Bliv ringet op gratis af Sebastian Schroers

Skriv en besked herunder eller ring

Sommerhus beliggende i fredet klitlandskab med få meter til Kattegat

Nybygget sommerhus

54 m² sommerhus i Skagen, Danmark
Et-plans sommerhus med skråt tag og integreret opbevaringsskur.

Projektet har vundet Skagen Byfonds pris i 2015.

Sommerhuset er bygget på fundamentet af et originalt hus. På grund af bevarelsesrestriktioner knyttet til den unikke placering blev sommerhuset designet til at overholde den oprindelige geometri.

Huset blev designet som en massiv træblok i den givne geometri, hvorfra funktion og rum er skåret ud og integreret i omgivelserne og med til at indramme udsigten.

Den omhyggelige integration i landskabet forstærkes yderligere af det konsekvente materialevalg. Der er brugt cedertræ til tag og facade, hvilket giver indtryk af en sølvlignende træblok, med referencer til et stykke drivtømmer, der ligger der, hvor stranden møder klitterne.

Sommerhuset får således et moderne udtryk, hvor skorstenen og det tilbagetrukne indgangsrum bliver identitetsskabende elementer i arkitekturen. De store rammeløse glaspaneler giver et fantastisk link til udeområdet og sikrer udsigten til naturen udenfor.

På trods af et grundplan på kun 54 m² blev huset designet til at rumme to familier. Med en balance mellem privatlivets fred og behovet for at maksimere opholdsarealerne, kan de to soveområder fungere som perfekte steder at trække sig tilbage med fælles badeværelse og private indgange. Strategien har været at designe rum og interiør med multifunktioner, der kan foldes ind og ud afhængigt af situationen og efterlader indtrykket af en levende schweizerkniv.

Udendørsrummet er designet, så de omhyggeligt placerede terrasser af træ forbinder inde og ude. Overgangen mellem huset og klitterne opblødes af omkringliggende terrasser med indbyggede bænke, marehalm og en indbygget trappe, der fører til den tilstødende strand.

Energi og miljø

Huset er udført iht. bygningsreglementets krav til isolering, energi, indeklima mv., og der er anvendt naturlige materialer med lang levetid.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Familievenlige løsninger

Sebastian Schroers, Ardess ApS

Hos ARDESS tænker og arbejder vi anderledes! Vores mål er at skabe en…

Se billeder af projektet

54 m² sommerhus i Skagen, Danmark
Et-plans sommerhus med skråt tag og integreret opbevaringsskur.

Projektet har vundet Skagen Byfonds pris i 2015.

Sommerhuset er bygget på fundamentet af et originalt hus. På grund af bevarelsesrestriktioner knyttet til den unikke placering blev sommerhuset designet til at overholde den oprindelige geometri.

Huset blev designet som en massiv træblok i den givne geometri, hvorfra funktion og rum er skåret ud og integreret i omgivelserne og med til at indramme udsigten. 

Den omhyggelige integration i landskabet forstærkes yderligere af det konsekvente materialevalg. Der er brugt cedertræ til tag og facade, hvilket giver indtryk af en sølvlignende træblok, med referencer til et stykke drivtømmer, der ligger der, hvor stranden møder klitterne.

Sommerhuset får således et moderne udtryk, hvor skorstenen og det tilbagetrukne indgangsrum bliver identitetsskabende elementer i arkitekturen. De store rammeløse glaspaneler giver et fantastisk link til udeområdet og sikrer udsigten til naturen udenfor.

På trods af et grundplan på kun 54 m² blev huset designet til at rumme to familier. Med en balance mellem privatlivets fred og behovet for at maksimere opholdsarealerne, kan de to soveområder fungere som perfekte steder at trække sig tilbage med fælles badeværelse og private indgange. Strategien har været at designe rum og interiør med multifunktioner, der kan foldes ind og ud afhængigt af situationen og efterlader indtrykket af en levende schweizerkniv.

Udendørsrummet er designet, så de omhyggeligt placerede terrasser af træ forbinder inde og ude. Overgangen mellem huset og klitterne opblødes af omkringliggende terrasser med indbyggede bænke, marehalm og en indbygget trappe, der fører til den tilstødende strand.,  Nybyggeri, Sommerhus, Køkken
Sommerhus beliggende i fredet klitlandskab med få meter til Kattegat, Køkken

De store rammeløse glaspaneler giver et fantastisk link til udeområdet og sikrer udsigten til naturen udenfor /

54 m² sommerhus i Skagen, Danmark
Et-plans sommerhus med skråt tag og integreret opbevaringsskur.

Projektet har vundet Skagen Byfonds pris i 2015.

Sommerhuset er bygget på fundamentet af et originalt hus. På grund af bevarelsesrestriktioner knyttet til den unikke placering blev sommerhuset designet til at overholde den oprindelige geometri.

Huset blev designet som en massiv træblok i den givne geometri, hvorfra funktion og rum er skåret ud og integreret i omgivelserne og med til at indramme udsigten. 

Den omhyggelige integration i landskabet forstærkes yderligere af det konsekvente materialevalg. Der er brugt cedertræ til tag og facade, hvilket giver indtryk af en sølvlignende træblok, med referencer til et stykke drivtømmer, der ligger der, hvor stranden møder klitterne.

Sommerhuset får således et moderne udtryk, hvor skorstenen og det tilbagetrukne indgangsrum bliver identitetsskabende elementer i arkitekturen. De store rammeløse glaspaneler giver et fantastisk link til udeområdet og sikrer udsigten til naturen udenfor.

På trods af et grundplan på kun 54 m² blev huset designet til at rumme to familier. Med en balance mellem privatlivets fred og behovet for at maksimere opholdsarealerne, kan de to soveområder fungere som perfekte steder at trække sig tilbage med fælles badeværelse og private indgange. Strategien har været at designe rum og interiør med multifunktioner, der kan foldes ind og ud afhængigt af situationen og efterlader indtrykket af en levende schweizerkniv.

Udendørsrummet er designet, så de omhyggeligt placerede terrasser af træ forbinder inde og ude. Overgangen mellem huset og klitterne opblødes af omkringliggende terrasser med indbyggede bænke, marehalm og en indbygget trappe, der fører til den tilstødende strand.,  Nybyggeri, Sommerhus, Værelse
Sommerhus beliggende i fredet klitlandskab med få meter til Kattegat, Værelse

I værelserne er der indbyggede sovenicher /

54 m² sommerhus i Skagen, Danmark
Et-plans sommerhus med skråt tag og integreret opbevaringsskur.

Projektet har vundet Skagen Byfonds pris i 2015.

Sommerhuset er bygget på fundamentet af et originalt hus. På grund af bevarelsesrestriktioner knyttet til den unikke placering blev sommerhuset designet til at overholde den oprindelige geometri.

Huset blev designet som en massiv træblok i den givne geometri, hvorfra funktion og rum er skåret ud og integreret i omgivelserne og med til at indramme udsigten. 

Den omhyggelige integration i landskabet forstærkes yderligere af det konsekvente materialevalg. Der er brugt cedertræ til tag og facade, hvilket giver indtryk af en sølvlignende træblok, med referencer til et stykke drivtømmer, der ligger der, hvor stranden møder klitterne.

Sommerhuset får således et moderne udtryk, hvor skorstenen og det tilbagetrukne indgangsrum bliver identitetsskabende elementer i arkitekturen. De store rammeløse glaspaneler giver et fantastisk link til udeområdet og sikrer udsigten til naturen udenfor.

På trods af et grundplan på kun 54 m² blev huset designet til at rumme to familier. Med en balance mellem privatlivets fred og behovet for at maksimere opholdsarealerne, kan de to soveområder fungere som perfekte steder at trække sig tilbage med fælles badeværelse og private indgange. Strategien har været at designe rum og interiør med multifunktioner, der kan foldes ind og ud afhængigt af situationen og efterlader indtrykket af en levende schweizerkniv.

Udendørsrummet er designet, så de omhyggeligt placerede terrasser af træ forbinder inde og ude. Overgangen mellem huset og klitterne opblødes af omkringliggende terrasser med indbyggede bænke, marehalm og en indbygget trappe, der fører til den tilstødende strand.,  Nybyggeri, Sommerhus, Stue
Sommerhus beliggende i fredet klitlandskab med få meter til Kattegat, Stue

Overgangen mellem huset og klitterne opblødes af omkringliggende terrasser med indbyggede bænke og marehalm /

54 m² sommerhus i Skagen, Danmark
Et-plans sommerhus med skråt tag og integreret opbevaringsskur.

Projektet har vundet Skagen Byfonds pris i 2015.

Sommerhuset er bygget på fundamentet af et originalt hus. På grund af bevarelsesrestriktioner knyttet til den unikke placering blev sommerhuset designet til at overholde den oprindelige geometri.

Huset blev designet som en massiv træblok i den givne geometri, hvorfra funktion og rum er skåret ud og integreret i omgivelserne og med til at indramme udsigten. 

Den omhyggelige integration i landskabet forstærkes yderligere af det konsekvente materialevalg. Der er brugt cedertræ til tag og facade, hvilket giver indtryk af en sølvlignende træblok, med referencer til et stykke drivtømmer, der ligger der, hvor stranden møder klitterne.

Sommerhuset får således et moderne udtryk, hvor skorstenen og det tilbagetrukne indgangsrum bliver identitetsskabende elementer i arkitekturen. De store rammeløse glaspaneler giver et fantastisk link til udeområdet og sikrer udsigten til naturen udenfor.

På trods af et grundplan på kun 54 m² blev huset designet til at rumme to familier. Med en balance mellem privatlivets fred og behovet for at maksimere opholdsarealerne, kan de to soveområder fungere som perfekte steder at trække sig tilbage med fælles badeværelse og private indgange. Strategien har været at designe rum og interiør med multifunktioner, der kan foldes ind og ud afhængigt af situationen og efterlader indtrykket af en levende schweizerkniv.

Udendørsrummet er designet, så de omhyggeligt placerede terrasser af træ forbinder inde og ude. Overgangen mellem huset og klitterne opblødes af omkringliggende terrasser med indbyggede bænke, marehalm og en indbygget trappe, der fører til den tilstødende strand.,  Nybyggeri, Sommerhus, Facade
Sommerhus beliggende i fredet klitlandskab med få meter til Kattegat, Facade

Det sølvfarvede cedertræ brydes af de store vinduespartier /

54 m² sommerhus i Skagen, Danmark
Et-plans sommerhus med skråt tag og integreret opbevaringsskur.

Projektet har vundet Skagen Byfonds pris i 2015.

Sommerhuset er bygget på fundamentet af et originalt hus. På grund af bevarelsesrestriktioner knyttet til den unikke placering blev sommerhuset designet til at overholde den oprindelige geometri.

Huset blev designet som en massiv træblok i den givne geometri, hvorfra funktion og rum er skåret ud og integreret i omgivelserne og med til at indramme udsigten. 

Den omhyggelige integration i landskabet forstærkes yderligere af det konsekvente materialevalg. Der er brugt cedertræ til tag og facade, hvilket giver indtryk af en sølvlignende træblok, med referencer til et stykke drivtømmer, der ligger der, hvor stranden møder klitterne.

Sommerhuset får således et moderne udtryk, hvor skorstenen og det tilbagetrukne indgangsrum bliver identitetsskabende elementer i arkitekturen. De store rammeløse glaspaneler giver et fantastisk link til udeområdet og sikrer udsigten til naturen udenfor.

På trods af et grundplan på kun 54 m² blev huset designet til at rumme to familier. Med en balance mellem privatlivets fred og behovet for at maksimere opholdsarealerne, kan de to soveområder fungere som perfekte steder at trække sig tilbage med fælles badeværelse og private indgange. Strategien har været at designe rum og interiør med multifunktioner, der kan foldes ind og ud afhængigt af situationen og efterlader indtrykket af en levende schweizerkniv.

Udendørsrummet er designet, så de omhyggeligt placerede terrasser af træ forbinder inde og ude. Overgangen mellem huset og klitterne opblødes af omkringliggende terrasser med indbyggede bænke, marehalm og en indbygget trappe, der fører til den tilstødende strand.,  Nybyggeri, Sommerhus, Facade
Sommerhus beliggende i fredet klitlandskab med få meter til Kattegat, Facade

Sommerhuset ligger få meter fra Kattegat /

54 m² sommerhus i Skagen, Danmark
Et-plans sommerhus med skråt tag og integreret opbevaringsskur.

Projektet har vundet Skagen Byfonds pris i 2015.

Sommerhuset er bygget på fundamentet af et originalt hus. På grund af bevarelsesrestriktioner knyttet til den unikke placering blev sommerhuset designet til at overholde den oprindelige geometri.

Huset blev designet som en massiv træblok i den givne geometri, hvorfra funktion og rum er skåret ud og integreret i omgivelserne og med til at indramme udsigten. 

Den omhyggelige integration i landskabet forstærkes yderligere af det konsekvente materialevalg. Der er brugt cedertræ til tag og facade, hvilket giver indtryk af en sølvlignende træblok, med referencer til et stykke drivtømmer, der ligger der, hvor stranden møder klitterne.

Sommerhuset får således et moderne udtryk, hvor skorstenen og det tilbagetrukne indgangsrum bliver identitetsskabende elementer i arkitekturen. De store rammeløse glaspaneler giver et fantastisk link til udeområdet og sikrer udsigten til naturen udenfor.

På trods af et grundplan på kun 54 m² blev huset designet til at rumme to familier. Med en balance mellem privatlivets fred og behovet for at maksimere opholdsarealerne, kan de to soveområder fungere som perfekte steder at trække sig tilbage med fælles badeværelse og private indgange. Strategien har været at designe rum og interiør med multifunktioner, der kan foldes ind og ud afhængigt af situationen og efterlader indtrykket af en levende schweizerkniv.

Udendørsrummet er designet, så de omhyggeligt placerede terrasser af træ forbinder inde og ude. Overgangen mellem huset og klitterne opblødes af omkringliggende terrasser med indbyggede bænke, marehalm og en indbygget trappe, der fører til den tilstødende strand.,  Nybyggeri, Sommerhus, Facade
Sommerhus beliggende i fredet klitlandskab med få meter til Kattegat, Facade

Sommerhuset indskriver sig i klitterne med sin naturlige sølvgrå farve /

  • De store rammeløse glaspaneler giver et fantastisk link til udeområdet og sikrer udsigten til naturen udenfor /
  • I værelserne er der indbyggede sovenicher /
  • Overgangen mellem huset og klitterne opblødes af omkringliggende terrasser med indbyggede bænke og marehalm /
  • Det sølvfarvede cedertræ brydes af de store vinduespartier /
  • Sommerhuset ligger få meter fra Kattegat /
  • Sommerhuset indskriver sig i klitterne med sin naturlige sølvgrå farve /
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›