Hjørnevindue, detalje, facade, skifer, zink

Bliv ringet op gratis af Iben Dombernowsky

Skriv en besked herunder eller ring

Skiferhus på skråning i skoven

Nybygget fritliggende hus

Det skiferbeklædte enfamiliehus er placeret på en skrånende grund med en unik placering midt i skoven. Fra køkken, alrum og stue er der sammenhængende vinduesbånd, som giver direkte kontakt og udsigt til træerne der omgiver huset. I den store hjørnekarnap er der siddeniche som giver fornemmelsen af at sidde midt i
skoven. Et flot centralt trapperum med ovenlys, binder de to etager sammen. Huset er i naturlige materialer, som skifer, zink og træ.

Iben Dombernowsky, Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S

Mit hjerte banker for træhuse, og jeg har gennem flere år sammen med min...

Se billeder af projektet

Det skiferbeklædte enfamiliehus er placeret på en skrånende grund med en unik placering midt i skoven. Fra køkken, alrum og stue er der sammenhængende vinduesbånd, som giver direkte kontakt og udsigt til træerne der omgiver huset. I den store hjørnekarnap er der siddeniche som giver fornemmelsen af at sidde midt i 
skoven. Et flot centralt trapperum med ovenlys, binder de to etager sammen. Huset er i naturlige materialer, som skifer, zink og træ.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Skiferhus på skråning i skoven, Facade

Køkkenet er placeret i villaens hjørne, hvorfra et hjørnevindue giver god udsigt til skoven.

Det skiferbeklædte enfamiliehus er placeret på en skrånende grund med en unik placering midt i skoven. Fra køkken, alrum og stue er der sammenhængende vinduesbånd, som giver direkte kontakt og udsigt til træerne der omgiver huset. I den store hjørnekarnap er der siddeniche som giver fornemmelsen af at sidde midt i 
skoven. Et flot centralt trapperum med ovenlys, binder de to etager sammen. Huset er i naturlige materialer, som skifer, zink og træ.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Entré
Skiferhus på skråning i skoven, Entré

Spisestuen er placeret op til den dobbelthøje entré. Herfra er der panoramaudsigt over skoven.

Det skiferbeklædte enfamiliehus er placeret på en skrånende grund med en unik placering midt i skoven. Fra køkken, alrum og stue er der sammenhængende vinduesbånd, som giver direkte kontakt og udsigt til træerne der omgiver huset. I den store hjørnekarnap er der siddeniche som giver fornemmelsen af at sidde midt i 
skoven. Et flot centralt trapperum med ovenlys, binder de to etager sammen. Huset er i naturlige materialer, som skifer, zink og træ.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Skiferhus på skråning i skoven, Facade

Villaen er placeret på en naturskøn skovgrund. Skifferfacaden giver villaen et naturligt udtryk, der passer ind i omgivelserne.

Det skiferbeklædte enfamiliehus er placeret på en skrånende grund med en unik placering midt i skoven. Fra køkken, alrum og stue er der sammenhængende vinduesbånd, som giver direkte kontakt og udsigt til træerne der omgiver huset. I den store hjørnekarnap er der siddeniche som giver fornemmelsen af at sidde midt i 
skoven. Et flot centralt trapperum med ovenlys, binder de to etager sammen. Huset er i naturlige materialer, som skifer, zink og træ.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Entré
Skiferhus på skråning i skoven, Entré

Den dobbelthøje entré skaber luft og lys i den nedre i etage, og skaber sammenhæng mellem de to niveauer.

Det skiferbeklædte enfamiliehus er placeret på en skrånende grund med en unik placering midt i skoven. Fra køkken, alrum og stue er der sammenhængende vinduesbånd, som giver direkte kontakt og udsigt til træerne der omgiver huset. I den store hjørnekarnap er der siddeniche som giver fornemmelsen af at sidde midt i 
skoven. Et flot centralt trapperum med ovenlys, binder de to etager sammen. Huset er i naturlige materialer, som skifer, zink og træ.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Skiferhus på skråning i skoven, Facade

Hjørnevinduet, der er indrammet i zink, skyder sig ud fra facaden og markerer et særligt sted i huset.

  • Køkkenet er placeret i villaens hjørne, hvorfra et hjørnevindue giver god udsigt til skoven.
  • Spisestuen er placeret op til den dobbelthøje entré. Herfra er der panoramaudsigt over skoven.
  • Villaen er placeret på en naturskøn skovgrund. Skifferfacaden giver villaen et naturligt udtryk, der passer ind i omgivelserne.
  • Den dobbelthøje entré skaber luft og lys i den nedre i etage, og skaber sammenhæng mellem de to niveauer.
  • Hjørnevinduet, der er indrammet i zink, skyder sig ud fra facaden og markerer et særligt sted i huset.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›