facade

Bliv ringet op gratis af Allan Lorenzen

Skriv en besked herunder eller ring

Pragmatisk, funktionel & personlig

Nybygget fritliggende hus

Huset er placeret naturskønt med fjordudsigt. En veldisponeret og funktionel plan sikrer en optimal udnyttelse af huset indenfor de overordnede rammer. Den enkle form og ensidige taghældning giver en klar disponering og åbner huset op mod fjorden. Præmissen om ikke at bevæge sig for langt fra typehuspriser, men samtidig sikre en personlig, sanselig og stedsbestemt løsning, har været projektets omdrejningspunkt.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Allan Lorenzen, Tegnestuen Lorenzen

tegnestuens engagement er præget af indlevelse og omhu. Uanset projektets…

Se billeder af projektet

Huset er placeret naturskønt med fjordudsigt. En veldisponeret og funktionel plan sikrer en optimal udnyttelse af huset indenfor de overordnede rammer. Den enkle form og ensidige taghældning giver en klar disponering og åbner huset op mod fjorden. Præmissen om ikke at bevæge sig for langt fra typehuspriser, men samtidig sikre en personlig, sanselig og stedsbestemt løsning, har været projektets omdrejningspunkt.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Pragmatisk, funktionel & personlig, Facade

Facaden åbner sig mod udsigten og haven. Med fokus på den skønne beliggenhed er der arbejdet med naturmaterialer i varme nuancer.

Huset er placeret naturskønt med fjordudsigt. En veldisponeret og funktionel plan sikrer en optimal udnyttelse af huset indenfor de overordnede rammer. Den enkle form og ensidige taghældning giver en klar disponering og åbner huset op mod fjorden. Præmissen om ikke at bevæge sig for langt fra typehuspriser, men samtidig sikre en personlig, sanselig og stedsbestemt løsning, har været projektets omdrejningspunkt.,  Nybyggeri, Fritliggende hus,
Pragmatisk, funktionel & personlig,

Husets primære opholdsrum er placeret mod fjorden, mens de sekundære rum er trukket tilbage. Niveauforskydningen udnyttes med en integreret bænk og lameller skærmer af til værelserne.

  • Facaden åbner sig mod udsigten og haven. Med fokus på den skønne beliggenhed er der arbejdet med naturmaterialer i varme nuancer.
  • Husets primære opholdsrum er placeret mod fjorden, mens de sekundære rum er trukket tilbage. Niveauforskydningen udnyttes med en integreret bænk og lameller skærmer af til værelserne.

Plantegninger

Stort og lyst leverum med afstemte naturmaterialer og stærk forbindelse til udemiljøet., Fritliggende hus, Plantegning
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›