roof house

Bliv ringet op gratis af Uffe Leth

Skriv en besked herunder eller ring

Roof House

Ombygning af fritliggende hus

Totalombygning af villa fra 60'erne i smukke grønne omgivelser. Huset ligger i landzone og udfordringen var derfor at skabe et projekt der ikke udvidede husets fodaftryk på grunden. I stedet udvider boligen sig opadtil i en række 'taghuse' der rummer børneværelse, hemse og ovenlys. Resultatet er en oplevelsesrig og karakteristisk bolig med forbedret bokvalitet for alle familiemedlemmer. Huset modtog Fredensborg Kommunes arkitekturpris i 2015.

Energi og miljø

Ombygningen omfattede efterisolering af facade og nye 3-lagsvinduer. Resultatet af energirenoveringen er et markant tættere hus med et bedre indeklima og en reduceret varmeregning.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Uffe Leth, Leth & Gori ApS

Tegnestuen LETH & GORI har fokus på at skabe boliger med ekstraordinære...

Se billeder af projektet

Totalombygning af villa fra 60'erne i smukke grønne omgivelser. Huset ligger i landzone og udfordringen var derfor at skabe et projekt der ikke udvidede husets fodaftryk på grunden. I stedet udvider boligen sig opadtil i en række 'taghuse' der rummer børneværelse, hemse og ovenlys. Resultatet er en oplevelsesrig og karakteristisk bolig med forbedret bokvalitet for alle familiemedlemmer. Huset modtog Fredensborg Kommunes arkitekturpris i 2015.,  Ombygning, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Roof House, Terrasse/altan

Husets indre gårdrum

Totalombygning af villa fra 60'erne i smukke grønne omgivelser. Huset ligger i landzone og udfordringen var derfor at skabe et projekt der ikke udvidede husets fodaftryk på grunden. I stedet udvider boligen sig opadtil i en række 'taghuse' der rummer børneværelse, hemse og ovenlys. Resultatet er en oplevelsesrig og karakteristisk bolig med forbedret bokvalitet for alle familiemedlemmer. Huset modtog Fredensborg Kommunes arkitekturpris i 2015.,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Roof House, Stue

Lyset strømmer ind i alle rum. I soveværelset fører en trappe i stål op til en hems med kontorplads.

Totalombygning af villa fra 60'erne i smukke grønne omgivelser. Huset ligger i landzone og udfordringen var derfor at skabe et projekt der ikke udvidede husets fodaftryk på grunden. I stedet udvider boligen sig opadtil i en række 'taghuse' der rummer børneværelse, hemse og ovenlys. Resultatet er en oplevelsesrig og karakteristisk bolig med forbedret bokvalitet for alle familiemedlemmer. Huset modtog Fredensborg Kommunes arkitekturpris i 2015.,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Roof House, Facade

Mod haven og skoven er den gamle facade i røde sten udskiftet med store glaspartier fra gulv til loft.

Totalombygning af villa fra 60'erne i smukke grønne omgivelser. Huset ligger i landzone og udfordringen var derfor at skabe et projekt der ikke udvidede husets fodaftryk på grunden. I stedet udvider boligen sig opadtil i en række 'taghuse' der rummer børneværelse, hemse og ovenlys. Resultatet er en oplevelsesrig og karakteristisk bolig med forbedret bokvalitet for alle familiemedlemmer. Huset modtog Fredensborg Kommunes arkitekturpris i 2015.,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Roof House, Facade

Husets nye teglfacade med zinktagrender og de nye markante 'taghuse'.

Totalombygning af villa fra 60'erne i smukke grønne omgivelser. Huset ligger i landzone og udfordringen var derfor at skabe et projekt der ikke udvidede husets fodaftryk på grunden. I stedet udvider boligen sig opadtil i en række 'taghuse' der rummer børneværelse, hemse og ovenlys. Resultatet er en oplevelsesrig og karakteristisk bolig med forbedret bokvalitet for alle familiemedlemmer. Huset modtog Fredensborg Kommunes arkitekturpris i 2015.,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Roof House, Facade

Det oprindelige hus var en ét plans villa fra 60'erne med mange små og relativt mørke rum.

Totalombygning af villa fra 60'erne i smukke grønne omgivelser. Huset ligger i landzone og udfordringen var derfor at skabe et projekt der ikke udvidede husets fodaftryk på grunden. I stedet udvider boligen sig opadtil i en række 'taghuse' der rummer børneværelse, hemse og ovenlys. Resultatet er en oplevelsesrig og karakteristisk bolig med forbedret bokvalitet for alle familiemedlemmer. Huset modtog Fredensborg Kommunes arkitekturpris i 2015.,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Roof House, Facade

Model af huset

Totalombygning af villa fra 60'erne i smukke grønne omgivelser. Huset ligger i landzone og udfordringen var derfor at skabe et projekt der ikke udvidede husets fodaftryk på grunden. I stedet udvider boligen sig opadtil i en række 'taghuse' der rummer børneværelse, hemse og ovenlys. Resultatet er en oplevelsesrig og karakteristisk bolig med forbedret bokvalitet for alle familiemedlemmer. Huset modtog Fredensborg Kommunes arkitekturpris i 2015.,  Ombygning, Fritliggende hus, Tag
Roof House, Tag

Huset er knopskudt med en række lyskasser

Totalombygning af villa fra 60'erne i smukke grønne omgivelser. Huset ligger i landzone og udfordringen var derfor at skabe et projekt der ikke udvidede husets fodaftryk på grunden. I stedet udvider boligen sig opadtil i en række 'taghuse' der rummer børneværelse, hemse og ovenlys. Resultatet er en oplevelsesrig og karakteristisk bolig med forbedret bokvalitet for alle familiemedlemmer. Huset modtog Fredensborg Kommunes arkitekturpris i 2015.,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Roof House, Facade

Huset åbner sig imod et indre gårdrum og den store have

Totalombygning af villa fra 60'erne i smukke grønne omgivelser. Huset ligger i landzone og udfordringen var derfor at skabe et projekt der ikke udvidede husets fodaftryk på grunden. I stedet udvider boligen sig opadtil i en række 'taghuse' der rummer børneværelse, hemse og ovenlys. Resultatet er en oplevelsesrig og karakteristisk bolig med forbedret bokvalitet for alle familiemedlemmer. Huset modtog Fredensborg Kommunes arkitekturpris i 2015.,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Roof House, Stue

Stuen åbner sig imod himlen og haven

Totalombygning af villa fra 60'erne i smukke grønne omgivelser. Huset ligger i landzone og udfordringen var derfor at skabe et projekt der ikke udvidede husets fodaftryk på grunden. I stedet udvider boligen sig opadtil i en række 'taghuse' der rummer børneværelse, hemse og ovenlys. Resultatet er en oplevelsesrig og karakteristisk bolig med forbedret bokvalitet for alle familiemedlemmer. Huset modtog Fredensborg Kommunes arkitekturpris i 2015.,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Roof House, Stue

Ovenlys i stuen

  • Husets indre gårdrum
  • Lyset strømmer ind i alle rum. I soveværelset fører en trappe i stål op til en hems med kontorplads.
  • Mod haven og skoven er den gamle facade i røde sten udskiftet med store glaspartier fra gulv til loft.
  • Husets nye teglfacade med zinktagrender og de nye markante 'taghuse'.
  • Det oprindelige hus var en ét plans villa fra 60'erne med mange små og relativt mørke rum.
  • Model af huset
  • Huset er knopskudt med en række lyskasser
  • Huset åbner sig imod et indre gårdrum og den store have
  • Stuen åbner sig imod himlen og haven
  • Ovenlys i stuen
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.