Bliv ringet op gratis af Carsten Hjort Boesen

Skriv en besked herunder eller ring

Rummelig og lys bolig med lægivende uderum

Nybygget fritliggende hus

Boligen er tegnet til og afspejler en større families ønske om fælles opholds arealerne og samtidigt mulighed for ugenert alenetid. En travl familie der prioriterede kvalitetsmaterialer med begrænset vedligeholdelse.

Energi og miljø

BR.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Nemmere vedligeholdelse
  • Familievenlige løsninger

Carsten Hjort Boesen, CHB Arkitekt Carsten Hjort Boesen Cand.Arch

Jeg har fokus på et højt arkitektonisk niveau med udgangspunkt i den aktuelle...

Se billeder af projektet

Boligen er tegnet til og afspejler en større families ønske om  fælles opholds arealerne og samtidigt mulighed for ugenert alenetid. En travl familie der prioriterede kvalitetsmaterialer med begrænset vedligeholdelse. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Rummelig og lys bolig med lægivende uderum , Terrasse/altan

Brugen af kvalitetsmaterialer er et særkende for bygningen, vinduer og facadepartier i maghoni

Boligen er tegnet til og afspejler en større families ønske om  fælles opholds arealerne og samtidigt mulighed for ugenert alenetid. En travl familie der prioriterede kvalitetsmaterialer med begrænset vedligeholdelse. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Rummelig og lys bolig med lægivende uderum , Terrasse/altan

I forbindelse med opholdsarealerne er lægivende terrasse

Boligen er tegnet til og afspejler en større families ønske om  fælles opholds arealerne og samtidigt mulighed for ugenert alenetid. En travl familie der prioriterede kvalitetsmaterialer med begrænset vedligeholdelse. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Rummelig og lys bolig med lægivende uderum , Facade

Mod vejen fremstår huset anonymt, velproportioneret og afspejlende brugen af kvalitets materialer

Boligen er tegnet til og afspejler en større families ønske om  fælles opholds arealerne og samtidigt mulighed for ugenert alenetid. En travl familie der prioriterede kvalitetsmaterialer med begrænset vedligeholdelse. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Garage
Rummelig og lys bolig med lægivende uderum , Garage

Facadeudtrykket varierer i materialevalget.

Boligen er tegnet til og afspejler en større families ønske om  fælles opholds arealerne og samtidigt mulighed for ugenert alenetid. En travl familie der prioriterede kvalitetsmaterialer med begrænset vedligeholdelse. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Indgangsparti
Rummelig og lys bolig med lægivende uderum , Indgangsparti

Indgangsparti er placeret diskret i forbindelse med ankomstområdet

Boligen er tegnet til og afspejler en større families ønske om  fælles opholds arealerne og samtidigt mulighed for ugenert alenetid. En travl familie der prioriterede kvalitetsmaterialer med begrænset vedligeholdelse. ,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Tag
Rummelig og lys bolig med lægivende uderum , Tag

Ved plan disponeringen opnås et pladsdannende ankomstområde og lægivende udeopholdspladser

  • Brugen af kvalitetsmaterialer er et særkende for bygningen, vinduer og facadepartier i maghoni
  • I forbindelse med opholdsarealerne er lægivende terrasse
  • Mod vejen fremstår huset anonymt, velproportioneret og afspejlende brugen af kvalitets materialer
  • Facadeudtrykket varierer i materialevalget.
  • Indgangsparti er placeret diskret i forbindelse med ankomstområdet
  • Ved plan disponeringen opnås et pladsdannende ankomstområde og lægivende udeopholdspladser

Plantegninger

Enfamiliehus med centralt køkken og opholdsområde, Fritliggende hus, Plantegning
Få nyt fra Danske BoligArkitekter
Få nyt fra Danske BoligArkitekter Læs mere ›