facade glasparti

Bliv ringet op gratis af Iben Dombernowsky

Skriv en besked herunder eller ring

Sort træhus på Skovsyrevej, Randers

Nybygget fritliggende hus

Randers Kommunes arkitekturpris 2003.
Et træhus med et morderne udtryk. Fladt tag, og skarpe præcise linjer. Imellem huset og carport/skur er der skabt et beskyttet uderum med støbt betongulv og udsparinger til planter. Huset er lyst og med store vinduespartier mod det smukke kuperede landskab.
Alle primære opholdsrum får lys fra tre sider.

Iben Dombernowsky, Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S

Mit hjerte banker for træhuse, og jeg har gennem flere år sammen med min...

Se billeder af projektet

Randers Kommunes arkitekturpris 2003.
Et træhus med et morderne udtryk. Fladt tag, og skarpe præcise linjer. Imellem huset og carport/skur er der skabt et beskyttet uderum med støbt betongulv og udsparinger til planter. Huset er lyst og med store vinduespartier mod det smukke kuperede landskab. 
Alle primære opholdsrum får lys fra tre sider.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Sort træhus på Skovsyrevej, Randers, Facade

Det store glasparti giver en flot panorama udsigt og skaber samtidig en stærk sammenhæng mellem ude og inde

Randers Kommunes arkitekturpris 2003.
Et træhus med et morderne udtryk. Fladt tag, og skarpe præcise linjer. Imellem huset og carport/skur er der skabt et beskyttet uderum med støbt betongulv og udsparinger til planter. Huset er lyst og med store vinduespartier mod det smukke kuperede landskab. 
Alle primære opholdsrum får lys fra tre sider.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Sort træhus på Skovsyrevej, Randers, Terrasse/altan

Terrassen løber i hele villaens længde, som en naturlig forlængelse af villaens interiør.

Randers Kommunes arkitekturpris 2003.
Et træhus med et morderne udtryk. Fladt tag, og skarpe præcise linjer. Imellem huset og carport/skur er der skabt et beskyttet uderum med støbt betongulv og udsparinger til planter. Huset er lyst og med store vinduespartier mod det smukke kuperede landskab. 
Alle primære opholdsrum får lys fra tre sider.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Indgangsparti
Sort træhus på Skovsyrevej, Randers, Indgangsparti

Indgangsparti set fra vejen. Her ses de karakteristiske stenvægge som adskiller grunden fra de offentlige stier.
Garage og hus har samme arkitektoniske bearbejdning. Med det lodrette profil af smalle, sortmalede, høvlede brædder bindes det hele sammen på

Randers Kommunes arkitekturpris 2003.
Et træhus med et morderne udtryk. Fladt tag, og skarpe præcise linjer. Imellem huset og carport/skur er der skabt et beskyttet uderum med støbt betongulv og udsparinger til planter. Huset er lyst og med store vinduespartier mod det smukke kuperede landskab. 
Alle primære opholdsrum får lys fra tre sider.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Sort træhus på Skovsyrevej, Randers, Terrasse/altan

Facade- og overfladedetaljer.
Betonterrasse er støbt i et, med udsparinger til planter. Detaljer omkring tagløsning er vigtig for husets afslutning mod himlen.

Randers Kommunes arkitekturpris 2003.
Et træhus med et morderne udtryk. Fladt tag, og skarpe præcise linjer. Imellem huset og carport/skur er der skabt et beskyttet uderum med støbt betongulv og udsparinger til planter. Huset er lyst og med store vinduespartier mod det smukke kuperede landskab. 
Alle primære opholdsrum får lys fra tre sider.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Garage
Sort træhus på Skovsyrevej, Randers, Garage

Garagen er placeret som en naturlig forlængelse af huset og afsærmer huset fra vejen.

Randers Kommunes arkitekturpris 2003.
Et træhus med et morderne udtryk. Fladt tag, og skarpe præcise linjer. Imellem huset og carport/skur er der skabt et beskyttet uderum med støbt betongulv og udsparinger til planter. Huset er lyst og med store vinduespartier mod det smukke kuperede landskab. 
Alle primære opholdsrum får lys fra tre sider.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Sort træhus på Skovsyrevej, Randers, Facade

Garagen er, ligesom huset, beklædt med sortmalet, dansk gran

  • Det store glasparti giver en flot panorama udsigt og skaber samtidig en stærk sammenhæng mellem ude og inde
  • Terrassen løber i hele villaens længde, som en naturlig forlængelse af villaens interiør.
  • Indgangsparti set fra vejen. Her ses de karakteristiske stenvægge som adskiller grunden fra de offentlige stier.
Garage og hus har samme arkitektoniske bearbejdning. Med det lodrette profil af smalle, sortmalede, høvlede brædder bindes det hele sammen på
  • Facade- og overfladedetaljer.
Betonterrasse er støbt i et, med udsparinger til planter. Detaljer omkring tagløsning er vigtig for husets afslutning mod himlen.
  • Garagen er placeret som en naturlig forlængelse af huset og afsærmer huset fra vejen.
  • Garagen er, ligesom huset, beklædt med sortmalet, dansk gran
Tør du gå glip af en god idé?
Tør du gå glip af en god idé? Læs mere ›