer, som familien ønskede at bevare, heriblandt trappen til 1. sal. Huset fik nyt køkken og bad, og en del af garagen blev inddraget til bryggers. ,  Ombygning, Rækkehus/klyngehus, Stue
Ombygning af rækkehus fra 1957, Stue

Det ombyggede hus ligger i denne rækkehusbebyggelse nord for København. Til højre ses den brede skydedør fra forstue til stue, som giver ekstra lys på tværs af huset.

Familien ønskede at få en lokal arkitekt i nærheden af deres nyerhvervede rækkehus til at forestå en ombygning og renovering af det ældre hus. 
Huset blev renoveret med respekt for de 50'er elementer, som familien ønskede at bevare, heriblandt trappen til 1. sal. Huset fik nyt køkken og bad, og en del af garagen blev inddraget til bryggers. ,  Ombygning, Rækkehus/klyngehus, Stue
Ombygning af rækkehus fra 1957, Stue

Det oprindelige trægulv er blevet slebet og behandlet med hvidpigmenteret olie. Listeloftet er udskiftet med hvidmalede gipsplader.

Familien ønskede at få en lokal arkitekt i nærheden af deres nyerhvervede rækkehus til at forestå en ombygning og renovering af det ældre hus. 
Huset blev renoveret med respekt for de 50'er elementer, som familien ønskede at bevare, heriblandt trappen til 1. sal. Huset fik nyt køkken og bad, og en del af garagen blev inddraget til bryggers. ,  Ombygning, Rækkehus/klyngehus, Stue
Ombygning af rækkehus fra 1957, Stue

Det nye, hvide og glatte gipsloft øger sammen med det fritlagte vinduesparti stuens dagslys betragteligt.

Familien ønskede at få en lokal arkitekt i nærheden af deres nyerhvervede rækkehus til at forestå en ombygning og renovering af det ældre hus. 
Huset blev renoveret med respekt for de 50'er elementer, som familien ønskede at bevare, heriblandt trappen til 1. sal. Huset fik nyt køkken og bad, og en del af garagen blev inddraget til bryggers. ,  Ombygning, Rækkehus/klyngehus, Entré
Ombygning af rækkehus fra 1957, Entré

Ny, sort linoleumsbelægning har erstattet den gamle, slidte grå. Undersiden af trappeløbet er malet hvidt og fritlagt, hvor der tidligere var skab. Gulvklinkerne i vindfanget fortsætter ind under trappen, hvilket gør indgangen mere rummelig.

Familien ønskede at få en lokal arkitekt i nærheden af deres nyerhvervede rækkehus til at forestå en ombygning og renovering af det ældre hus. 
Huset blev renoveret med respekt for de 50'er elementer, som familien ønskede at bevare, heriblandt trappen til 1. sal. Huset fik nyt køkken og bad, og en del af garagen blev inddraget til bryggers. ,  Ombygning, Rækkehus/klyngehus, Stue
Ombygning af rækkehus fra 1957, Stue

Døren med de materede glasruder er erstattet af en bredere åbning mellem forstue og stue.
Skabet under trappeløbet, som ses til højre, er inddraget i vindfanget, hvilket gør indgangspartiet mere rummeligt og venligt.

  • Det ombyggede hus ligger i denne rækkehusbebyggelse nord for København. Til højre ses den brede skydedør fra forstue til stue, som giver ekstra lys på tværs af huset.
  • Det oprindelige trægulv er blevet slebet og behandlet med hvidpigmenteret olie. Listeloftet er udskiftet med hvidmalede gipsplader.
  • Det nye, hvide og glatte gipsloft øger  sammen med det fritlagte vinduesparti stuens dagslys betragteligt.
  • Ny, sort linoleumsbelægning har erstattet den gamle, slidte grå. Undersiden af trappeløbet er malet hvidt og fritlagt, hvor der tidligere var skab. Gulvklinkerne i vindfanget fortsætter ind under trappen, hvilket gør indgangen mere rummelig.
  • Døren med de materede glasruder er erstattet af en bredere åbning mellem forstue og stue.
Skabet under trappeløbet, som ses til højre, er inddraget i vindfanget, hvilket gør indgangspartiet mere rummeligt og venligt.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›