Bliv ringet op gratis af Anna Laura Mazanti

Skriv en besked herunder eller ring

Skovhus

Tilbygning til sommerhus

Tilbygning til et lillebitte sommerhus, som ligger i kanten af skoven - med udsigt over et fredet bakkelandskab. Opgaven var at få bygningen til at kommunikere med det omgivende landskab, både indefra og udefra.
Den sorte tilbygning er placeret bag det oprindelige hus, med underetagen gravet halvt ind i skrænten, og overetagen i niveau med skoven. Bygherren stod for en stor del af byggearbejderne selv, hjulpet af professionelle håndværkere på timebasis, og en arkitekt som kom forbi i ny & næ for at bistå med gode råd og moralsk opmuntring.

Energi og miljø

Ny luft-vand varmepumpe med gulvvarme.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Flere rum
  • Bedre dagslys

Anna Laura Mazanti, KARM

Se billeder af projektet

Tilbygning til et lillebitte sommerhus, som ligger i kanten af skoven - med udsigt over et fredet bakkelandskab. Opgaven var at få bygningen til at kommunikere med det omgivende landskab, både indefra og udefra.
Den sorte tilbygning er placeret bag det oprindelige hus, med underetagen gravet halvt ind i skrænten, og overetagen  i niveau med skoven. Bygherren stod for en stor del af byggearbejderne selv, hjulpet af professionelle håndværkere på timebasis, og en arkitekt som kom forbi i ny & næ for at bistå med gode råd og moralsk opmuntring.,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Skovhus, Facade

Huset i landskabet.

Tilbygning til et lillebitte sommerhus, som ligger i kanten af skoven - med udsigt over et fredet bakkelandskab. Opgaven var at få bygningen til at kommunikere med det omgivende landskab, både indefra og udefra.
Den sorte tilbygning er placeret bag det oprindelige hus, med underetagen gravet halvt ind i skrænten, og overetagen  i niveau med skoven. Bygherren stod for en stor del af byggearbejderne selv, hjulpet af professionelle håndværkere på timebasis, og en arkitekt som kom forbi i ny & næ for at bistå med gode råd og moralsk opmuntring.,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Skovhus, Facade

Set fra skoven.

Tilbygning til et lillebitte sommerhus, som ligger i kanten af skoven - med udsigt over et fredet bakkelandskab. Opgaven var at få bygningen til at kommunikere med det omgivende landskab, både indefra og udefra.
Den sorte tilbygning er placeret bag det oprindelige hus, med underetagen gravet halvt ind i skrænten, og overetagen  i niveau med skoven. Bygherren stod for en stor del af byggearbejderne selv, hjulpet af professionelle håndværkere på timebasis, og en arkitekt som kom forbi i ny & næ for at bistå med gode råd og moralsk opmuntring.,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Skovhus, Facade

Trappen i midten forbinder stueplan med de to værelser.

Tilbygning til et lillebitte sommerhus, som ligger i kanten af skoven - med udsigt over et fredet bakkelandskab. Opgaven var at få bygningen til at kommunikere med det omgivende landskab, både indefra og udefra.
Den sorte tilbygning er placeret bag det oprindelige hus, med underetagen gravet halvt ind i skrænten, og overetagen  i niveau med skoven. Bygherren stod for en stor del af byggearbejderne selv, hjulpet af professionelle håndværkere på timebasis, og en arkitekt som kom forbi i ny & næ for at bistå med gode råd og moralsk opmuntring.,  Tilbygning, Sommerhus, Indgangsparti
Skovhus, Indgangsparti

Bryggers med indfarvede vægge.

Tilbygning til et lillebitte sommerhus, som ligger i kanten af skoven - med udsigt over et fredet bakkelandskab. Opgaven var at få bygningen til at kommunikere med det omgivende landskab, både indefra og udefra.
Den sorte tilbygning er placeret bag det oprindelige hus, med underetagen gravet halvt ind i skrænten, og overetagen  i niveau med skoven. Bygherren stod for en stor del af byggearbejderne selv, hjulpet af professionelle håndværkere på timebasis, og en arkitekt som kom forbi i ny & næ for at bistå med gode råd og moralsk opmuntring.,  Tilbygning, Sommerhus, Indgangsparti
Skovhus, Indgangsparti

Trappen forbinder husets gamle del med skoven og værelserne på 1.sal.

Tilbygning til et lillebitte sommerhus, som ligger i kanten af skoven - med udsigt over et fredet bakkelandskab. Opgaven var at få bygningen til at kommunikere med det omgivende landskab, både indefra og udefra.
Den sorte tilbygning er placeret bag det oprindelige hus, med underetagen gravet halvt ind i skrænten, og overetagen  i niveau med skoven. Bygherren stod for en stor del af byggearbejderne selv, hjulpet af professionelle håndværkere på timebasis, og en arkitekt som kom forbi i ny & næ for at bistå med gode råd og moralsk opmuntring.,  Tilbygning, Sommerhus, Stue
Skovhus, Stue

Interiør.

Tilbygning til et lillebitte sommerhus, som ligger i kanten af skoven - med udsigt over et fredet bakkelandskab. Opgaven var at få bygningen til at kommunikere med det omgivende landskab, både indefra og udefra.
Den sorte tilbygning er placeret bag det oprindelige hus, med underetagen gravet halvt ind i skrænten, og overetagen  i niveau med skoven. Bygherren stod for en stor del af byggearbejderne selv, hjulpet af professionelle håndværkere på timebasis, og en arkitekt som kom forbi i ny & næ for at bistå med gode råd og moralsk opmuntring.,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Skovhus, Facade

Bygning og landskab blander sig.

Tilbygning til et lillebitte sommerhus, som ligger i kanten af skoven - med udsigt over et fredet bakkelandskab. Opgaven var at få bygningen til at kommunikere med det omgivende landskab, både indefra og udefra.
Den sorte tilbygning er placeret bag det oprindelige hus, med underetagen gravet halvt ind i skrænten, og overetagen  i niveau med skoven. Bygherren stod for en stor del af byggearbejderne selv, hjulpet af professionelle håndværkere på timebasis, og en arkitekt som kom forbi i ny & næ for at bistå med gode råd og moralsk opmuntring.,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Skovhus, Facade

Tilbygningen - set hen over taget på det gamle hus.

Tilbygning til et lillebitte sommerhus, som ligger i kanten af skoven - med udsigt over et fredet bakkelandskab. Opgaven var at få bygningen til at kommunikere med det omgivende landskab, både indefra og udefra.
Den sorte tilbygning er placeret bag det oprindelige hus, med underetagen gravet halvt ind i skrænten, og overetagen  i niveau med skoven. Bygherren stod for en stor del af byggearbejderne selv, hjulpet af professionelle håndværkere på timebasis, og en arkitekt som kom forbi i ny & næ for at bistå med gode råd og moralsk opmuntring.,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Skovhus, Facade

Sådan så det ud FØR vi gik i gang!

Tilbygning til et lillebitte sommerhus, som ligger i kanten af skoven - med udsigt over et fredet bakkelandskab. Opgaven var at få bygningen til at kommunikere med det omgivende landskab, både indefra og udefra.
Den sorte tilbygning er placeret bag det oprindelige hus, med underetagen gravet halvt ind i skrænten, og overetagen  i niveau med skoven. Bygherren stod for en stor del af byggearbejderne selv, hjulpet af professionelle håndværkere på timebasis, og en arkitekt som kom forbi i ny & næ for at bistå med gode råd og moralsk opmuntring.,  Tilbygning, Sommerhus, Værelse
Skovhus, Værelse

Det ene af værelserne med kig til skoven til den ene side....

Tilbygning til et lillebitte sommerhus, som ligger i kanten af skoven - med udsigt over et fredet bakkelandskab. Opgaven var at få bygningen til at kommunikere med det omgivende landskab, både indefra og udefra.
Den sorte tilbygning er placeret bag det oprindelige hus, med underetagen gravet halvt ind i skrænten, og overetagen  i niveau med skoven. Bygherren stod for en stor del af byggearbejderne selv, hjulpet af professionelle håndværkere på timebasis, og en arkitekt som kom forbi i ny & næ for at bistå med gode råd og moralsk opmuntring.,  Tilbygning, Sommerhus, Værelse
Skovhus, Værelse

... og kig ud over bakkerne til den anden side.

Tilbygning til et lillebitte sommerhus, som ligger i kanten af skoven - med udsigt over et fredet bakkelandskab. Opgaven var at få bygningen til at kommunikere med det omgivende landskab, både indefra og udefra.
Den sorte tilbygning er placeret bag det oprindelige hus, med underetagen gravet halvt ind i skrænten, og overetagen  i niveau med skoven. Bygherren stod for en stor del af byggearbejderne selv, hjulpet af professionelle håndværkere på timebasis, og en arkitekt som kom forbi i ny & næ for at bistå med gode råd og moralsk opmuntring.,  Tilbygning, Sommerhus, Stue
Skovhus, Stue

Den renoverede stue i underetagen.

Tilbygning til et lillebitte sommerhus, som ligger i kanten af skoven - med udsigt over et fredet bakkelandskab. Opgaven var at få bygningen til at kommunikere med det omgivende landskab, både indefra og udefra.
Den sorte tilbygning er placeret bag det oprindelige hus, med underetagen gravet halvt ind i skrænten, og overetagen  i niveau med skoven. Bygherren stod for en stor del af byggearbejderne selv, hjulpet af professionelle håndværkere på timebasis, og en arkitekt som kom forbi i ny & næ for at bistå med gode råd og moralsk opmuntring.,  Tilbygning, Sommerhus, Stue
Skovhus, Stue

Stuen set fra bryggers.

Tilbygning til et lillebitte sommerhus, som ligger i kanten af skoven - med udsigt over et fredet bakkelandskab. Opgaven var at få bygningen til at kommunikere med det omgivende landskab, både indefra og udefra.
Den sorte tilbygning er placeret bag det oprindelige hus, med underetagen gravet halvt ind i skrænten, og overetagen  i niveau med skoven. Bygherren stod for en stor del af byggearbejderne selv, hjulpet af professionelle håndværkere på timebasis, og en arkitekt som kom forbi i ny & næ for at bistå med gode råd og moralsk opmuntring.,  Tilbygning, Sommerhus,
Skovhus,

Tilbygning til et lillebitte sommerhus, som ligger i kanten af skoven - med udsigt over et fredet bakkelandskab. Opgaven var at få bygningen til at kommunikere med det omgivende landskab, både indefra og udefra.
Den sorte tilbygning er placeret bag det oprindelige hus, med underetagen gravet halvt ind i skrænten, og overetagen  i niveau med skoven. Bygherren stod for en stor del af byggearbejderne selv, hjulpet af professionelle håndværkere på timebasis, og en arkitekt som kom forbi i ny & næ for at bistå med gode råd og moralsk opmuntring.,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Skovhus, Facade

Udebad!

Tilbygning til et lillebitte sommerhus, som ligger i kanten af skoven - med udsigt over et fredet bakkelandskab. Opgaven var at få bygningen til at kommunikere med det omgivende landskab, både indefra og udefra.
Den sorte tilbygning er placeret bag det oprindelige hus, med underetagen gravet halvt ind i skrænten, og overetagen  i niveau med skoven. Bygherren stod for en stor del af byggearbejderne selv, hjulpet af professionelle håndværkere på timebasis, og en arkitekt som kom forbi i ny & næ for at bistå med gode råd og moralsk opmuntring.,  Tilbygning, Sommerhus,
Skovhus,

  • Huset i landskabet.
  • Set fra skoven.
  • Trappen i midten forbinder stueplan med de to værelser.
  • Bryggers med indfarvede vægge.
  • Trappen forbinder husets gamle del med skoven og værelserne på 1.sal.
  • Interiør.
  • Bygning og landskab blander sig.
  • Tilbygningen - set hen over taget på det gamle hus.
  • Sådan så det ud FØR vi gik i gang!
  • Det ene af værelserne med kig til skoven til den ene side....
  • ... og kig ud over bakkerne til den anden side.
  • Den renoverede stue i underetagen.
  • Stuen set fra bryggers.
  • Udebad!
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›