Bliv ringet op gratis af Søren Sarup

Skriv en besked herunder eller ring

Sommerhus

Ombygning af sommerhus

Sommerhuset er en sammensmeltning af den tid vi er i i dag og de karakteristiske træk som gør sig gældende for det eksisterende sommerhus opført i 1969. Det tilføjede er en forsættelse af det allerede værende og fremstår som et samlet hele der både skuer frem og tilbage i tid.
Bygningerne samler sig om et privat, omsluttet gårdrum, der beskytter mod det rå klima ved Vesterhavet. Gårdrummet har stor intern kontakt, der skaber visuelle forbindelser og lader lyset fylde de indvendige rum. Udadtil åbnes bygningen kun i mindre åbninger, så kontakten til omgivelserne forsat opleves, men uden indbliksgener fra omkringliggende bygninger.

Energi og miljø

Det oprindelige sommerhus er blevet efterisoleret, mens tilbygningen er bygget efter energikravene i BR18

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Søren Sarup, PURAS Architecture

PURAS ARCHITECTURE ønsker at indgå i en skabende proces, hvor netop jeres behov,…

Se billeder af projektet

Sommerhuset er en sammensmeltning af den tid vi er i i dag og de karakteristiske træk som gør sig gældende for det eksisterende sommerhus opført i 1969. Det tilføjede er en forsættelse af det allerede værende og fremstår som et samlet hele der både skuer frem og tilbage i tid. 
Bygningerne samler sig om et privat, omsluttet gårdrum, der beskytter mod det rå klima ved Vesterhavet. Gårdrummet har stor intern kontakt, der skaber visuelle forbindelser og lader lyset fylde de indvendige rum. Udadtil åbnes bygningen kun i mindre åbninger, så kontakten til omgivelserne forsat opleves, men uden indbliksgener fra omkringliggende bygninger. ,  Ombygning, Sommerhus, Facade
Sommerhus, Facade

Sommerhuset samler sig om et indre gårdrum, der skaber læ og giver mulighed for store glaspartier uden indblikgener fra omkringliggende bygninger

Sommerhuset er en sammensmeltning af den tid vi er i i dag og de karakteristiske træk som gør sig gældende for det eksisterende sommerhus opført i 1969. Det tilføjede er en forsættelse af det allerede værende og fremstår som et samlet hele der både skuer frem og tilbage i tid. 
Bygningerne samler sig om et privat, omsluttet gårdrum, der beskytter mod det rå klima ved Vesterhavet. Gårdrummet har stor intern kontakt, der skaber visuelle forbindelser og lader lyset fylde de indvendige rum. Udadtil åbnes bygningen kun i mindre åbninger, så kontakten til omgivelserne forsat opleves, men uden indbliksgener fra omkringliggende bygninger. ,  Ombygning, Sommerhus, Facade
Sommerhus, Facade

De sortmalede trælister på alle flader skaber helhed og sammenhæng og er en forsættelse af udtrykket fra det eksisterende sommerhus

Sommerhuset er en sammensmeltning af den tid vi er i i dag og de karakteristiske træk som gør sig gældende for det eksisterende sommerhus opført i 1969. Det tilføjede er en forsættelse af det allerede værende og fremstår som et samlet hele der både skuer frem og tilbage i tid. 
Bygningerne samler sig om et privat, omsluttet gårdrum, der beskytter mod det rå klima ved Vesterhavet. Gårdrummet har stor intern kontakt, der skaber visuelle forbindelser og lader lyset fylde de indvendige rum. Udadtil åbnes bygningen kun i mindre åbninger, så kontakten til omgivelserne forsat opleves, men uden indbliksgener fra omkringliggende bygninger. ,  Ombygning, Sommerhus, Facade
Sommerhus, Facade

Tilføjelsen til sommerhuset forsættes vinkelret på det eksisterende sommerhus og forstærker det indre gårdrum

Sommerhuset er en sammensmeltning af den tid vi er i i dag og de karakteristiske træk som gør sig gældende for det eksisterende sommerhus opført i 1969. Det tilføjede er en forsættelse af det allerede værende og fremstår som et samlet hele der både skuer frem og tilbage i tid. 
Bygningerne samler sig om et privat, omsluttet gårdrum, der beskytter mod det rå klima ved Vesterhavet. Gårdrummet har stor intern kontakt, der skaber visuelle forbindelser og lader lyset fylde de indvendige rum. Udadtil åbnes bygningen kun i mindre åbninger, så kontakten til omgivelserne forsat opleves, men uden indbliksgener fra omkringliggende bygninger. ,  Ombygning, Sommerhus, Facade
Sommerhus, Facade

Store glaspartier i gårdrummet skaber interne, visuelle forbindelser og gode lysforhold for rummene i sommerhuset

Sommerhuset er en sammensmeltning af den tid vi er i i dag og de karakteristiske træk som gør sig gældende for det eksisterende sommerhus opført i 1969. Det tilføjede er en forsættelse af det allerede værende og fremstår som et samlet hele der både skuer frem og tilbage i tid. 
Bygningerne samler sig om et privat, omsluttet gårdrum, der beskytter mod det rå klima ved Vesterhavet. Gårdrummet har stor intern kontakt, der skaber visuelle forbindelser og lader lyset fylde de indvendige rum. Udadtil åbnes bygningen kun i mindre åbninger, så kontakten til omgivelserne forsat opleves, men uden indbliksgener fra omkringliggende bygninger. ,  Ombygning, Sommerhus, Wellness-rum
Sommerhus, Wellness-rum

Fra saunaen er der udsyn til den smukke natur der kendetegner Vesterhavet. Vinduet er placeret hvor netop denne udsigt opnås fra grunden uden indbliksgener

Sommerhuset er en sammensmeltning af den tid vi er i i dag og de karakteristiske træk som gør sig gældende for det eksisterende sommerhus opført i 1969. Det tilføjede er en forsættelse af det allerede værende og fremstår som et samlet hele der både skuer frem og tilbage i tid. 
Bygningerne samler sig om et privat, omsluttet gårdrum, der beskytter mod det rå klima ved Vesterhavet. Gårdrummet har stor intern kontakt, der skaber visuelle forbindelser og lader lyset fylde de indvendige rum. Udadtil åbnes bygningen kun i mindre åbninger, så kontakten til omgivelserne forsat opleves, men uden indbliksgener fra omkringliggende bygninger. ,  Ombygning, Sommerhus, Køkken
Sommerhus, Køkken

Køkkenet har et varmt udtryk og udsigt til omgivelserne

Sommerhuset er en sammensmeltning af den tid vi er i i dag og de karakteristiske træk som gør sig gældende for det eksisterende sommerhus opført i 1969. Det tilføjede er en forsættelse af det allerede værende og fremstår som et samlet hele der både skuer frem og tilbage i tid. 
Bygningerne samler sig om et privat, omsluttet gårdrum, der beskytter mod det rå klima ved Vesterhavet. Gårdrummet har stor intern kontakt, der skaber visuelle forbindelser og lader lyset fylde de indvendige rum. Udadtil åbnes bygningen kun i mindre åbninger, så kontakten til omgivelserne forsat opleves, men uden indbliksgener fra omkringliggende bygninger. ,  Ombygning, Sommerhus, Facade
Sommerhus, Facade

Sommerhuset åbner sig kun i mindre grad mod omgivelserne, for at undgå indbliksgener

  • Sommerhuset samler sig om et indre gårdrum, der skaber læ og giver mulighed for store glaspartier uden indblikgener fra omkringliggende bygninger
  • De sortmalede trælister på alle flader skaber helhed og sammenhæng og er en forsættelse af udtrykket fra det eksisterende sommerhus
  • Tilføjelsen til sommerhuset forsættes vinkelret på det eksisterende sommerhus og forstærker det indre gårdrum
  • Store glaspartier i gårdrummet skaber interne, visuelle forbindelser og gode lysforhold for rummene i sommerhuset
  • Fra saunaen er der udsyn til den smukke natur der kendetegner Vesterhavet. Vinduet er placeret hvor netop denne udsigt opnås fra grunden uden indbliksgener
  • Køkkenet har et varmt udtryk og udsigt til omgivelserne
  • Sommerhuset åbner sig kun i mindre grad mod omgivelserne, for at undgå indbliksgener
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.
Få dit byggeprojekt hurtigt og effektivt i mål.