Tilbygning med nyt soveværelse. Samme stil. Arkitektur.

Bliv ringet op gratis af Rune Dybkjær

Skriv en besked herunder eller ring

Soveværelse i skoven

Tilbygning til rækkehus/klyngehus

Tilbygningen er udført i samme materialer og med samme taghældning som de eksisterende bygninger. Ved at sænke gulvet to trin er der blevet plads til et nyt soveværelse, mens det oprindelige er omdannet til walk-in-closet.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys

Rune Dybkjær, Møller Nielsens Tegnestue

At skabe et barndomshjem eller de nære rammer om et familieliv er en vigtig...

Se billeder af projektet

Tilbygningen er udført i samme materialer og med samme taghældning som de eksisterende bygninger. Ved at sænke gulvet to trin er der blevet plads til et nyt soveværelse, mens det oprindelige er omdannet til walk-in-closet.,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Værelse
Soveværelse i skoven, Værelse

Tilbygningen med nyt soveværelse er udformet, så den er 100% tro mod stilen i området.
I baggrunden anes naboens tilbygning, som modsat udgør en kontrast til de eksisterende forhold.

Tilbygningen er udført i samme materialer og med samme taghældning som de eksisterende bygninger. Ved at sænke gulvet to trin er der blevet plads til et nyt soveværelse, mens det oprindelige er omdannet til walk-in-closet.,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Værelse
Soveværelse i skoven, Værelse

Lavtsiddende vinduer i soveværelset giver et flot kig ud i skovbunden.

Tilbygningen er udført i samme materialer og med samme taghældning som de eksisterende bygninger. Ved at sænke gulvet to trin er der blevet plads til et nyt soveværelse, mens det oprindelige er omdannet til walk-in-closet.,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Værelse
Soveværelse i skoven, Værelse

Tilbygningen er udformet ud fra og tilpasset stilen i de eksisterende forhold. Taget flyder sammen med nabohusets, hvilket gør det svært at se, hvad der er tilbygget.

Tilbygningen er udført i samme materialer og med samme taghældning som de eksisterende bygninger. Ved at sænke gulvet to trin er der blevet plads til et nyt soveværelse, mens det oprindelige er omdannet til walk-in-closet.,  Tilbygning, Rækkehus/klyngehus, Køkken
Soveværelse i skoven, Køkken

Småfugle, egern og sågar en ræv kan opleves direkte fra dobbeltsengen.

  • Tilbygningen med nyt soveværelse er udformet, så den er 100% tro mod stilen i området.
I baggrunden anes naboens tilbygning, som modsat udgør en kontrast til de eksisterende forhold.
  • Lavtsiddende vinduer i soveværelset giver et flot kig ud i skovbunden.
  • Tilbygningen er udformet ud fra og tilpasset stilen i de eksisterende forhold. Taget flyder sammen med nabohusets, hvilket gør det svært at se, hvad der er tilbygget.
  • Småfugle, egern og sågar en ræv kan opleves direkte fra dobbeltsengen.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›