Bliv ringet op gratis af Jan Smidt Andreasen

Skriv en besked herunder eller ring

Ombygning af sommerhus i første række

Ombygning af sommerhus

Projektet er udarbejdet på baggrund af bygherres ønske om at renovere det nuværende sommerhus med respekt for de nuværende linjer og rammer fra huset. Alle husets eksisterende udvendige rammer og form vil efter renoveringen fremstå som den gør i dag. Det nye projekt har samme bebyggelsesprocent og "fodaftryk" på grunden som i dag. Eneste udvendige ændringer vil være vinduesplaceringer og facadebeklædning.

Stueetagen er indrettet med entré, bad, stue og alrum, stueetagen ville fungere som beboernes primære opholdsrum og hjerterum med stor fokus på denne smukke udsigt over Lillebælt.

1. salen er indrettet med værelser og toilet som ville fungere som husets sekundære rum. Værelserne er etableret med tagvinduer for at skabe masser af dagslys og udsigt. Alle rum etableres med loft til kip løsning for at skabe bedst mulig luft og volume til rummene.

Sagen har været igennem en længere sagsbehandling ved Kystdirektoratet, Fredningsnævnet samt kommunen, alle tilladelser er nu på plads.

Energi og miljø

Projektet opføres iht. BR18 og varmekilden udskiftes med en luft/vand varmepumpe.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Jan Smidt Andreasen, A1 Tegnestue ApS

En bolig skal danne rammen om en families liv i mange år. En bygning er en del…

Se billeder af projektet

Projektet er udarbejdet på baggrund af bygherres ønske om at renovere det nuværende sommerhus med respekt for de nuværende linjer og rammer fra huset. Alle husets eksisterende udvendige rammer og form vil efter renoveringen fremstå som den gør i dag. Det nye projekt har samme  bebyggelsesprocent og "fodaftryk" på grunden som i dag. Eneste udvendige ændringer vil være vinduesplaceringer og facadebeklædning. 

Stueetagen er indrettet med entré, bad, stue og alrum, stueetagen ville fungere som beboernes primære opholdsrum og hjerterum med stor fokus på denne smukke udsigt over Lillebælt. 

1. salen er indrettet med værelser og toilet som ville fungere som husets sekundære rum. Værelserne er etableret med tagvinduer for at skabe masser af dagslys og udsigt. Alle rum etableres med loft til kip løsning for at skabe bedst mulig luft og volume til rummene.  

Sagen har været igennem en længere sagsbehandling ved Kystdirektoratet, Fredningsnævnet samt kommunen, alle tilladelser er nu på plads.  ,  Ombygning, Sommerhus, Facade
Ombygning af sommerhus i første række, Facade

Visualisering EFTER ombygningen.

Projektet er udarbejdet på baggrund af bygherres ønske om at renovere det nuværende sommerhus med respekt for de nuværende linjer og rammer fra huset. Alle husets eksisterende udvendige rammer og form vil efter renoveringen fremstå som den gør i dag. Det nye projekt har samme  bebyggelsesprocent og "fodaftryk" på grunden som i dag. Eneste udvendige ændringer vil være vinduesplaceringer og facadebeklædning. 

Stueetagen er indrettet med entré, bad, stue og alrum, stueetagen ville fungere som beboernes primære opholdsrum og hjerterum med stor fokus på denne smukke udsigt over Lillebælt. 

1. salen er indrettet med værelser og toilet som ville fungere som husets sekundære rum. Værelserne er etableret med tagvinduer for at skabe masser af dagslys og udsigt. Alle rum etableres med loft til kip løsning for at skabe bedst mulig luft og volume til rummene.  

Sagen har været igennem en længere sagsbehandling ved Kystdirektoratet, Fredningsnævnet samt kommunen, alle tilladelser er nu på plads.  ,  Ombygning, Sommerhus, Facade
Ombygning af sommerhus i første række, Facade

Billede af sommerhuset FØR ombygningen.

Projektet er udarbejdet på baggrund af bygherres ønske om at renovere det nuværende sommerhus med respekt for de nuværende linjer og rammer fra huset. Alle husets eksisterende udvendige rammer og form vil efter renoveringen fremstå som den gør i dag. Det nye projekt har samme  bebyggelsesprocent og "fodaftryk" på grunden som i dag. Eneste udvendige ændringer vil være vinduesplaceringer og facadebeklædning. 

Stueetagen er indrettet med entré, bad, stue og alrum, stueetagen ville fungere som beboernes primære opholdsrum og hjerterum med stor fokus på denne smukke udsigt over Lillebælt. 

1. salen er indrettet med værelser og toilet som ville fungere som husets sekundære rum. Værelserne er etableret med tagvinduer for at skabe masser af dagslys og udsigt. Alle rum etableres med loft til kip løsning for at skabe bedst mulig luft og volume til rummene.  

Sagen har været igennem en længere sagsbehandling ved Kystdirektoratet, Fredningsnævnet samt kommunen, alle tilladelser er nu på plads.  ,  Ombygning, Sommerhus, Facade
Ombygning af sommerhus i første række, Facade

Visualisering EFTER ombygningen.

Projektet er udarbejdet på baggrund af bygherres ønske om at renovere det nuværende sommerhus med respekt for de nuværende linjer og rammer fra huset. Alle husets eksisterende udvendige rammer og form vil efter renoveringen fremstå som den gør i dag. Det nye projekt har samme  bebyggelsesprocent og "fodaftryk" på grunden som i dag. Eneste udvendige ændringer vil være vinduesplaceringer og facadebeklædning. 

Stueetagen er indrettet med entré, bad, stue og alrum, stueetagen ville fungere som beboernes primære opholdsrum og hjerterum med stor fokus på denne smukke udsigt over Lillebælt. 

1. salen er indrettet med værelser og toilet som ville fungere som husets sekundære rum. Værelserne er etableret med tagvinduer for at skabe masser af dagslys og udsigt. Alle rum etableres med loft til kip løsning for at skabe bedst mulig luft og volume til rummene.  

Sagen har været igennem en længere sagsbehandling ved Kystdirektoratet, Fredningsnævnet samt kommunen, alle tilladelser er nu på plads.  ,  Ombygning, Sommerhus, Facade
Ombygning af sommerhus i første række, Facade

Billede af sommerhuset FØR ombygningen.

Projektet er udarbejdet på baggrund af bygherres ønske om at renovere det nuværende sommerhus med respekt for de nuværende linjer og rammer fra huset. Alle husets eksisterende udvendige rammer og form vil efter renoveringen fremstå som den gør i dag. Det nye projekt har samme  bebyggelsesprocent og "fodaftryk" på grunden som i dag. Eneste udvendige ændringer vil være vinduesplaceringer og facadebeklædning. 

Stueetagen er indrettet med entré, bad, stue og alrum, stueetagen ville fungere som beboernes primære opholdsrum og hjerterum med stor fokus på denne smukke udsigt over Lillebælt. 

1. salen er indrettet med værelser og toilet som ville fungere som husets sekundære rum. Værelserne er etableret med tagvinduer for at skabe masser af dagslys og udsigt. Alle rum etableres med loft til kip løsning for at skabe bedst mulig luft og volume til rummene.  

Sagen har været igennem en længere sagsbehandling ved Kystdirektoratet, Fredningsnævnet samt kommunen, alle tilladelser er nu på plads.  ,  Ombygning, Sommerhus, Facade
Ombygning af sommerhus i første række, Facade

Intimt uderum.

Projektet er udarbejdet på baggrund af bygherres ønske om at renovere det nuværende sommerhus med respekt for de nuværende linjer og rammer fra huset. Alle husets eksisterende udvendige rammer og form vil efter renoveringen fremstå som den gør i dag. Det nye projekt har samme  bebyggelsesprocent og "fodaftryk" på grunden som i dag. Eneste udvendige ændringer vil være vinduesplaceringer og facadebeklædning. 

Stueetagen er indrettet med entré, bad, stue og alrum, stueetagen ville fungere som beboernes primære opholdsrum og hjerterum med stor fokus på denne smukke udsigt over Lillebælt. 

1. salen er indrettet med værelser og toilet som ville fungere som husets sekundære rum. Værelserne er etableret med tagvinduer for at skabe masser af dagslys og udsigt. Alle rum etableres med loft til kip løsning for at skabe bedst mulig luft og volume til rummene.  

Sagen har været igennem en længere sagsbehandling ved Kystdirektoratet, Fredningsnævnet samt kommunen, alle tilladelser er nu på plads.  ,  Ombygning, Sommerhus, Stue
Ombygning af sommerhus i første række, Stue

Visualisering af alrum og stue, hvor den smukke udsigt til Lillebælt kan nydes.

  • Visualisering EFTER ombygningen.
  • Billede af sommerhuset FØR ombygningen.
  • Visualisering EFTER ombygningen.
  • Billede af sommerhuset FØR ombygningen.
  • Intimt uderum.
  • Visualisering af alrum og stue, hvor den smukke udsigt til Lillebælt kan nydes.
Få nyt fra Danske BoligArkitekter
Få nyt fra Danske BoligArkitekter Læs mere ›