Bliv ringet op gratis af Michael Løvbjerg Frandsen

Skriv en besked herunder eller ring

Renovering Vejle

Ombygning af landejendom

Et rigtig spændende projekt hvor den helt store opgave var at bevare boligens udtryk. Både stuehusets stil, samt dens historie.

Samtidig stod et ældre stuehus som trængte til en gennemgribende renovering. Alle indvendige vægge i både stueplan og på 1. sal blev revet ned. Gulve i stueplan blev brækket op. Alle vinduer og døre blev afmonteret. Herfra skulle der så laves nye tegninger på huset, og det var hovedsageligt indretningen der skulle projekteres.

Et gammelt lavloftet kælderrum, blev til vinkælder, og resten af huset blev bygget op efter de nye tegninger. Udvendigt er huset vandskuret og malet hvidt. Herudover kom der en stor hævet træterrasse til huset.

Det historisk genkendelige ved stuehuset som kampestens soklen, sparrenkop-gesimsen og hjørnepilastrene er bevaret, og bidrager dermed til den historiske arkitektur der hører til stuehuset. Stilen er genkendelig, dog med et mere nutidigt og moderne præg.

Energi og miljø

-

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Nemmere vedligeholdelse
  • Familievenlige løsninger

Michael Løvbjerg Frandsen, Tegnestuen Nørrebo Frandsen Aps

Vi har arbejdet med mange private kunder, hvor vi lige fra idéoplæg til færdig...

Se billeder af projektet

Et rigtig spændende projekt hvor den helt store opgave var at bevare boligens udtryk. Både stuehusets stil, samt dens historie.
 
Samtidig stod et ældre stuehus som trængte til en gennemgribende renovering. Alle indvendige vægge i både stueplan og på 1. sal blev revet ned. Gulve i stueplan blev brækket op. Alle vinduer og døre blev afmonteret. Herfra skulle der så laves nye tegninger på huset, og det var hovedsageligt indretningen der skulle projekteres.
 
Et gammelt lavloftet kælderrum, blev til vinkælder, og resten af huset blev bygget op efter de nye tegninger. Udvendigt er huset vandskuret og malet hvidt. Herudover kom der en stor hævet træterrasse til huset.
 
Det historisk genkendelige ved stuehuset som kampestens soklen, sparrenkop-gesimsen og hjørnepilastrene er bevaret, og bidrager dermed til den historiske arkitektur der hører til stuehuset. Stilen er genkendelig, dog med et mere nutidigt og moderne præg.,  Ombygning, Landejendom, Facade
Renovering Vejle, Facade

Før billede af landejendommen i Vejle.

Et rigtig spændende projekt hvor den helt store opgave var at bevare boligens udtryk. Både stuehusets stil, samt dens historie.
 
Samtidig stod et ældre stuehus som trængte til en gennemgribende renovering. Alle indvendige vægge i både stueplan og på 1. sal blev revet ned. Gulve i stueplan blev brækket op. Alle vinduer og døre blev afmonteret. Herfra skulle der så laves nye tegninger på huset, og det var hovedsageligt indretningen der skulle projekteres.
 
Et gammelt lavloftet kælderrum, blev til vinkælder, og resten af huset blev bygget op efter de nye tegninger. Udvendigt er huset vandskuret og malet hvidt. Herudover kom der en stor hævet træterrasse til huset.
 
Det historisk genkendelige ved stuehuset som kampestens soklen, sparrenkop-gesimsen og hjørnepilastrene er bevaret, og bidrager dermed til den historiske arkitektur der hører til stuehuset. Stilen er genkendelig, dog med et mere nutidigt og moderne præg.,  Ombygning, Landejendom, Facade
Renovering Vejle, Facade

Det færdige resultat hvor stilen er bevaret på dette hus fra 1926.

Et rigtig spændende projekt hvor den helt store opgave var at bevare boligens udtryk. Både stuehusets stil, samt dens historie.
 
Samtidig stod et ældre stuehus som trængte til en gennemgribende renovering. Alle indvendige vægge i både stueplan og på 1. sal blev revet ned. Gulve i stueplan blev brækket op. Alle vinduer og døre blev afmonteret. Herfra skulle der så laves nye tegninger på huset, og det var hovedsageligt indretningen der skulle projekteres.
 
Et gammelt lavloftet kælderrum, blev til vinkælder, og resten af huset blev bygget op efter de nye tegninger. Udvendigt er huset vandskuret og malet hvidt. Herudover kom der en stor hævet træterrasse til huset.
 
Det historisk genkendelige ved stuehuset som kampestens soklen, sparrenkop-gesimsen og hjørnepilastrene er bevaret, og bidrager dermed til den historiske arkitektur der hører til stuehuset. Stilen er genkendelig, dog med et mere nutidigt og moderne præg.,  Ombygning, Landejendom, Facade
Renovering Vejle, Facade

Der blev tilføjet en hævet terrasse til huset.

Et rigtig spændende projekt hvor den helt store opgave var at bevare boligens udtryk. Både stuehusets stil, samt dens historie.
 
Samtidig stod et ældre stuehus som trængte til en gennemgribende renovering. Alle indvendige vægge i både stueplan og på 1. sal blev revet ned. Gulve i stueplan blev brækket op. Alle vinduer og døre blev afmonteret. Herfra skulle der så laves nye tegninger på huset, og det var hovedsageligt indretningen der skulle projekteres.
 
Et gammelt lavloftet kælderrum, blev til vinkælder, og resten af huset blev bygget op efter de nye tegninger. Udvendigt er huset vandskuret og malet hvidt. Herudover kom der en stor hævet træterrasse til huset.
 
Det historisk genkendelige ved stuehuset som kampestens soklen, sparrenkop-gesimsen og hjørnepilastrene er bevaret, og bidrager dermed til den historiske arkitektur der hører til stuehuset. Stilen er genkendelig, dog med et mere nutidigt og moderne præg.,  Ombygning, Landejendom, Bad/toilet
Renovering Vejle, Bad/toilet

En fin detalje hvor husets navn er lavet i risten i gulvet i brusenichen.

Lækkert alrum med gennemgående pejs til stuen.

Et rigtig spændende projekt hvor den helt store opgave var at bevare boligens udtryk. Både stuehusets stil, samt dens historie.
 
Samtidig stod et ældre stuehus som trængte til en gennemgribende renovering. Alle indvendige vægge i både stueplan og på 1. sal blev revet ned. Gulve i stueplan blev brækket op. Alle vinduer og døre blev afmonteret. Herfra skulle der så laves nye tegninger på huset, og det var hovedsageligt indretningen der skulle projekteres.
 
Et gammelt lavloftet kælderrum, blev til vinkælder, og resten af huset blev bygget op efter de nye tegninger. Udvendigt er huset vandskuret og malet hvidt. Herudover kom der en stor hævet træterrasse til huset.
 
Det historisk genkendelige ved stuehuset som kampestens soklen, sparrenkop-gesimsen og hjørnepilastrene er bevaret, og bidrager dermed til den historiske arkitektur der hører til stuehuset. Stilen er genkendelig, dog med et mere nutidigt og moderne præg.,  Ombygning, Landejendom, Køkken
Renovering Vejle, Køkken

Lækkert og funktionelt køkken hvor der valgt låger i 2 farver for at give kontraster og varme.

  • Før billede af landejendommen i Vejle.
  • Det færdige resultat hvor stilen er bevaret på dette hus fra 1926.
  • Der blev tilføjet en hævet terrasse til huset.
  • En fin detalje hvor husets navn er lavet i risten i gulvet i brusenichen.

Lækkert alrum med gennemgående pejs til stuen.
  • Lækkert og funktionelt køkken hvor der valgt låger i 2 farver for at give kontraster og varme.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›