Bliv ringet op gratis af Charles Bessard

Skriv en besked herunder eller ring

Sommerhus i Italien

Nybygget sommerhus

Sommerbolig i Italien til flere generationer.
Huset skulle placeres på en markant skrånende grund i smukke nordlige Italien. Det særlige ved opgaven var at integrere boligen i terrænet og skabe forbindelse mellem haven og boligens opholdsrum uden at ændre terrænet væsentligt og uden at skabe mørke lukkede rum mod skråningen. Alle værelser er placeret i stueetagen i tung og kølig konstruktion med højt til loftet og krydsventilering. 1. sal rummer stue og køkken i en let trækonstruktion med svalegang fuld oplukkelig facade samt tagudhæng som parasol. Udvendig med arkitektoniske referencer til den lokale arkitektur - indvendig med tidsvarende rum-forløb og moderne karakter.

Energi og miljø

Naturlig ventilation, termisk køling,

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen
  • Familievenlige løsninger

Charles Bessard, BESSARDs' STUDIO / Powerhouse Company ApS

BESSARDs' Studio / Powerhouse Company er en lille prisvindende tegnestue. Vores…

Se billeder af projektet

Sommerbolig i Italien til flere generationer. 
Huset skulle placeres på en markant skrånende grund i smukke nordlige Italien. Det særlige ved opgaven var at integrere boligen i terrænet og skabe forbindelse mellem haven og boligens opholdsrum uden at ændre terrænet væsentligt og uden at skabe mørke lukkede rum mod skråningen. Alle værelser er placeret i stueetagen i tung og kølig konstruktion med højt til loftet og krydsventilering. 1. sal rummer stue og køkken i en let trækonstruktion med svalegang fuld oplukkelig facade samt tagudhæng som parasol. Udvendig med arkitektoniske referencer til den lokale arkitektur - indvendig med tidsvarende rum-forløb og moderne karakter.,  Nybyggeri, Sommerhus, Stue
Sommerhus i Italien, Stue

Udsigt fra stuen på 1. sal mod det åbne landskab i Piemonte og med direkte adgang til haven og terrasse med pool

Sommerbolig i Italien til flere generationer. 
Huset skulle placeres på en markant skrånende grund i smukke nordlige Italien. Det særlige ved opgaven var at integrere boligen i terrænet og skabe forbindelse mellem haven og boligens opholdsrum uden at ændre terrænet væsentligt og uden at skabe mørke lukkede rum mod skråningen. Alle værelser er placeret i stueetagen i tung og kølig konstruktion med højt til loftet og krydsventilering. 1. sal rummer stue og køkken i en let trækonstruktion med svalegang fuld oplukkelig facade samt tagudhæng som parasol. Udvendig med arkitektoniske referencer til den lokale arkitektur - indvendig med tidsvarende rum-forløb og moderne karakter.,  Nybyggeri, Sommerhus, Facade
Sommerhus i Italien, Facade

Huset udføres i lokale natursten og synlig trækonstruktion

Sommerbolig i Italien til flere generationer. 
Huset skulle placeres på en markant skrånende grund i smukke nordlige Italien. Det særlige ved opgaven var at integrere boligen i terrænet og skabe forbindelse mellem haven og boligens opholdsrum uden at ændre terrænet væsentligt og uden at skabe mørke lukkede rum mod skråningen. Alle værelser er placeret i stueetagen i tung og kølig konstruktion med højt til loftet og krydsventilering. 1. sal rummer stue og køkken i en let trækonstruktion med svalegang fuld oplukkelig facade samt tagudhæng som parasol. Udvendig med arkitektoniske referencer til den lokale arkitektur - indvendig med tidsvarende rum-forløb og moderne karakter.,  Nybyggeri, Sommerhus, Terrasse/altan
Sommerhus i Italien, Terrasse/altan

En stejl og udfordrende grund med fantastik udsigt.

  • Udsigt fra stuen på 1. sal mod det åbne landskab i Piemonte og med direkte adgang til haven og terrasse med pool
  • Huset udføres i lokale natursten og synlig trækonstruktion
  • En stejl og udfordrende grund med fantastik udsigt.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›