Østvangen

Bliv ringet op gratis af Anders Barslund

Skriv en besked herunder eller ring

På kanten

Nybygget fritliggende hus

Ebeltoft er fyldt med bakker, skrænter og fantastisk natur. Huset her er bygget på en kant, med en skøn udsigt ud over det bakkede landskab. 3 rigeligt store værelser, med siddeplads i de store brede vinduer. Et køkken alrum i forskudt plan, hvor trappen fortsætter ude i terrassen, så grænsen mellem ude og inde opløses. Terrassen er en brokonstruktion, der gør at den kan svæve 5-7 meter over skrænten. Den rækker så langt ud, at du kan fange solnedgangen, som ellers ville være forsvundet timer forinden, hvis den havde være nede i haven, under skrænten.

Energi og miljø

Huset er opvarmet af jordvarme. Huset er bygget efter BR20 krav.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

 • Mere plads
 • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
 • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Anders Barslund, Anders Barslund

Passioneret mester arkitekt. 20+ års solid erfaring med arkitektur,...

Se billeder af projektet

Ebeltoft er fyldt med bakker, skrænter og fantastisk natur. Huset her er bygget på en kant, med en skøn udsigt ud over det bakkede landskab. 3 rigeligt store værelser, med siddeplads i de store brede vinduer. Et køkken alrum i forskudt plan, hvor trappen fortsætter ude i terrassen, så grænsen mellem ude og inde opløses. Terrassen er en brokonstruktion, der gør at den kan svæve 5-7 meter over skrænten. Den rækker så langt ud, at du kan fange solnedgangen, som ellers ville være forsvundet timer forinden, hvis den havde være nede i haven, under skrænten., Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
På kanten, Terrasse/altan

Den ugenerte solterrasse, hænger ud over skrænten, og giver et fantastisk udkig over rullende bakker

Ebeltoft er fyldt med bakker, skrænter og fantastisk natur. Huset her er bygget på en kant, med en skøn udsigt ud over det bakkede landskab. 3 rigeligt store værelser, med siddeplads i de store brede vinduer. Et køkken alrum i forskudt plan, hvor trappen fortsætter ude i terrassen, så grænsen mellem ude og inde opløses. Terrassen er en brokonstruktion, der gør at den kan svæve 5-7 meter over skrænten. Den rækker så langt ud, at du kan fange solnedgangen, som ellers ville være forsvundet timer forinden, hvis den havde være nede i haven, under skrænten., Nybyggeri, Fritliggende hus, Garage
På kanten, Garage

Carporten er en integreret del af huset, så du kan ankomme tørskoet.

Ebeltoft er fyldt med bakker, skrænter og fantastisk natur. Huset her er bygget på en kant, med en skøn udsigt ud over det bakkede landskab. 3 rigeligt store værelser, med siddeplads i de store brede vinduer. Et køkken alrum i forskudt plan, hvor trappen fortsætter ude i terrassen, så grænsen mellem ude og inde opløses. Terrassen er en brokonstruktion, der gør at den kan svæve 5-7 meter over skrænten. Den rækker så langt ud, at du kan fange solnedgangen, som ellers ville være forsvundet timer forinden, hvis den havde være nede i haven, under skrænten., Nybyggeri, Fritliggende hus, Værelse
På kanten, Værelse

Der er brugt rå murstensvægge fra Petersen Tegl flere steder i huset. Både for deres karismatiske udseende, og for at udnytte deres lyddæmpende egenskaber.

Ebeltoft er fyldt med bakker, skrænter og fantastisk natur. Huset her er bygget på en kant, med en skøn udsigt ud over det bakkede landskab. 3 rigeligt store værelser, med siddeplads i de store brede vinduer. Et køkken alrum i forskudt plan, hvor trappen fortsætter ude i terrassen, så grænsen mellem ude og inde opløses. Terrassen er en brokonstruktion, der gør at den kan svæve 5-7 meter over skrænten. Den rækker så langt ud, at du kan fange solnedgangen, som ellers ville være forsvundet timer forinden, hvis den havde være nede i haven, under skrænten., Nybyggeri, Fritliggende hus, Indgangsparti
På kanten, Indgangsparti

Muren gemmer en skabsvæg, der fungerer som entre, og forbindelse til værelsesfløjen. Fra ankomsten er der kæmpe panoramakig ud over de rullende bakker.

Ebeltoft er fyldt med bakker, skrænter og fantastisk natur. Huset her er bygget på en kant, med en skøn udsigt ud over det bakkede landskab. 3 rigeligt store værelser, med siddeplads i de store brede vinduer. Et køkken alrum i forskudt plan, hvor trappen fortsætter ude i terrassen, så grænsen mellem ude og inde opløses. Terrassen er en brokonstruktion, der gør at den kan svæve 5-7 meter over skrænten. Den rækker så langt ud, at du kan fange solnedgangen, som ellers ville være forsvundet timer forinden, hvis den havde være nede i haven, under skrænten., Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
På kanten, Terrasse/altan

Brokonstruktionen der bærer terrassen rager mange meter ind under huset, som bruges som modvægt. Så her kan du nemt holde en kæmpe familiefrokost med bakkerne som bagtæppe.

Ebeltoft er fyldt med bakker, skrænter og fantastisk natur. Huset her er bygget på en kant, med en skøn udsigt ud over det bakkede landskab. 3 rigeligt store værelser, med siddeplads i de store brede vinduer. Et køkken alrum i forskudt plan, hvor trappen fortsætter ude i terrassen, så grænsen mellem ude og inde opløses. Terrassen er en brokonstruktion, der gør at den kan svæve 5-7 meter over skrænten. Den rækker så langt ud, at du kan fange solnedgangen, som ellers ville være forsvundet timer forinden, hvis den havde være nede i haven, under skrænten., Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
På kanten, Facade

De lækre mursten fra Petersen Tegl, er lagt i bånd, der fremhæver de vandrette linier. Vigtigt for at få huset til at fremstå som en lav samling bygningskroppe. De giver en masse liv, tekstur og spil.

 • Den ugenerte solterrasse, hænger ud over skrænten, og giver et fantastisk udkig over rullende bakker
 • Carporten er en integreret del af huset, så du kan ankomme tørskoet.
 • Der er brugt rå murstensvægge fra Petersen Tegl flere steder i huset. Både for deres karismatiske udseende, og for at udnytte deres lyddæmpende egenskaber.
 • Muren gemmer en skabsvæg, der fungerer som entre, og forbindelse til værelsesfløjen. Fra ankomsten er der kæmpe panoramakig ud over de rullende bakker.
 • Brokonstruktionen der bærer terrassen rager mange meter ind under huset, som bruges som modvægt. Så her kan du nemt holde en kæmpe familiefrokost med bakkerne som bagtæppe.
 • De lækre mursten fra Petersen Tegl, er lagt i bånd, der fremhæver de vandrette linier. Vigtigt for at få huset til at fremstå som en lav samling bygningskroppe. De giver en masse liv, tekstur og spil.
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›