arkitekttegnet køkken

Bliv ringet op gratis af Nanna Bering

Skriv en besked herunder eller ring

Simpel idé skaber sammenhæng

Tilbygning til fritliggende hus

Familien på fem købte 213 m2 drømmehus i Holte og var lykkelige. Men det viste sig snart, at planløsningen ikke fungerede. Med de to separate bygninger, der var bundet sammen af en smal ubrugelig havestue, fik familien aldrig bragt sammenhæng i huset og brugte reelt ikke de 50 m2 i tilbygningen.

Det blev den 6. fagmand på problematikken, medlem af Danske Boligarkitekter Nanna Bering, der fik den rigtige idé: De blot 7 m2, der ifølge lokalplanen kunne bygges til huset, skulle lægges til det ubrugelige gennemgangsrum mellem husets opholdsrum , som herefter skulle indrettes til køkken.

I dag har familien fået et centralt og naturligt samlingssted i huset. Dertil har man med arkitektens hjælp fået en dejlig gårdhave omkranset af nye havedøre, der giver lys og luft i stue og køkken, og samtidig er tilpasset husets stil med farver og materialer.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Nanna Bering, NB Ark Rådgivende Arkitekter M.A.A

NB Ark er en mindre, men engageret og professionel tegnestue. Vores mål er altid...

Se billeder af projektet

Familien på fem købte 213 m2 drømmehus i Holte og var lykkelige. Men det viste sig snart, at planløsningen ikke fungerede. Med de to separate bygninger, der var bundet sammen af en smal ubrugelig havestue, fik familien aldrig bragt sammenhæng i huset og brugte reelt ikke de 50 m2 i tilbygningen. 

Det blev den 6. fagmand på problematikken, medlem af Danske Boligarkitekter Nanna Bering, der fik den rigtige idé: De blot 7 m2, der ifølge lokalplanen kunne bygges til huset, skulle lægges til det ubrugelige gennemgangsrum mellem husets opholdsrum , som herefter skulle indrettes til køkken. 

I dag har familien fået et centralt og naturligt samlingssted i huset. Dertil har man med arkitektens hjælp fået en dejlig gårdhave omkranset af nye havedøre, der giver lys og luft i stue og køkken, og samtidig er tilpasset husets stil med farver og materialer.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Simpel idé skaber sammenhæng, Køkken

De ubrugelige kvadratmeter i et gennemgangsrum er forvandlet til et lyst og dejligt køkken.

Familien på fem købte 213 m2 drømmehus i Holte og var lykkelige. Men det viste sig snart, at planløsningen ikke fungerede. Med de to separate bygninger, der var bundet sammen af en smal ubrugelig havestue, fik familien aldrig bragt sammenhæng i huset og brugte reelt ikke de 50 m2 i tilbygningen. 

Det blev den 6. fagmand på problematikken, medlem af Danske Boligarkitekter Nanna Bering, der fik den rigtige idé: De blot 7 m2, der ifølge lokalplanen kunne bygges til huset, skulle lægges til det ubrugelige gennemgangsrum mellem husets opholdsrum , som herefter skulle indrettes til køkken. 

I dag har familien fået et centralt og naturligt samlingssted i huset. Dertil har man med arkitektens hjælp fået en dejlig gårdhave omkranset af nye havedøre, der giver lys og luft i stue og køkken, og samtidig er tilpasset husets stil med farver og materialer.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Simpel idé skaber sammenhæng, Facade

Køkkenet binder husets to fløje sammen og har direkte udgang til terrassen.

Familien på fem købte 213 m2 drømmehus i Holte og var lykkelige. Men det viste sig snart, at planløsningen ikke fungerede. Med de to separate bygninger, der var bundet sammen af en smal ubrugelig havestue, fik familien aldrig bragt sammenhæng i huset og brugte reelt ikke de 50 m2 i tilbygningen. 

Det blev den 6. fagmand på problematikken, medlem af Danske Boligarkitekter Nanna Bering, der fik den rigtige idé: De blot 7 m2, der ifølge lokalplanen kunne bygges til huset, skulle lægges til det ubrugelige gennemgangsrum mellem husets opholdsrum , som herefter skulle indrettes til køkken. 

I dag har familien fået et centralt og naturligt samlingssted i huset. Dertil har man med arkitektens hjælp fået en dejlig gårdhave omkranset af nye havedøre, der giver lys og luft i stue og køkken, og samtidig er tilpasset husets stil med farver og materialer.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Simpel idé skaber sammenhæng, Køkken

Sådan så der ud i mellemgangen før familien fik besøg af arkitekten.

Familien på fem købte 213 m2 drømmehus i Holte og var lykkelige. Men det viste sig snart, at planløsningen ikke fungerede. Med de to separate bygninger, der var bundet sammen af en smal ubrugelig havestue, fik familien aldrig bragt sammenhæng i huset og brugte reelt ikke de 50 m2 i tilbygningen. 

Det blev den 6. fagmand på problematikken, medlem af Danske Boligarkitekter Nanna Bering, der fik den rigtige idé: De blot 7 m2, der ifølge lokalplanen kunne bygges til huset, skulle lægges til det ubrugelige gennemgangsrum mellem husets opholdsrum , som herefter skulle indrettes til køkken. 

I dag har familien fået et centralt og naturligt samlingssted i huset. Dertil har man med arkitektens hjælp fået en dejlig gårdhave omkranset af nye havedøre, der giver lys og luft i stue og køkken, og samtidig er tilpasset husets stil med farver og materialer.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Simpel idé skaber sammenhæng, Køkken

Køkkenet er udvidet med 7 m2, har loft til kip og ovenlys samt en bedre sammenhæng med teenagefløjen.

Familien på fem købte 213 m2 drømmehus i Holte og var lykkelige. Men det viste sig snart, at planløsningen ikke fungerede. Med de to separate bygninger, der var bundet sammen af en smal ubrugelig havestue, fik familien aldrig bragt sammenhæng i huset og brugte reelt ikke de 50 m2 i tilbygningen. 

Det blev den 6. fagmand på problematikken, medlem af Danske Boligarkitekter Nanna Bering, der fik den rigtige idé: De blot 7 m2, der ifølge lokalplanen kunne bygges til huset, skulle lægges til det ubrugelige gennemgangsrum mellem husets opholdsrum , som herefter skulle indrettes til køkken. 

I dag har familien fået et centralt og naturligt samlingssted i huset. Dertil har man med arkitektens hjælp fået en dejlig gårdhave omkranset af nye havedøre, der giver lys og luft i stue og køkken, og samtidig er tilpasset husets stil med farver og materialer.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Simpel idé skaber sammenhæng, Køkken

Arkitekten rådede ejerne til at vælge køkkenskabe i gyldent træ, fordi rummet ellers ville blive for hvidt og klinisk.

Familien på fem købte 213 m2 drømmehus i Holte og var lykkelige. Men det viste sig snart, at planløsningen ikke fungerede. Med de to separate bygninger, der var bundet sammen af en smal ubrugelig havestue, fik familien aldrig bragt sammenhæng i huset og brugte reelt ikke de 50 m2 i tilbygningen. 

Det blev den 6. fagmand på problematikken, medlem af Danske Boligarkitekter Nanna Bering, der fik den rigtige idé: De blot 7 m2, der ifølge lokalplanen kunne bygges til huset, skulle lægges til det ubrugelige gennemgangsrum mellem husets opholdsrum , som herefter skulle indrettes til køkken. 

I dag har familien fået et centralt og naturligt samlingssted i huset. Dertil har man med arkitektens hjælp fået en dejlig gårdhave omkranset af nye havedøre, der giver lys og luft i stue og køkken, og samtidig er tilpasset husets stil med farver og materialer.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Simpel idé skaber sammenhæng, Værelse

Teenageafdelingen blev ikke brugt før køkkenet fik skabt forbindelse mellem husets to længer.

Familien på fem købte 213 m2 drømmehus i Holte og var lykkelige. Men det viste sig snart, at planløsningen ikke fungerede. Med de to separate bygninger, der var bundet sammen af en smal ubrugelig havestue, fik familien aldrig bragt sammenhæng i huset og brugte reelt ikke de 50 m2 i tilbygningen. 

Det blev den 6. fagmand på problematikken, medlem af Danske Boligarkitekter Nanna Bering, der fik den rigtige idé: De blot 7 m2, der ifølge lokalplanen kunne bygges til huset, skulle lægges til det ubrugelige gennemgangsrum mellem husets opholdsrum , som herefter skulle indrettes til køkken. 

I dag har familien fået et centralt og naturligt samlingssted i huset. Dertil har man med arkitektens hjælp fået en dejlig gårdhave omkranset af nye havedøre, der giver lys og luft i stue og køkken, og samtidig er tilpasset husets stil med farver og materialer.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Simpel idé skaber sammenhæng, Stue

Spisestuen har fået ekstra plads, og der er kommet terrassedøre mod gårdhaven.

Familien på fem købte 213 m2 drømmehus i Holte og var lykkelige. Men det viste sig snart, at planløsningen ikke fungerede. Med de to separate bygninger, der var bundet sammen af en smal ubrugelig havestue, fik familien aldrig bragt sammenhæng i huset og brugte reelt ikke de 50 m2 i tilbygningen. 

Det blev den 6. fagmand på problematikken, medlem af Danske Boligarkitekter Nanna Bering, der fik den rigtige idé: De blot 7 m2, der ifølge lokalplanen kunne bygges til huset, skulle lægges til det ubrugelige gennemgangsrum mellem husets opholdsrum , som herefter skulle indrettes til køkken. 

I dag har familien fået et centralt og naturligt samlingssted i huset. Dertil har man med arkitektens hjælp fået en dejlig gårdhave omkranset af nye havedøre, der giver lys og luft i stue og køkken, og samtidig er tilpasset husets stil med farver og materialer.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Simpel idé skaber sammenhæng, Stue

Den nye planløsning har givet mere plads og luft i stuen.

Familien på fem købte 213 m2 drømmehus i Holte og var lykkelige. Men det viste sig snart, at planløsningen ikke fungerede. Med de to separate bygninger, der var bundet sammen af en smal ubrugelig havestue, fik familien aldrig bragt sammenhæng i huset og brugte reelt ikke de 50 m2 i tilbygningen. 

Det blev den 6. fagmand på problematikken, medlem af Danske Boligarkitekter Nanna Bering, der fik den rigtige idé: De blot 7 m2, der ifølge lokalplanen kunne bygges til huset, skulle lægges til det ubrugelige gennemgangsrum mellem husets opholdsrum , som herefter skulle indrettes til køkken. 

I dag har familien fået et centralt og naturligt samlingssted i huset. Dertil har man med arkitektens hjælp fået en dejlig gårdhave omkranset af nye havedøre, der giver lys og luft i stue og køkken, og samtidig er tilpasset husets stil med farver og materialer.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Simpel idé skaber sammenhæng, Stue

Nye store vinduespartier har åbnet op til haven og givet stuen en ekstra dimension.

Familien på fem købte 213 m2 drømmehus i Holte og var lykkelige. Men det viste sig snart, at planløsningen ikke fungerede. Med de to separate bygninger, der var bundet sammen af en smal ubrugelig havestue, fik familien aldrig bragt sammenhæng i huset og brugte reelt ikke de 50 m2 i tilbygningen. 

Det blev den 6. fagmand på problematikken, medlem af Danske Boligarkitekter Nanna Bering, der fik den rigtige idé: De blot 7 m2, der ifølge lokalplanen kunne bygges til huset, skulle lægges til det ubrugelige gennemgangsrum mellem husets opholdsrum , som herefter skulle indrettes til køkken. 

I dag har familien fået et centralt og naturligt samlingssted i huset. Dertil har man med arkitektens hjælp fået en dejlig gårdhave omkranset af nye havedøre, der giver lys og luft i stue og køkken, og samtidig er tilpasset husets stil med farver og materialer.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Simpel idé skaber sammenhæng, Facade

Plantegning

Familien på fem købte 213 m2 drømmehus i Holte og var lykkelige. Men det viste sig snart, at planløsningen ikke fungerede. Med de to separate bygninger, der var bundet sammen af en smal ubrugelig havestue, fik familien aldrig bragt sammenhæng i huset og brugte reelt ikke de 50 m2 i tilbygningen. 

Det blev den 6. fagmand på problematikken, medlem af Danske Boligarkitekter Nanna Bering, der fik den rigtige idé: De blot 7 m2, der ifølge lokalplanen kunne bygges til huset, skulle lægges til det ubrugelige gennemgangsrum mellem husets opholdsrum , som herefter skulle indrettes til køkken. 

I dag har familien fået et centralt og naturligt samlingssted i huset. Dertil har man med arkitektens hjælp fået en dejlig gårdhave omkranset af nye havedøre, der giver lys og luft i stue og køkken, og samtidig er tilpasset husets stil med farver og materialer.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Simpel idé skaber sammenhæng, Facade

Plantegning af ændringerne

  • De ubrugelige kvadratmeter i et gennemgangsrum er forvandlet til et lyst og dejligt køkken.
  • Køkkenet binder husets to fløje sammen og har direkte udgang til terrassen.
  • Sådan så der ud i mellemgangen før familien fik besøg af arkitekten.
  • Køkkenet er udvidet med 7 m2, har loft til kip og ovenlys samt en bedre sammenhæng med teenagefløjen.
  • Arkitekten rådede ejerne til at vælge køkkenskabe i gyldent træ, fordi rummet ellers ville blive for hvidt og klinisk.
  • Teenageafdelingen blev ikke brugt før køkkenet fik skabt forbindelse mellem husets to længer.
  • Spisestuen har fået ekstra plads, og der er kommet terrassedøre mod gårdhaven.
  • Den nye planløsning har givet mere plads og luft i stuen.
  • Nye store vinduespartier har åbnet op til haven og givet stuen en ekstra dimension.
  • Plantegning
  • Plantegning af ændringerne
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.