Opgradering af 60`er typehus med ny harmonisk tilbygning.

Bliv ringet op gratis af Pierre Devriel

Skriv en besked herunder eller ring

Opgradering af 60'er typehus med ny tilbygning

Tilbygning til byhus

Familien var blevet større og ønskede sig derfor en udvidelse af deres enfamiliehus. Den nye tilbygning skulle have et større lysindfald og harmonere naturligt med den eksisterende bygning.
Tilbygningen blev til en voksenafdeling med soveværelse, walk-in-closet og badeværelse.
Soveværelset kan åbnes helt eller delvist op mod terrassen med foldedøre. Tilbygningens walk-in-closet er et færdigt skabselement, der lukkes med skydedøre.

Energi og miljø

Da badeværelset er relativt stort, er der lagt vandbaseret gulvvarme, som er tilsluttet centralvarmeanlægget. Gulvvarmen giver et behageligt jævnt indeklima, varme fødder og er billigere i drift end radiatorer. De nye vinduer og døre har energiruder.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Familievenlige løsninger

Pierre Devriel, Arkitekt maa Pierre Devriel

Velkommen! Tegnestuen beskæftiger sig primært med enfamiliehuse og sommerhuse...

Se billeder af projektet

Familien var blevet større og ønskede sig derfor en udvidelse af deres enfamiliehus. Den nye tilbygning skulle have et større lysindfald og harmonere naturligt med den eksisterende bygning. 
Tilbygningen blev til en voksenafdeling med soveværelse, walk-in-closet og badeværelse.
Soveværelset kan åbnes helt eller delvist op mod terrassen med foldedøre. Tilbygningens walk-in-closet er et færdigt skabselement, der lukkes med skydedøre.,  Tilbygning, Byhus, Facade
Opgradering af 60'er typehus med ny tilbygning, Facade

Huset har fået en ny harmonisk tilbygning.

Familien var blevet større og ønskede sig derfor en udvidelse af deres enfamiliehus. Den nye tilbygning skulle have et større lysindfald og harmonere naturligt med den eksisterende bygning. 
Tilbygningen blev til en voksenafdeling med soveværelse, walk-in-closet og badeværelse.
Soveværelset kan åbnes helt eller delvist op mod terrassen med foldedøre. Tilbygningens walk-in-closet er et færdigt skabselement, der lukkes med skydedøre.,  Tilbygning, Byhus, Facade
Opgradering af 60'er typehus med ny tilbygning, Facade

I tilbygningen er hoveddøren genanvendt, mens foldedørene er nye. De kan foldes helt eller delvist op.

Familien var blevet større og ønskede sig derfor en udvidelse af deres enfamiliehus. Den nye tilbygning skulle have et større lysindfald og harmonere naturligt med den eksisterende bygning. 
Tilbygningen blev til en voksenafdeling med soveværelse, walk-in-closet og badeværelse.
Soveværelset kan åbnes helt eller delvist op mod terrassen med foldedøre. Tilbygningens walk-in-closet er et færdigt skabselement, der lukkes med skydedøre.,  Tilbygning, Byhus, Facade
Opgradering af 60'er typehus med ny tilbygning, Facade

Her set fra bagsiden.

Familien var blevet større og ønskede sig derfor en udvidelse af deres enfamiliehus. Den nye tilbygning skulle have et større lysindfald og harmonere naturligt med den eksisterende bygning. 
Tilbygningen blev til en voksenafdeling med soveværelse, walk-in-closet og badeværelse.
Soveværelset kan åbnes helt eller delvist op mod terrassen med foldedøre. Tilbygningens walk-in-closet er et færdigt skabselement, der lukkes med skydedøre.,  Tilbygning, Byhus, Værelse
Opgradering af 60'er typehus med ny tilbygning, Værelse

Ovenlysvinduerne og de store glasfoldedøre gør soveværelset lyst med udsyn til himmel og have.

Familien var blevet større og ønskede sig derfor en udvidelse af deres enfamiliehus. Den nye tilbygning skulle have et større lysindfald og harmonere naturligt med den eksisterende bygning. 
Tilbygningen blev til en voksenafdeling med soveværelse, walk-in-closet og badeværelse.
Soveværelset kan åbnes helt eller delvist op mod terrassen med foldedøre. Tilbygningens walk-in-closet er et færdigt skabselement, der lukkes med skydedøre.,  Tilbygning, Byhus, Facade
Opgradering af 60'er typehus med ny tilbygning, Facade

Sådan så huset ud FØR udvidelsen.

Familien var blevet større og ønskede sig derfor en udvidelse af deres enfamiliehus. Den nye tilbygning skulle have et større lysindfald og harmonere naturligt med den eksisterende bygning. 
Tilbygningen blev til en voksenafdeling med soveværelse, walk-in-closet og badeværelse.
Soveværelset kan åbnes helt eller delvist op mod terrassen med foldedøre. Tilbygningens walk-in-closet er et færdigt skabselement, der lukkes med skydedøre.,  Tilbygning, Byhus, Værelse
Opgradering af 60'er typehus med ny tilbygning, Værelse

Viser de nye forhold med tilbygningen.

  • Huset har fået en ny harmonisk tilbygning.
  • I tilbygningen er hoveddøren genanvendt, mens foldedørene er nye. De kan foldes helt eller delvist op.
  • Her set fra bagsiden.
  • Ovenlysvinduerne og de store glasfoldedøre gør soveværelset lyst med udsyn til himmel og have.
  • Sådan så huset ud FØR udvidelsen.
  • Viser de nye forhold med tilbygningen.
Tør du gå glip af en god idé?
Tør du gå glip af en god idé? Læs mere ›