Terrasse

Bliv ringet op gratis af Jørgen Dahlgaard

Skriv en besked herunder eller ring

Opvarmet udestue med sjæl

Tilbygning til fritliggende hus

Villaen har en hel speciel beliggenhed, direkte ud til Svendborgsund. Bygherren ønskede at erstatte den lidt forblæste terrasse med en ny udestue. Bygherrens ønske om en opvarmet tilbygning med masser af glas blev opfyldt, ved samtidig at foretage en efterisolering af den eksisterende villa. Ovenstående fotos taler deres eget sprog omkring resultatet. Bygherren har oplyst, at familien stort set ikke har set fjernsyn, efter at udestuen er taget i brug.

Energi og miljø

Tilbygningen overholder BR10. Det store glasareal er opnået, ved samtidig at efterisolere den gamle villa.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen
  • Familievenlige løsninger

Jørgen Dahlgaard, Dahlgaards Tegnestue

Siden 1996 har jeg været indehaver af Dahlgaards Tegnestue. Før min...

Se billeder af projektet

Villaen har en hel speciel beliggenhed, direkte ud til Svendborgsund. Bygherren ønskede at erstatte den lidt forblæste terrasse med en ny udestue. Bygherrens ønske om en opvarmet tilbygning med masser af glas blev opfyldt, ved samtidig at foretage en efterisolering af den eksisterende villa. Ovenstående fotos taler deres eget sprog omkring resultatet. Bygherren har oplyst, at familien stort set ikke har set fjernsyn, efter at udestuen er taget i brug.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Opvarmet udestue med sjæl, Terrasse/altan

Udestuen er i harmoni med have og terrasse

Villaen har en hel speciel beliggenhed, direkte ud til Svendborgsund. Bygherren ønskede at erstatte den lidt forblæste terrasse med en ny udestue. Bygherrens ønske om en opvarmet tilbygning med masser af glas blev opfyldt, ved samtidig at foretage en efterisolering af den eksisterende villa. Ovenstående fotos taler deres eget sprog omkring resultatet. Bygherren har oplyst, at familien stort set ikke har set fjernsyn, efter at udestuen er taget i brug.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Udestue/havestue
Opvarmet udestue med sjæl, Udestue/havestue

Et kig fra eksisterende villa ud i den nye opvarmede udestue

Villaen har en hel speciel beliggenhed, direkte ud til Svendborgsund. Bygherren ønskede at erstatte den lidt forblæste terrasse med en ny udestue. Bygherrens ønske om en opvarmet tilbygning med masser af glas blev opfyldt, ved samtidig at foretage en efterisolering af den eksisterende villa. Ovenstående fotos taler deres eget sprog omkring resultatet. Bygherren har oplyst, at familien stort set ikke har set fjernsyn, efter at udestuen er taget i brug.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Udestue/havestue
Opvarmet udestue med sjæl, Udestue/havestue

Udestuen fremstår i fin harmoni med den gamle velbeliggende villa.

Villaen har en hel speciel beliggenhed, direkte ud til Svendborgsund. Bygherren ønskede at erstatte den lidt forblæste terrasse med en ny udestue. Bygherrens ønske om en opvarmet tilbygning med masser af glas blev opfyldt, ved samtidig at foretage en efterisolering af den eksisterende villa. Ovenstående fotos taler deres eget sprog omkring resultatet. Bygherren har oplyst, at familien stort set ikke har set fjernsyn, efter at udestuen er taget i brug.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Udestue/havestue
Opvarmet udestue med sjæl, Udestue/havestue

Den gamle opholdsstue bliver næsten ikke brugt efter ibrugtagning af den nye udestue

Villaen har en hel speciel beliggenhed, direkte ud til Svendborgsund. Bygherren ønskede at erstatte den lidt forblæste terrasse med en ny udestue. Bygherrens ønske om en opvarmet tilbygning med masser af glas blev opfyldt, ved samtidig at foretage en efterisolering af den eksisterende villa. Ovenstående fotos taler deres eget sprog omkring resultatet. Bygherren har oplyst, at familien stort set ikke har set fjernsyn, efter at udestuen er taget i brug.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Udestue/havestue
Opvarmet udestue med sjæl, Udestue/havestue

Mellem de store vinduer og de overliggende små vinduer er udført smal hylde til "pigeting" der opleves i silhuet.

Villaen har en hel speciel beliggenhed, direkte ud til Svendborgsund. Bygherren ønskede at erstatte den lidt forblæste terrasse med en ny udestue. Bygherrens ønske om en opvarmet tilbygning med masser af glas blev opfyldt, ved samtidig at foretage en efterisolering af den eksisterende villa. Ovenstående fotos taler deres eget sprog omkring resultatet. Bygherren har oplyst, at familien stort set ikke har set fjernsyn, efter at udestuen er taget i brug.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Udestue/havestue
Opvarmet udestue med sjæl, Udestue/havestue

Udestuen er møbleret med nyindkøbte kurvemøbler

Villaen har en hel speciel beliggenhed, direkte ud til Svendborgsund. Bygherren ønskede at erstatte den lidt forblæste terrasse med en ny udestue. Bygherrens ønske om en opvarmet tilbygning med masser af glas blev opfyldt, ved samtidig at foretage en efterisolering af den eksisterende villa. Ovenstående fotos taler deres eget sprog omkring resultatet. Bygherren har oplyst, at familien stort set ikke har set fjernsyn, efter at udestuen er taget i brug.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Udestue/havestue
Opvarmet udestue med sjæl, Udestue/havestue

Ny trappe forbinder den lidt hævede udestue med haven.

Villaen har en hel speciel beliggenhed, direkte ud til Svendborgsund. Bygherren ønskede at erstatte den lidt forblæste terrasse med en ny udestue. Bygherrens ønske om en opvarmet tilbygning med masser af glas blev opfyldt, ved samtidig at foretage en efterisolering af den eksisterende villa. Ovenstående fotos taler deres eget sprog omkring resultatet. Bygherren har oplyst, at familien stort set ikke har set fjernsyn, efter at udestuen er taget i brug.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Udestue/havestue
Opvarmet udestue med sjæl, Udestue/havestue

Fra udestuen har man byens bedste udsigt til Svendborgsund

Villaen har en hel speciel beliggenhed, direkte ud til Svendborgsund. Bygherren ønskede at erstatte den lidt forblæste terrasse med en ny udestue. Bygherrens ønske om en opvarmet tilbygning med masser af glas blev opfyldt, ved samtidig at foretage en efterisolering af den eksisterende villa. Ovenstående fotos taler deres eget sprog omkring resultatet. Bygherren har oplyst, at familien stort set ikke har set fjernsyn, efter at udestuen er taget i brug.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Udestue/havestue
Opvarmet udestue med sjæl, Udestue/havestue

Direkte forbindelse fra udestuen til have. Bemærk det gamle skulpturelle fyrretræ der danner forgrund til udsigten.

  • Udestuen er i harmoni med have og terrasse
  • Et kig fra eksisterende villa ud i den nye opvarmede udestue
  • Udestuen fremstår i fin harmoni med den gamle velbeliggende villa.
  • Den gamle opholdsstue bliver næsten ikke brugt efter ibrugtagning af den nye udestue
  • Mellem de store vinduer og de overliggende små vinduer er udført smal hylde til "pigeting" der opleves i silhuet.
  • Udestuen er møbleret med nyindkøbte kurvemøbler
  • Ny trappe forbinder den lidt hævede udestue med haven.
  • Fra udestuen har man byens bedste udsigt til Svendborgsund
  • Direkte forbindelse fra udestuen til have. Bemærk det gamle skulpturelle fyrretræ der danner forgrund til udsigten.
Tør du gå glip af en god idé?
Tør du gå glip af en god idé? Læs mere ›