køkken stue køkken-alrum ombygning

Bliv ringet op gratis af Beatrix Wuttke

Skriv en besked herunder eller ring

Ombygning og renovering af murermestervilla fra 1930

Ombygning af fritliggende hus

De små rum i stueetagen er ombygget til et sammenhængende rumforløb med en pejs som omdrejningspunkt. Fornemmelse af store og vide rum skabes gennem lange bliklinier i stuernes periferi. Alle renoveringstiltag er udført i bedste håndværksmæssige kvalitet med sunde og gode materialer.
Bygherren: "Vi ønskede et hus hvor familien kunne være sammen men hver for sig. Den opgave har arkitekterne løst til fulde. Med respekt for husets alder og stil i kombination med nytænkning og sans for kvalitet"

Energi og miljø

Energirenovering af husets tag og gulvvarme i stueetagen har forhøjet komforten overalt i huset.

https://www.danskeboligarkitekter.dk/boligreportager/opdatering-af-murermestervillaen/

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Familievenlige løsninger

Beatrix Wuttke, Wuttke & Ringhof Arkitekter ApS

For private bygherrer hjælper vi med hele processen. Fra de første skitser og...

Se billeder af projektet

De små rum i stueetagen er ombygget til et sammenhængende rumforløb med en pejs som omdrejningspunkt. Fornemmelse af store og vide rum skabes gennem lange bliklinier i stuernes periferi. Alle renoveringstiltag er udført i bedste håndværksmæssige kvalitet med sunde og gode materialer. 
Bygherren: "Vi ønskede et hus hvor familien kunne være sammen men hver for sig. Den opgave har arkitekterne løst til fulde. Med respekt for husets alder og stil i kombination med nytænkning og sans for kvalitet",  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Ombygning og renovering af murermestervilla fra 1930, Stue

Køkken og stue som del af stor og åben stueetage

De små rum i stueetagen er ombygget til et sammenhængende rumforløb med en pejs som omdrejningspunkt. Fornemmelse af store og vide rum skabes gennem lange bliklinier i stuernes periferi. Alle renoveringstiltag er udført i bedste håndværksmæssige kvalitet med sunde og gode materialer. 
Bygherren: "Vi ønskede et hus hvor familien kunne være sammen men hver for sig. Den opgave har arkitekterne løst til fulde. Med respekt for husets alder og stil i kombination med nytænkning og sans for kvalitet",  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Ombygning og renovering af murermestervilla fra 1930, Stue

Ved at skabe lange bliklinjer mellem rummene synes stueetagen større. Pejsen er omdrejningspunkt for stueetagens nye rumforløb.

De små rum i stueetagen er ombygget til et sammenhængende rumforløb med en pejs som omdrejningspunkt. Fornemmelse af store og vide rum skabes gennem lange bliklinier i stuernes periferi. Alle renoveringstiltag er udført i bedste håndværksmæssige kvalitet med sunde og gode materialer. 
Bygherren: "Vi ønskede et hus hvor familien kunne være sammen men hver for sig. Den opgave har arkitekterne løst til fulde. Med respekt for husets alder og stil i kombination med nytænkning og sans for kvalitet",  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Ombygning og renovering af murermestervilla fra 1930, Køkken

Køkkenbordet spænder helt fra køkkenet ud i spisestuen

De små rum i stueetagen er ombygget til et sammenhængende rumforløb med en pejs som omdrejningspunkt. Fornemmelse af store og vide rum skabes gennem lange bliklinier i stuernes periferi. Alle renoveringstiltag er udført i bedste håndværksmæssige kvalitet med sunde og gode materialer. 
Bygherren: "Vi ønskede et hus hvor familien kunne være sammen men hver for sig. Den opgave har arkitekterne løst til fulde. Med respekt for husets alder og stil i kombination med nytænkning og sans for kvalitet",  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Ombygning og renovering af murermestervilla fra 1930, Køkken

Køkkenbord forbinder spisestue og køkken

De små rum i stueetagen er ombygget til et sammenhængende rumforløb med en pejs som omdrejningspunkt. Fornemmelse af store og vide rum skabes gennem lange bliklinier i stuernes periferi. Alle renoveringstiltag er udført i bedste håndværksmæssige kvalitet med sunde og gode materialer. 
Bygherren: "Vi ønskede et hus hvor familien kunne være sammen men hver for sig. Den opgave har arkitekterne løst til fulde. Med respekt for husets alder og stil i kombination med nytænkning og sans for kvalitet",  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Ombygning og renovering af murermestervilla fra 1930, Stue

Stuen synes større ved hjælp af lange bliklinjer

De små rum i stueetagen er ombygget til et sammenhængende rumforløb med en pejs som omdrejningspunkt. Fornemmelse af store og vide rum skabes gennem lange bliklinier i stuernes periferi. Alle renoveringstiltag er udført i bedste håndværksmæssige kvalitet med sunde og gode materialer. 
Bygherren: "Vi ønskede et hus hvor familien kunne være sammen men hver for sig. Den opgave har arkitekterne løst til fulde. Med respekt for husets alder og stil i kombination med nytænkning og sans for kvalitet",  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Ombygning og renovering af murermestervilla fra 1930, Stue

Åbninger i de eksisterende vægge skaber forbindelser mellem rummene og forbedrer lysforholdene

De små rum i stueetagen er ombygget til et sammenhængende rumforløb med en pejs som omdrejningspunkt. Fornemmelse af store og vide rum skabes gennem lange bliklinier i stuernes periferi. Alle renoveringstiltag er udført i bedste håndværksmæssige kvalitet med sunde og gode materialer. 
Bygherren: "Vi ønskede et hus hvor familien kunne være sammen men hver for sig. Den opgave har arkitekterne løst til fulde. Med respekt for husets alder og stil i kombination med nytænkning og sans for kvalitet",  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Ombygning og renovering af murermestervilla fra 1930, Stue

Arkitektens skitse af projektet

De små rum i stueetagen er ombygget til et sammenhængende rumforløb med en pejs som omdrejningspunkt. Fornemmelse af store og vide rum skabes gennem lange bliklinier i stuernes periferi. Alle renoveringstiltag er udført i bedste håndværksmæssige kvalitet med sunde og gode materialer. 
Bygherren: "Vi ønskede et hus hvor familien kunne være sammen men hver for sig. Den opgave har arkitekterne løst til fulde. Med respekt for husets alder og stil i kombination med nytænkning og sans for kvalitet",  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Ombygning og renovering af murermestervilla fra 1930, Facade

Adgang fra stuen til haven via en ny ståltrappe

De små rum i stueetagen er ombygget til et sammenhængende rumforløb med en pejs som omdrejningspunkt. Fornemmelse af store og vide rum skabes gennem lange bliklinier i stuernes periferi. Alle renoveringstiltag er udført i bedste håndværksmæssige kvalitet med sunde og gode materialer. 
Bygherren: "Vi ønskede et hus hvor familien kunne være sammen men hver for sig. Den opgave har arkitekterne løst til fulde. Med respekt for husets alder og stil i kombination med nytænkning og sans for kvalitet",  Ombygning, Fritliggende hus, Plantegning
Ombygning og renovering af murermestervilla fra 1930, Plantegning

Badeværelse er blevet til et rigtigt rum, da det skrå tagvindue er ændret til en stor kvist og de skrå vægge er væk.

De små rum i stueetagen er ombygget til et sammenhængende rumforløb med en pejs som omdrejningspunkt. Fornemmelse af store og vide rum skabes gennem lange bliklinier i stuernes periferi. Alle renoveringstiltag er udført i bedste håndværksmæssige kvalitet med sunde og gode materialer. 
Bygherren: "Vi ønskede et hus hvor familien kunne være sammen men hver for sig. Den opgave har arkitekterne løst til fulde. Med respekt for husets alder og stil i kombination med nytænkning og sans for kvalitet",  Ombygning, Fritliggende hus, Plantegning
Ombygning og renovering af murermestervilla fra 1930, Plantegning

Et stykke af væggen mellem det daværende køkken og stuen blev fjernet og der er nu forbindelse til stuen og terrassedøren ud til haven.

De små rum i stueetagen er ombygget til et sammenhængende rumforløb med en pejs som omdrejningspunkt. Fornemmelse af store og vide rum skabes gennem lange bliklinier i stuernes periferi. Alle renoveringstiltag er udført i bedste håndværksmæssige kvalitet med sunde og gode materialer. 
Bygherren: "Vi ønskede et hus hvor familien kunne være sammen men hver for sig. Den opgave har arkitekterne løst til fulde. Med respekt for husets alder og stil i kombination med nytænkning og sans for kvalitet",  Ombygning, Fritliggende hus, Tag
Ombygning og renovering af murermestervilla fra 1930, Tag

Ovenlysvinduet og de skrå vægge er ændret til et stort badeværelse med lige vægge og masser af lys

De små rum i stueetagen er ombygget til et sammenhængende rumforløb med en pejs som omdrejningspunkt. Fornemmelse af store og vide rum skabes gennem lange bliklinier i stuernes periferi. Alle renoveringstiltag er udført i bedste håndværksmæssige kvalitet med sunde og gode materialer. 
Bygherren: "Vi ønskede et hus hvor familien kunne være sammen men hver for sig. Den opgave har arkitekterne løst til fulde. Med respekt for husets alder og stil i kombination med nytænkning og sans for kvalitet",  Ombygning, Fritliggende hus, Indgangsparti
Ombygning og renovering af murermestervilla fra 1930, Indgangsparti

Ny trappe forbinder stue med havens bedste solhjørne.

  • Køkken og stue som del af stor og åben stueetage
  • Ved at skabe lange bliklinjer mellem rummene synes stueetagen større. Pejsen er omdrejningspunkt for stueetagens nye rumforløb.
  • Køkkenbordet spænder helt fra køkkenet ud i spisestuen
  • Køkkenbord forbinder spisestue og køkken
  • Stuen synes større ved hjælp af lange bliklinjer
  • Åbninger i de eksisterende vægge skaber forbindelser mellem rummene og forbedrer lysforholdene
  • Arkitektens skitse af projektet
  • Adgang fra stuen til haven via en ny ståltrappe
  • Badeværelse er blevet til et rigtigt rum, da det skrå tagvindue er ændret til en stor kvist og de skrå vægge er væk.
  • Et stykke af væggen mellem det daværende køkken og stuen blev fjernet og der er nu forbindelse til stuen og terrassedøren ud til haven.
  • Ovenlysvinduet og de skrå vægge er ændret til et stort badeværelse med lige vægge og masser af lys
  • Ny trappe forbinder stue med havens bedste solhjørne.

Plantegninger

Plan over ombygningen. Her ser man sammenhængen mellem rummene, og hvordan kamin/kogeø fungerer som rumdeler., Fritliggende hus, Plantegning
De meget små rum i den oprindelige plan er ændret til et sammenhængende og meget lyst køkken-alrum-stue-tv. Adgangen til haven sker direkte ad en ny og elegant ståltrappe., Fritliggende hus, Plantegning
Forbindelsen mellen stue og køkken og ny pejs. Det gamle malede bræddegulv er blevet udskiftet til et nyt asketræsgulv., Fritliggende hus, Plantegning
Til venstre ses væggen, der er blevet revet ned for at skabe et stor sammenhængende rum i stue. En pejs er blevet til omdrejningmidte i ny stue. De gamle malede gulvbrædder er udskiftet til høj kvalitet asketræsgulv med gulvvarme under. Pejsen er bygget i, Fritliggende hus, Plantegning
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.