opdatering af parcelhuset

Bliv ringet op gratis af Lotte Elkiær

Skriv en besked herunder eller ring

Opdatering af parcelhuset!

Ombygning af fritliggende hus

Projektet handlede ikke om at skabe flere m2, men om at transformerer et trist mørkt parcelhus til et hus med mere personlighed, masser af lys og rumlighed. Dette blev indvendigt gjort ved at fjerne husets udhæng, større vinduespartier samt loft til kip i husets fællesrum.
Udvendigt blev der skabt nye proportioner i facaden ved at bruge fliser til at binde vinduer sammen til større rolige formater. Fliserne gav desuden et flot stoflighed til huset i samspil med de hvide pudsede facader.

Energi og miljø

Huset's tag er efterisoleret og alle vinduer er udskiftet til 3-lags energiglas.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2

Lotte Elkiær, Elkiær + Ebbeskov Arkitekter ApS

E + E arkitekter er en mindre tegnestue i Danmark der har markeret sig med 1....

Se billeder af projektet

Projektet handlede ikke om at skabe flere m2, men om at transformerer et trist mørkt parcelhus til et hus  med mere personlighed, masser af lys og rumlighed. Dette blev indvendigt gjort ved at fjerne husets udhæng, større vinduespartier samt loft til kip i husets fællesrum. 
Udvendigt blev der skabt nye proportioner i facaden ved at bruge fliser til at binde vinduer sammen til større rolige formater. Fliserne gav desuden et flot stoflighed til huset i samspil med de hvide pudsede facader. 
,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Opdatering af parcelhuset!, Facade

For at skabe bedre forbindelse mellem ude og inde blev vinduer ført til gulv. For at give huset et mere moderne udtryk blev huset pudset op hvidt og der blev tilført de grafitgrå fliser for at give et mere sammenhængende og mere grafisk udtryk.

Projektet handlede ikke om at skabe flere m2, men om at transformerer et trist mørkt parcelhus til et hus  med mere personlighed, masser af lys og rumlighed. Dette blev indvendigt gjort ved at fjerne husets udhæng, større vinduespartier samt loft til kip i husets fællesrum. 
Udvendigt blev der skabt nye proportioner i facaden ved at bruge fliser til at binde vinduer sammen til større rolige formater. Fliserne gav desuden et flot stoflighed til huset i samspil med de hvide pudsede facader. 
,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Opdatering af parcelhuset!, Facade

Traditionelt parcelhus

Projektet handlede ikke om at skabe flere m2, men om at transformerer et trist mørkt parcelhus til et hus  med mere personlighed, masser af lys og rumlighed. Dette blev indvendigt gjort ved at fjerne husets udhæng, større vinduespartier samt loft til kip i husets fællesrum. 
Udvendigt blev der skabt nye proportioner i facaden ved at bruge fliser til at binde vinduer sammen til større rolige formater. Fliserne gav desuden et flot stoflighed til huset i samspil med de hvide pudsede facader. 
,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Opdatering af parcelhuset!, Stue

I husets fællesrum er der skabt loft til kip for at skabe et mere rummeligt og lyst hus.

Projektet handlede ikke om at skabe flere m2, men om at transformerer et trist mørkt parcelhus til et hus  med mere personlighed, masser af lys og rumlighed. Dette blev indvendigt gjort ved at fjerne husets udhæng, større vinduespartier samt loft til kip i husets fællesrum. 
Udvendigt blev der skabt nye proportioner i facaden ved at bruge fliser til at binde vinduer sammen til større rolige formater. Fliserne gav desuden et flot stoflighed til huset i samspil med de hvide pudsede facader. 
,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Opdatering af parcelhuset!, Stue

Ved bl.a. at fjerne udhæng og lave ny åbning mod vest er stuen blevet et helt nyt rum.

Projektet handlede ikke om at skabe flere m2, men om at transformerer et trist mørkt parcelhus til et hus  med mere personlighed, masser af lys og rumlighed. Dette blev indvendigt gjort ved at fjerne husets udhæng, større vinduespartier samt loft til kip i husets fællesrum. 
Udvendigt blev der skabt nye proportioner i facaden ved at bruge fliser til at binde vinduer sammen til større rolige formater. Fliserne gav desuden et flot stoflighed til huset i samspil med de hvide pudsede facader. 
,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Opdatering af parcelhuset!, Facade

Huset er pudset hvidt og har felter med grafital grå keramiske fliser.

  • For at skabe bedre forbindelse mellem ude og inde blev vinduer ført til gulv. For at give huset et mere moderne udtryk blev huset pudset op hvidt og der blev tilført de grafitgrå fliser for at give et mere sammenhængende og mere grafisk udtryk.
  • Traditionelt parcelhus
  • I husets fællesrum er der skabt loft til kip for at skabe et mere rummeligt og lyst hus.
  • Ved bl.a. at fjerne udhæng og lave ny åbning mod vest er stuen blevet et helt nyt rum.
  • Huset er pudset hvidt og har felter med grafital grå keramiske fliser.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›