Tilbygning mod vej

Bliv ringet op gratis af Jan Christoffersen

Skriv en besked herunder eller ring

Sort tilbygning til hvidt hus

Tilbygning til fritliggende hus

Tilbygningen i træ med soveværelse, badeværelse, stort opholdsrum og ny carport opfylder bygherres ønske om mere plads.
Det eksisterende hus var renoveret, kort tid før familien købte huset, og således teknisk og funktionelt i orden.
Tilbygningen er lavet mod vejen. Det giver mulighed for at lave en fin planløsning med separat børneafdeling, mens huset samtidig får et nyt og selvstændigt udtryk mod gaden. Økonomien er desuden bedre ved at bygge her.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Familievenlige løsninger

Jan Christoffersen, Christoffersen Arkitekter MAA ApS

VI FØRER IDÉER UD I LIVET. Vi skaber RESULTATER og SPÆNDENDE RAMMER FOR DIT...

Se billeder af projektet

Tilbygningen i træ med soveværelse, badeværelse, stort opholdsrum og ny carport opfylder bygherres ønske om mere plads.
Det eksisterende hus var renoveret, kort tid før familien købte huset, og således teknisk og funktionelt i orden.  
Tilbygningen er lavet mod vejen. Det giver mulighed for at lave en fin planløsning med separat børneafdeling, mens huset samtidig får et nyt og selvstændigt udtryk mod gaden. Økonomien er desuden bedre ved at bygge her.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Sort tilbygning til hvidt hus, Facade

Vinduerne er placeret så man kan se ud, når man sidder ned. Det minimerer muligheden for indblik.

Tilbygningen i træ med soveværelse, badeværelse, stort opholdsrum og ny carport opfylder bygherres ønske om mere plads.
Det eksisterende hus var renoveret, kort tid før familien købte huset, og således teknisk og funktionelt i orden.  
Tilbygningen er lavet mod vejen. Det giver mulighed for at lave en fin planløsning med separat børneafdeling, mens huset samtidig får et nyt og selvstændigt udtryk mod gaden. Økonomien er desuden bedre ved at bygge her.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Sort tilbygning til hvidt hus, Facade

Carport og hegn danner den nye indgang til huset.

Tilbygningen i træ med soveværelse, badeværelse, stort opholdsrum og ny carport opfylder bygherres ønske om mere plads.
Det eksisterende hus var renoveret, kort tid før familien købte huset, og således teknisk og funktionelt i orden.  
Tilbygningen er lavet mod vejen. Det giver mulighed for at lave en fin planløsning med separat børneafdeling, mens huset samtidig får et nyt og selvstændigt udtryk mod gaden. Økonomien er desuden bedre ved at bygge her.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Sort tilbygning til hvidt hus, Facade

Huset fra 1936 får ny facade med den nye tilbygning.

Tilbygningen i træ med soveværelse, badeværelse, stort opholdsrum og ny carport opfylder bygherres ønske om mere plads.
Det eksisterende hus var renoveret, kort tid før familien købte huset, og således teknisk og funktionelt i orden.  
Tilbygningen er lavet mod vejen. Det giver mulighed for at lave en fin planløsning med separat børneafdeling, mens huset samtidig får et nyt og selvstændigt udtryk mod gaden. Økonomien er desuden bedre ved at bygge her.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Sort tilbygning til hvidt hus, Facade

Lodrette brædder understreger husets form.

Tilbygningen i træ med soveværelse, badeværelse, stort opholdsrum og ny carport opfylder bygherres ønske om mere plads.
Det eksisterende hus var renoveret, kort tid før familien købte huset, og således teknisk og funktionelt i orden.  
Tilbygningen er lavet mod vejen. Det giver mulighed for at lave en fin planløsning med separat børneafdeling, mens huset samtidig får et nyt og selvstændigt udtryk mod gaden. Økonomien er desuden bedre ved at bygge her.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Sort tilbygning til hvidt hus, Facade

Huset fra gaden inden om- og tilbygningen.

Tilbygningen i træ med soveværelse, badeværelse, stort opholdsrum og ny carport opfylder bygherres ønske om mere plads.
Det eksisterende hus var renoveret, kort tid før familien købte huset, og således teknisk og funktionelt i orden.  
Tilbygningen er lavet mod vejen. Det giver mulighed for at lave en fin planløsning med separat børneafdeling, mens huset samtidig får et nyt og selvstændigt udtryk mod gaden. Økonomien er desuden bedre ved at bygge her.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Sort tilbygning til hvidt hus, Facade

Tilbygningen bryder med den eksisterende stil. Der sker minimalt indgreb i den oprindelige bolig, som dermed kan benyttes uden problemer under byggeriet.

  • Vinduerne er placeret så man kan se ud, når man sidder ned. Det minimerer muligheden for indblik.
  • Carport og hegn danner den nye indgang til huset.
  • Huset fra 1936 får ny facade med den nye tilbygning.
  • Lodrette brædder understreger husets form.
  • Huset fra gaden inden om- og tilbygningen.
  • Tilbygningen bryder med den eksisterende stil. Der sker minimalt indgreb i den oprindelige bolig, som dermed kan benyttes uden problemer under byggeriet.
Få nyt fra Danske BoligArkitekter
Få nyt fra Danske BoligArkitekter Læs mere ›