Facade med stort glasparti i arkitekttegnet villa i træ

Bliv ringet op gratis af Iben Dombernowsky

Skriv en besked herunder eller ring

Præmieret træhus på Jelshøjvej, Mårslet

Nybygget fritliggende hus

Vinder af Århus Kommunes arkitekturpris 2001.
Et træhus med et moderne udtryk der passer til et dansk længehus i åbent landskab. Det er et enkelt og smalt hus, hvor alle primære opholdsrum får lys fra flere sider.
Huset er skabt til en familie med to voksne og to børn. Samtidig er der i planløsningen tænkt på at rumbehov vil ændre sig over tid. Eksempelvis vil "børneafdelingen" kunne ændres til en selvstændig lejlighed - eller aktivitetsrum.

Iben Dombernowsky, Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S

Mit hjerte banker for træhuse, og jeg har gennem flere år sammen med min...

Se billeder af projektet

Vinder af Århus Kommunes arkitekturpris 2001.
Et træhus med et moderne udtryk der passer til et dansk længehus i åbent landskab. Det er et enkelt og smalt hus, hvor alle primære opholdsrum får lys fra flere sider.
Huset er skabt til en familie med to voksne og to børn. Samtidig er der i planløsningen tænkt på at rumbehov vil ændre sig over tid. Eksempelvis vil "børneafdelingen" kunne ændres til en selvstændig lejlighed - eller aktivitetsrum.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Præmieret træhus på Jelshøjvej, Mårslet, Facade

Det store vinduesparti i træfacaden giver en fantastisk udsigt over kornmarken.

Vinder af Århus Kommunes arkitekturpris 2001.
Et træhus med et moderne udtryk der passer til et dansk længehus i åbent landskab. Det er et enkelt og smalt hus, hvor alle primære opholdsrum får lys fra flere sider.
Huset er skabt til en familie med to voksne og to børn. Samtidig er der i planløsningen tænkt på at rumbehov vil ændre sig over tid. Eksempelvis vil "børneafdelingen" kunne ændres til en selvstændig lejlighed - eller aktivitetsrum.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Præmieret træhus på Jelshøjvej, Mårslet, Facade

Træfacadens vinduer er placeret i forhold til at skabe ideelle lysindfald.

Vinder af Århus Kommunes arkitekturpris 2001.
Et træhus med et moderne udtryk der passer til et dansk længehus i åbent landskab. Det er et enkelt og smalt hus, hvor alle primære opholdsrum får lys fra flere sider.
Huset er skabt til en familie med to voksne og to børn. Samtidig er der i planløsningen tænkt på at rumbehov vil ændre sig over tid. Eksempelvis vil "børneafdelingen" kunne ændres til en selvstændig lejlighed - eller aktivitetsrum.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Præmieret træhus på Jelshøjvej, Mårslet, Køkken

Køkken-alrummet er placeret med direkte udgang til terrassen. Gulvet er udført i beton, som både er en slidstærk løsning, men også en flot kontrast til den varme træbeklædning.

Vinder af Århus Kommunes arkitekturpris 2001.
Et træhus med et moderne udtryk der passer til et dansk længehus i åbent landskab. Det er et enkelt og smalt hus, hvor alle primære opholdsrum får lys fra flere sider.
Huset er skabt til en familie med to voksne og to børn. Samtidig er der i planløsningen tænkt på at rumbehov vil ændre sig over tid. Eksempelvis vil "børneafdelingen" kunne ændres til en selvstændig lejlighed - eller aktivitetsrum.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Entré
Præmieret træhus på Jelshøjvej, Mårslet, Entré

Specialdesignet trappe

Vinder af Århus Kommunes arkitekturpris 2001.
Et træhus med et moderne udtryk der passer til et dansk længehus i åbent landskab. Det er et enkelt og smalt hus, hvor alle primære opholdsrum får lys fra flere sider.
Huset er skabt til en familie med to voksne og to børn. Samtidig er der i planløsningen tænkt på at rumbehov vil ændre sig over tid. Eksempelvis vil "børneafdelingen" kunne ændres til en selvstændig lejlighed - eller aktivitetsrum.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Stue
Præmieret træhus på Jelshøjvej, Mårslet, Stue

Stuen er placeret på førstesal med loft til kip og en lille brændeovn.

Vinder af Århus Kommunes arkitekturpris 2001.
Et træhus med et moderne udtryk der passer til et dansk længehus i åbent landskab. Det er et enkelt og smalt hus, hvor alle primære opholdsrum får lys fra flere sider.
Huset er skabt til en familie med to voksne og to børn. Samtidig er der i planløsningen tænkt på at rumbehov vil ændre sig over tid. Eksempelvis vil "børneafdelingen" kunne ændres til en selvstændig lejlighed - eller aktivitetsrum.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Tag
Præmieret træhus på Jelshøjvej, Mårslet, Tag

Tagrenden er designet, så den hænger ned fra taget. På den måde bibeholdes tagfladens smalle og elegante profil.

Vinder af Århus Kommunes arkitekturpris 2001.
Et træhus med et moderne udtryk der passer til et dansk længehus i åbent landskab. Det er et enkelt og smalt hus, hvor alle primære opholdsrum får lys fra flere sider.
Huset er skabt til en familie med to voksne og to børn. Samtidig er der i planløsningen tænkt på at rumbehov vil ændre sig over tid. Eksempelvis vil "børneafdelingen" kunne ændres til en selvstændig lejlighed - eller aktivitetsrum.
,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Indgangsparti
Præmieret træhus på Jelshøjvej, Mårslet, Indgangsparti

Den røde dør markerer sammen med de store vinduespartier indgangen til huset.

  • Det store vinduesparti i træfacaden giver en fantastisk udsigt over kornmarken.
  • Træfacadens vinduer er placeret i forhold til at skabe ideelle lysindfald.
  • Køkken-alrummet er placeret med direkte udgang til terrassen. Gulvet er udført i beton, som både er en slidstærk løsning, men også en flot kontrast til den varme træbeklædning.
  • Specialdesignet trappe
  • Stuen er placeret på førstesal med loft til kip og en lille brændeovn.
  • Tagrenden er designet, så den hænger ned fra taget. På den måde bibeholdes tagfladens smalle og elegante profil.
  • Den røde dør markerer sammen med de store vinduespartier indgangen til huset.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.