køkken, opholdsrum

Bliv ringet op gratis af Rikke Bjerregaard

Skriv en besked herunder eller ring

Ombygning af villa

Ombygning af fritliggende hus

Ombygningen af villaen tog sit udgangspunkt i en ændret fordeling af rummene, så placeringen på grunden og udsigten til åen blev udnyttet bedre.
Ny har villaen en dejlig åben planløsning på øverste etage med smukt dagslys og udsyn til omgivelserne. Den nederste etage er optimeret, så dagslys bedre finder vej til de mørkeste dele.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Rikke Bjerregaard, Arkitektfirma Claus Jensen ApS

Tegnestuen tager altid udgangspunkt i at lytte til ønsker og behov for et nyt...

Se billeder af projektet

Ombygningen af villaen tog sit udgangspunkt i en ændret fordeling af rummene, så placeringen på grunden og udsigten til åen blev udnyttet bedre. 
Ny har villaen en dejlig åben planløsning på øverste etage med smukt dagslys og udsyn til omgivelserne. Den nederste etage er optimeret, så dagslys bedre finder vej til de mørkeste dele.,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Ombygning af villa, Køkken

Villaens øverste plan er indrettet med ét stort, dejligt, lyst og venligt opholdsrum.
Køkkenet er placeret i sin egen niche.

Ombygningen af villaen tog sit udgangspunkt i en ændret fordeling af rummene, så placeringen på grunden og udsigten til åen blev udnyttet bedre. 
Ny har villaen en dejlig åben planløsning på øverste etage med smukt dagslys og udsyn til omgivelserne. Den nederste etage er optimeret, så dagslys bedre finder vej til de mørkeste dele.,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Ombygning af villa, Køkken

Køkkenet er placeret i sin egen niche.
Farverne er holdt i rolige varme nuancer.

Ombygningen af villaen tog sit udgangspunkt i en ændret fordeling af rummene, så placeringen på grunden og udsigten til åen blev udnyttet bedre. 
Ny har villaen en dejlig åben planløsning på øverste etage med smukt dagslys og udsyn til omgivelserne. Den nederste etage er optimeret, så dagslys bedre finder vej til de mørkeste dele.,  Ombygning, Fritliggende hus, Entré
Ombygning af villa, Entré

Trappen forbinder husets 3 etager.
Fra entréen er der nu mulighed for at se op mod lyset og det store opholdsrum.
Rummet, som før var smalt og trangt, er lysnet op og fremtræder varmt og venligt.

Ombygningen af villaen tog sit udgangspunkt i en ændret fordeling af rummene, så placeringen på grunden og udsigten til åen blev udnyttet bedre. 
Ny har villaen en dejlig åben planløsning på øverste etage med smukt dagslys og udsyn til omgivelserne. Den nederste etage er optimeret, så dagslys bedre finder vej til de mørkeste dele.,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Ombygning af villa, Stue

Stuen er i åben forbindelse med køkkenet, og fyldes hver dag af skønt dagslys fra de mange vinduer mod haven.

Ombygningen af villaen tog sit udgangspunkt i en ændret fordeling af rummene, så placeringen på grunden og udsigten til åen blev udnyttet bedre. 
Ny har villaen en dejlig åben planløsning på øverste etage med smukt dagslys og udsyn til omgivelserne. Den nederste etage er optimeret, så dagslys bedre finder vej til de mørkeste dele.,  Ombygning, Fritliggende hus, Entré
Ombygning af villa, Entré

Trappen og entréen, som de så ud før ombygningen: mørk, lukket og trangt.

Ombygningen af villaen tog sit udgangspunkt i en ændret fordeling af rummene, så placeringen på grunden og udsigten til åen blev udnyttet bedre. 
Ny har villaen en dejlig åben planløsning på øverste etage med smukt dagslys og udsyn til omgivelserne. Den nederste etage er optimeret, så dagslys bedre finder vej til de mørkeste dele.,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Ombygning af villa, Køkken

Sådan så opholdsrummet på øverste etage ud før ombygningen.

  • Villaens øverste plan er indrettet med ét stort, dejligt, lyst og venligt opholdsrum. 
Køkkenet er placeret i sin egen niche.
  • Køkkenet er placeret i sin egen niche.
Farverne er holdt i rolige varme nuancer.
  • Trappen forbinder husets 3 etager.
Fra entréen er der nu mulighed for at se op mod lyset og det store opholdsrum.
Rummet, som før var smalt og trangt, er lysnet op og fremtræder varmt og venligt.
  • Stuen er i åben forbindelse med køkkenet, og fyldes hver dag af skønt dagslys fra de mange vinduer mod haven.
  • Trappen og entréen, som de så ud før ombygningen: mørk, lukket og trangt.
  • Sådan så opholdsrummet på øverste etage ud før ombygningen.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.