Bliv ringet op gratis af Sophus Søbye

Skriv en besked herunder eller ring

Sommerhus ved Stokkebæk Strand på Fyn

Nybygget sommerhus

Det nye sommerhus er placeret i første række til vandet med udsigt over Storebælt.
Huset er placeret centralt på grunden og spænder på tværs af den ca. 20 meter smalle og 160 meter lange matrikel. Sommerhuset består af 2 sammenkoblede volumener med ens taghældning og gennemgående facade. Bygningskroppene er placeret i forlængelse af hinanden i grundens længderetning. Volumeners forskydning skaber flere gode udeopholds steder omkring huset med sol og læ. Da området ofte oversvømmes har bygherren fået tilladelse til at huset hæves 1. meter over det omgivende terræn. Reguleringen udnyttes til at skabe ude opholdszoner omkring huset inkl. en stor siddetrappe mod vandet.
Huset er 127 m² og består af 3 værelser, køkken/alrum, stue og 2 badeværelser. Desuden opføres der et isoleret skur/anneks på 14 m². Trods den smalle grund, har vi forsøgt at give flest mulige af huset m² udsigt og kontakt til vandet.
Huset opføres som et traditionelt træhus med lette vandrette træfacader som er sortmalet. Taget er med liste tagpap. Vinduer og glaspartier udføres i mørke træ/alu elementer. Indenfor er huset holdt i lyse farve med enkelte kontraster. Trægulve er i bambusplank. Badeværelser udføres med klinker og vægfliser.

Energi og miljø

Huset er tegnet til at opfylde kravene i bygningsreglementet 2018 for en helårs bolig. Vinduer er med 3 lags glas, høj isolerings værdi i gulv, vægge og loft.
Huset udføres overalt med gulvarme fra eget jordvarmeanlæg.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen
  • Nemmere vedligeholdelse
  • Familievenlige løsninger

Sophus Søbye, SOPHUS SØBYE ARKITEKTER ApS

Sophus Søbye Arkitekter er en tegnestue med et stort fokus på kvalitet og godt...

Se billeder af projektet

Det nye sommerhus er placeret i første række til vandet med udsigt over Storebælt.
Huset er placeret centralt på grunden og spænder på tværs af den ca. 20 meter smalle og 160 meter lange matrikel. Sommerhuset består af 2 sammenkoblede volumener med ens taghældning og gennemgående facade. Bygningskroppene er placeret i forlængelse af hinanden i grundens længderetning. Volumeners forskydning skaber flere gode udeopholds steder omkring huset med sol og læ. Da området ofte oversvømmes har bygherren fået tilladelse til at huset hæves 1. meter over det omgivende terræn. Reguleringen udnyttes til at skabe ude opholdszoner omkring huset inkl. en stor siddetrappe mod vandet.
Huset er 127 m² og består af 3 værelser, køkken/alrum, stue og 2 badeværelser. Desuden opføres der et isoleret skur/anneks på 14 m². Trods den smalle grund, har vi forsøgt at give flest mulige af huset m² udsigt og kontakt til vandet.
Huset opføres som et traditionelt træhus med lette vandrette træfacader som er sortmalet. Taget er med liste tagpap. Vinduer og glaspartier udføres i mørke træ/alu elementer. Indenfor er huset holdt i lyse farve med enkelte kontraster. Trægulve er i bambusplank. Badeværelser udføres med klinker og vægfliser.
,  Nybyggeri, Sommerhus, Facade
Sommerhus ved Stokkebæk Strand på Fyn, Facade

Det nye sommerhus set fra stranden

Det nye sommerhus er placeret i første række til vandet med udsigt over Storebælt.
Huset er placeret centralt på grunden og spænder på tværs af den ca. 20 meter smalle og 160 meter lange matrikel. Sommerhuset består af 2 sammenkoblede volumener med ens taghældning og gennemgående facade. Bygningskroppene er placeret i forlængelse af hinanden i grundens længderetning. Volumeners forskydning skaber flere gode udeopholds steder omkring huset med sol og læ. Da området ofte oversvømmes har bygherren fået tilladelse til at huset hæves 1. meter over det omgivende terræn. Reguleringen udnyttes til at skabe ude opholdszoner omkring huset inkl. en stor siddetrappe mod vandet.
Huset er 127 m² og består af 3 værelser, køkken/alrum, stue og 2 badeværelser. Desuden opføres der et isoleret skur/anneks på 14 m². Trods den smalle grund, har vi forsøgt at give flest mulige af huset m² udsigt og kontakt til vandet.
Huset opføres som et traditionelt træhus med lette vandrette træfacader som er sortmalet. Taget er med liste tagpap. Vinduer og glaspartier udføres i mørke træ/alu elementer. Indenfor er huset holdt i lyse farve med enkelte kontraster. Trægulve er i bambusplank. Badeværelser udføres med klinker og vægfliser.
,  Nybyggeri, Sommerhus, Tag
Sommerhus ved Stokkebæk Strand på Fyn, Tag

Volumeners forskydning skaber flere gode udeopholds steder omkring huset med sol og læ

Det nye sommerhus er placeret i første række til vandet med udsigt over Storebælt.
Huset er placeret centralt på grunden og spænder på tværs af den ca. 20 meter smalle og 160 meter lange matrikel. Sommerhuset består af 2 sammenkoblede volumener med ens taghældning og gennemgående facade. Bygningskroppene er placeret i forlængelse af hinanden i grundens længderetning. Volumeners forskydning skaber flere gode udeopholds steder omkring huset med sol og læ. Da området ofte oversvømmes har bygherren fået tilladelse til at huset hæves 1. meter over det omgivende terræn. Reguleringen udnyttes til at skabe ude opholdszoner omkring huset inkl. en stor siddetrappe mod vandet.
Huset er 127 m² og består af 3 værelser, køkken/alrum, stue og 2 badeværelser. Desuden opføres der et isoleret skur/anneks på 14 m². Trods den smalle grund, har vi forsøgt at give flest mulige af huset m² udsigt og kontakt til vandet.
Huset opføres som et traditionelt træhus med lette vandrette træfacader som er sortmalet. Taget er med liste tagpap. Vinduer og glaspartier udføres i mørke træ/alu elementer. Indenfor er huset holdt i lyse farve med enkelte kontraster. Trægulve er i bambusplank. Badeværelser udføres med klinker og vægfliser.
,  Nybyggeri, Sommerhus, Tag
Sommerhus ved Stokkebæk Strand på Fyn, Tag

mod vandet er huset udført med tagudhæng på 1,5 meter.

Det nye sommerhus er placeret i første række til vandet med udsigt over Storebælt.
Huset er placeret centralt på grunden og spænder på tværs af den ca. 20 meter smalle og 160 meter lange matrikel. Sommerhuset består af 2 sammenkoblede volumener med ens taghældning og gennemgående facade. Bygningskroppene er placeret i forlængelse af hinanden i grundens længderetning. Volumeners forskydning skaber flere gode udeopholds steder omkring huset med sol og læ. Da området ofte oversvømmes har bygherren fået tilladelse til at huset hæves 1. meter over det omgivende terræn. Reguleringen udnyttes til at skabe ude opholdszoner omkring huset inkl. en stor siddetrappe mod vandet.
Huset er 127 m² og består af 3 værelser, køkken/alrum, stue og 2 badeværelser. Desuden opføres der et isoleret skur/anneks på 14 m². Trods den smalle grund, har vi forsøgt at give flest mulige af huset m² udsigt og kontakt til vandet.
Huset opføres som et traditionelt træhus med lette vandrette træfacader som er sortmalet. Taget er med liste tagpap. Vinduer og glaspartier udføres i mørke træ/alu elementer. Indenfor er huset holdt i lyse farve med enkelte kontraster. Trægulve er i bambusplank. Badeværelser udføres med klinker og vægfliser.
,  Nybyggeri, Sommerhus, Facade
Sommerhus ved Stokkebæk Strand på Fyn, Facade

Siddetrapper foran huset og på en side optager huset hævning.

Det nye sommerhus er placeret i første række til vandet med udsigt over Storebælt.
Huset er placeret centralt på grunden og spænder på tværs af den ca. 20 meter smalle og 160 meter lange matrikel. Sommerhuset består af 2 sammenkoblede volumener med ens taghældning og gennemgående facade. Bygningskroppene er placeret i forlængelse af hinanden i grundens længderetning. Volumeners forskydning skaber flere gode udeopholds steder omkring huset med sol og læ. Da området ofte oversvømmes har bygherren fået tilladelse til at huset hæves 1. meter over det omgivende terræn. Reguleringen udnyttes til at skabe ude opholdszoner omkring huset inkl. en stor siddetrappe mod vandet.
Huset er 127 m² og består af 3 værelser, køkken/alrum, stue og 2 badeværelser. Desuden opføres der et isoleret skur/anneks på 14 m². Trods den smalle grund, har vi forsøgt at give flest mulige af huset m² udsigt og kontakt til vandet.
Huset opføres som et traditionelt træhus med lette vandrette træfacader som er sortmalet. Taget er med liste tagpap. Vinduer og glaspartier udføres i mørke træ/alu elementer. Indenfor er huset holdt i lyse farve med enkelte kontraster. Trægulve er i bambusplank. Badeværelser udføres med klinker og vægfliser.
,  Nybyggeri, Sommerhus, Stue
Sommerhus ved Stokkebæk Strand på Fyn, Stue

Huset udføres med synligt kidrager i limtræ, som fremstår synligt mod det hvide gipsloft med partielle akustik felter.

Det nye sommerhus er placeret i første række til vandet med udsigt over Storebælt.
Huset er placeret centralt på grunden og spænder på tværs af den ca. 20 meter smalle og 160 meter lange matrikel. Sommerhuset består af 2 sammenkoblede volumener med ens taghældning og gennemgående facade. Bygningskroppene er placeret i forlængelse af hinanden i grundens længderetning. Volumeners forskydning skaber flere gode udeopholds steder omkring huset med sol og læ. Da området ofte oversvømmes har bygherren fået tilladelse til at huset hæves 1. meter over det omgivende terræn. Reguleringen udnyttes til at skabe ude opholdszoner omkring huset inkl. en stor siddetrappe mod vandet.
Huset er 127 m² og består af 3 værelser, køkken/alrum, stue og 2 badeværelser. Desuden opføres der et isoleret skur/anneks på 14 m². Trods den smalle grund, har vi forsøgt at give flest mulige af huset m² udsigt og kontakt til vandet.
Huset opføres som et traditionelt træhus med lette vandrette træfacader som er sortmalet. Taget er med liste tagpap. Vinduer og glaspartier udføres i mørke træ/alu elementer. Indenfor er huset holdt i lyse farve med enkelte kontraster. Trægulve er i bambusplank. Badeværelser udføres med klinker og vægfliser.
,  Nybyggeri, Sommerhus, Køkken
Sommerhus ved Stokkebæk Strand på Fyn, Køkken

Store glaspartier med tagudhæng sikre et styret lysindfald. Vinduer er med solglas.

Det nye sommerhus er placeret i første række til vandet med udsigt over Storebælt.
Huset er placeret centralt på grunden og spænder på tværs af den ca. 20 meter smalle og 160 meter lange matrikel. Sommerhuset består af 2 sammenkoblede volumener med ens taghældning og gennemgående facade. Bygningskroppene er placeret i forlængelse af hinanden i grundens længderetning. Volumeners forskydning skaber flere gode udeopholds steder omkring huset med sol og læ. Da området ofte oversvømmes har bygherren fået tilladelse til at huset hæves 1. meter over det omgivende terræn. Reguleringen udnyttes til at skabe ude opholdszoner omkring huset inkl. en stor siddetrappe mod vandet.
Huset er 127 m² og består af 3 værelser, køkken/alrum, stue og 2 badeværelser. Desuden opføres der et isoleret skur/anneks på 14 m². Trods den smalle grund, har vi forsøgt at give flest mulige af huset m² udsigt og kontakt til vandet.
Huset opføres som et traditionelt træhus med lette vandrette træfacader som er sortmalet. Taget er med liste tagpap. Vinduer og glaspartier udføres i mørke træ/alu elementer. Indenfor er huset holdt i lyse farve med enkelte kontraster. Trægulve er i bambusplank. Badeværelser udføres med klinker og vægfliser.
,  Nybyggeri, Sommerhus, Køkken
Sommerhus ved Stokkebæk Strand på Fyn, Køkken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce quis lectus quis sem lacinia nonummy. Proin mollis

Det nye sommerhus er placeret i første række til vandet med udsigt over Storebælt.
Huset er placeret centralt på grunden og spænder på tværs af den ca. 20 meter smalle og 160 meter lange matrikel. Sommerhuset består af 2 sammenkoblede volumener med ens taghældning og gennemgående facade. Bygningskroppene er placeret i forlængelse af hinanden i grundens længderetning. Volumeners forskydning skaber flere gode udeopholds steder omkring huset med sol og læ. Da området ofte oversvømmes har bygherren fået tilladelse til at huset hæves 1. meter over det omgivende terræn. Reguleringen udnyttes til at skabe ude opholdszoner omkring huset inkl. en stor siddetrappe mod vandet.
Huset er 127 m² og består af 3 værelser, køkken/alrum, stue og 2 badeværelser. Desuden opføres der et isoleret skur/anneks på 14 m². Trods den smalle grund, har vi forsøgt at give flest mulige af huset m² udsigt og kontakt til vandet.
Huset opføres som et traditionelt træhus med lette vandrette træfacader som er sortmalet. Taget er med liste tagpap. Vinduer og glaspartier udføres i mørke træ/alu elementer. Indenfor er huset holdt i lyse farve med enkelte kontraster. Trægulve er i bambusplank. Badeværelser udføres med klinker og vægfliser.
,  Nybyggeri, Sommerhus, Entré
Sommerhus ved Stokkebæk Strand på Fyn, Entré

indgangen er placeret i det smalle volumen tæt på bryggers og køkken.

Det nye sommerhus er placeret i første række til vandet med udsigt over Storebælt.
Huset er placeret centralt på grunden og spænder på tværs af den ca. 20 meter smalle og 160 meter lange matrikel. Sommerhuset består af 2 sammenkoblede volumener med ens taghældning og gennemgående facade. Bygningskroppene er placeret i forlængelse af hinanden i grundens længderetning. Volumeners forskydning skaber flere gode udeopholds steder omkring huset med sol og læ. Da området ofte oversvømmes har bygherren fået tilladelse til at huset hæves 1. meter over det omgivende terræn. Reguleringen udnyttes til at skabe ude opholdszoner omkring huset inkl. en stor siddetrappe mod vandet.
Huset er 127 m² og består af 3 værelser, køkken/alrum, stue og 2 badeværelser. Desuden opføres der et isoleret skur/anneks på 14 m². Trods den smalle grund, har vi forsøgt at give flest mulige af huset m² udsigt og kontakt til vandet.
Huset opføres som et traditionelt træhus med lette vandrette træfacader som er sortmalet. Taget er med liste tagpap. Vinduer og glaspartier udføres i mørke træ/alu elementer. Indenfor er huset holdt i lyse farve med enkelte kontraster. Trægulve er i bambusplank. Badeværelser udføres med klinker og vægfliser.
,  Nybyggeri, Sommerhus, Facade
Sommerhus ved Stokkebæk Strand på Fyn, Facade

Siddetrapper på en side af huset optager huset hævning i forhold til terræn.

Det nye sommerhus er placeret i første række til vandet med udsigt over Storebælt.
Huset er placeret centralt på grunden og spænder på tværs af den ca. 20 meter smalle og 160 meter lange matrikel. Sommerhuset består af 2 sammenkoblede volumener med ens taghældning og gennemgående facade. Bygningskroppene er placeret i forlængelse af hinanden i grundens længderetning. Volumeners forskydning skaber flere gode udeopholds steder omkring huset med sol og læ. Da området ofte oversvømmes har bygherren fået tilladelse til at huset hæves 1. meter over det omgivende terræn. Reguleringen udnyttes til at skabe ude opholdszoner omkring huset inkl. en stor siddetrappe mod vandet.
Huset er 127 m² og består af 3 værelser, køkken/alrum, stue og 2 badeværelser. Desuden opføres der et isoleret skur/anneks på 14 m². Trods den smalle grund, har vi forsøgt at give flest mulige af huset m² udsigt og kontakt til vandet.
Huset opføres som et traditionelt træhus med lette vandrette træfacader som er sortmalet. Taget er med liste tagpap. Vinduer og glaspartier udføres i mørke træ/alu elementer. Indenfor er huset holdt i lyse farve med enkelte kontraster. Trægulve er i bambusplank. Badeværelser udføres med klinker og vægfliser.
,  Nybyggeri, Sommerhus, Facade
Sommerhus ved Stokkebæk Strand på Fyn, Facade

Sydfacade set fra vandet

  • Det nye sommerhus set fra stranden
  • Volumeners forskydning skaber flere gode udeopholds steder omkring huset med sol og læ
  • mod vandet er huset udført med tagudhæng på 1,5 meter.
  • Siddetrapper foran huset og på en side optager huset hævning.
  • Huset udføres med synligt kidrager i limtræ, som fremstår synligt mod det hvide gipsloft med partielle akustik felter.
  • Store glaspartier med tagudhæng sikre et styret lysindfald. Vinduer er med solglas.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce quis lectus quis sem lacinia nonummy. Proin mollis
  • indgangen er placeret i det smalle volumen tæt på bryggers og køkken.
  • Siddetrapper på en side af huset optager huset hævning i forhold til terræn.
  • Sydfacade set fra vandet

Plantegninger

Plan af huset., Sommerhus, Plantegning
Få nyt fra Danske BoligArkitekter
Få nyt fra Danske BoligArkitekter Læs mere ›