Bliv ringet op gratis af Lars Bo Poulsen

Skriv en besked herunder eller ring

Sommerhus i klitlandskabet

Nybygget sommerhus

Sommerhuset er tilpasset landskabet ved Vesterhavets bølgende klitlandskab og er nærmest bygget ind i klitterne. Huset er placeret, så det skaber læ for den barske vestenvind, men samtidig lukker lyset og naturen ind. Husets facader er beklædt med cedertræ.

Energi og miljø

A

Lars Bo Poulsen, N+P ARKITEKTUR ApS

N+P ARKITEKTUR er et stærkt team af engagerede arkitekter og konstruktører....

Se billeder af projektet

Sommerhuset er tilpasset landskabet ved Vesterhavets bølgende klitlandskab og er nærmest bygget ind i klitterne. Huset er placeret, så det skaber læ for den barske vestenvind, men samtidig lukker lyset og naturen ind. Husets facader er beklædt med cedertræ.,  Nybyggeri, Sommerhus, Facade
Sommerhus i klitlandskabet, Facade

Huset er beklædt med cedertræ, som over tid patinerer i en smuk, sølvgrå farve. Skorstenen fremstår i blankt murværk og markerer niveauspringet i husets stuer.

Sommerhuset er tilpasset landskabet ved Vesterhavets bølgende klitlandskab og er nærmest bygget ind i klitterne. Huset er placeret, så det skaber læ for den barske vestenvind, men samtidig lukker lyset og naturen ind. Husets facader er beklædt med cedertræ.,  Nybyggeri, Sommerhus, Facade
Sommerhus i klitlandskabet, Facade

Huset falder i et med naturen

Sommerhuset er tilpasset landskabet ved Vesterhavets bølgende klitlandskab og er nærmest bygget ind i klitterne. Huset er placeret, så det skaber læ for den barske vestenvind, men samtidig lukker lyset og naturen ind. Husets facader er beklædt med cedertræ.,  Nybyggeri, Sommerhus, Facade
Sommerhus i klitlandskabet, Facade

Huset falder i et med naturen

Sommerhuset er tilpasset landskabet ved Vesterhavets bølgende klitlandskab og er nærmest bygget ind i klitterne. Huset er placeret, så det skaber læ for den barske vestenvind, men samtidig lukker lyset og naturen ind. Husets facader er beklædt med cedertræ.,  Nybyggeri, Sommerhus, Facade
Sommerhus i klitlandskabet, Facade

Husets tagflade er beplantet med sedum, der er en stenurt. Det grønne tag kan optage halvdelen af det vand, der falder på fladen. På den måde aflastes kloakken.

Sommerhuset er tilpasset landskabet ved Vesterhavets bølgende klitlandskab og er nærmest bygget ind i klitterne. Huset er placeret, så det skaber læ for den barske vestenvind, men samtidig lukker lyset og naturen ind. Husets facader er beklædt med cedertræ.,  Nybyggeri, Sommerhus, Facade
Sommerhus i klitlandskabet, Facade

Huset falder i et med naturen

Sommerhuset er tilpasset landskabet ved Vesterhavets bølgende klitlandskab og er nærmest bygget ind i klitterne. Huset er placeret, så det skaber læ for den barske vestenvind, men samtidig lukker lyset og naturen ind. Husets facader er beklædt med cedertræ.,  Nybyggeri, Sommerhus, Terrasse/altan
Sommerhus i klitlandskabet, Terrasse/altan

Støttemure er støbt i beton.

Sommerhuset er tilpasset landskabet ved Vesterhavets bølgende klitlandskab og er nærmest bygget ind i klitterne. Huset er placeret, så det skaber læ for den barske vestenvind, men samtidig lukker lyset og naturen ind. Husets facader er beklædt med cedertræ.,  Nybyggeri, Sommerhus, Facade
Sommerhus i klitlandskabet, Facade

Foldedørene giver mulighed for at åbne facaden helt op.

Sommerhuset er tilpasset landskabet ved Vesterhavets bølgende klitlandskab og er nærmest bygget ind i klitterne. Huset er placeret, så det skaber læ for den barske vestenvind, men samtidig lukker lyset og naturen ind. Husets facader er beklædt med cedertræ.,  Nybyggeri, Sommerhus, Stue
Sommerhus i klitlandskabet, Stue

Niveauspringet mellem stue og køkken følger klitternes naturlige koter.
Foldedørene får stuen til at flyde sammen med naturen.

Sommerhuset er tilpasset landskabet ved Vesterhavets bølgende klitlandskab og er nærmest bygget ind i klitterne. Huset er placeret, så det skaber læ for den barske vestenvind, men samtidig lukker lyset og naturen ind. Husets facader er beklædt med cedertræ.,  Nybyggeri, Sommerhus, Køkken
Sommerhus i klitlandskabet, Køkken

Fra spisepladsen er der udsigt ud over klitterne.

Sommerhuset er tilpasset landskabet ved Vesterhavets bølgende klitlandskab og er nærmest bygget ind i klitterne. Huset er placeret, så det skaber læ for den barske vestenvind, men samtidig lukker lyset og naturen ind. Husets facader er beklædt med cedertræ.,  Nybyggeri, Sommerhus, Stue
Sommerhus i klitlandskabet, Stue

Fra stuen er der udsigt ud over klitterne.

Sommerhuset er tilpasset landskabet ved Vesterhavets bølgende klitlandskab og er nærmest bygget ind i klitterne. Huset er placeret, så det skaber læ for den barske vestenvind, men samtidig lukker lyset og naturen ind. Husets facader er beklædt med cedertræ.,  Nybyggeri, Sommerhus, Stue
Sommerhus i klitlandskabet, Stue

Skorstenen i tegl adskiller sig fra husets øvrige materialer. Den indeholder pejs, der spreder hygge og varme i sommerhuset.

Sommerhuset er tilpasset landskabet ved Vesterhavets bølgende klitlandskab og er nærmest bygget ind i klitterne. Huset er placeret, så det skaber læ for den barske vestenvind, men samtidig lukker lyset og naturen ind. Husets facader er beklædt med cedertræ.,  Nybyggeri, Sommerhus, Terrasse/altan
Sommerhus i klitlandskabet, Terrasse/altan

På toppen af klitten er indrettet en lille terrasse.

Sommerhuset er tilpasset landskabet ved Vesterhavets bølgende klitlandskab og er nærmest bygget ind i klitterne. Huset er placeret, så det skaber læ for den barske vestenvind, men samtidig lukker lyset og naturen ind. Husets facader er beklædt med cedertræ.,  Nybyggeri, Sommerhus, Terrasse/altan
Sommerhus i klitlandskabet, Terrasse/altan

Afdæmpet farvevalg i form af cedertræ og beton.

  • Huset er beklædt med cedertræ, som over tid patinerer i en smuk, sølvgrå farve. Skorstenen fremstår i blankt murværk og markerer niveauspringet i husets stuer.
  • Huset falder i et med naturen
  • Huset falder i et med naturen
  • Husets tagflade er beplantet med sedum, der er en stenurt. Det grønne tag kan optage halvdelen af det vand, der falder på fladen. På den måde aflastes kloakken.
  • Huset falder i et med naturen
  • Støttemure er støbt i beton.
  • Foldedørene giver mulighed for at åbne facaden helt op.
  • Niveauspringet mellem stue og køkken følger klitternes naturlige koter.
Foldedørene får stuen til at flyde sammen med naturen.
  • Fra spisepladsen er der udsigt ud over klitterne.
  • Fra stuen er der udsigt ud over klitterne.
  • Skorstenen i tegl adskiller sig fra husets øvrige materialer. Den indeholder pejs, der spreder hygge og varme i sommerhuset.
  • På toppen af klitten er indrettet en lille terrasse.
  • Afdæmpet farvevalg i form af cedertræ og beton.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›