Bliv ringet op gratis af Allan Lorenzen

Skriv en besked herunder eller ring

Teglmassiv med langstrakt åbning mod fjord

Nybygget fritliggende hus

Projektet tager afsæt i ønsket om at skabe en bolig, der
naturligt indskriver sig i terrænet. En lukket teglvæg danner
ryg mod de bagved- og højereliggende boliger, og gulv-tilloft
glaspartier åbner fuldt op ud mod den uforstyrrede
udsigt mod fjorden.

Energi og miljø

BR18

Allan Lorenzen, Tegnestuen Lorenzen

tegnestuens engagement er præget af indlevelse og omhu. Uanset projektets…

Se billeder af projektet

Projektet tager afsæt i ønsket om at skabe en bolig, der
naturligt indskriver sig i terrænet. En lukket teglvæg danner
ryg mod de bagved- og højereliggende boliger, og gulv-tilloft
glaspartier åbner fuldt op ud mod den uforstyrrede
udsigt mod fjorden.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Teglmassiv med langstrakt åbning mod fjord, Facade

Ved ankomsten mødes man af et teglmassiv, og ledes langs støttevægge i beton mod indgangen til boligen.

Projektet tager afsæt i ønsket om at skabe en bolig, der
naturligt indskriver sig i terrænet. En lukket teglvæg danner
ryg mod de bagved- og højereliggende boliger, og gulv-tilloft
glaspartier åbner fuldt op ud mod den uforstyrrede
udsigt mod fjorden.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Teglmassiv med langstrakt åbning mod fjord, Køkken

Boligens rum ligger langs den langstrakte facade mod udsigten. Træterrassen og det dybe udhæng i hele husets længde skaber en nænsom overgang mellem ude og inde.

Projektet tager afsæt i ønsket om at skabe en bolig, der
naturligt indskriver sig i terrænet. En lukket teglvæg danner
ryg mod de bagved- og højereliggende boliger, og gulv-tilloft
glaspartier åbner fuldt op ud mod den uforstyrrede
udsigt mod fjorden.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Entré
Teglmassiv med langstrakt åbning mod fjord, Entré

Den gennemgående teglryg, oplyst af ovenlysvinduer, er et
særligt karakteristisk element, der bringer lys, stoflighed og
rumlig variation til boligens rum.

Projektet tager afsæt i ønsket om at skabe en bolig, der
naturligt indskriver sig i terrænet. En lukket teglvæg danner
ryg mod de bagved- og højereliggende boliger, og gulv-tilloft
glaspartier åbner fuldt op ud mod den uforstyrrede
udsigt mod fjorden.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Kontor
Teglmassiv med langstrakt åbning mod fjord, Kontor

Integreret inventar og anvendelsen af ærlige naturmaterialer, er en stor
del af boligens kvalitet, og er med til at sikre atmosfærefyldte,
varme og personlige rum.

Projektet tager afsæt i ønsket om at skabe en bolig, der
naturligt indskriver sig i terrænet. En lukket teglvæg danner
ryg mod de bagved- og højereliggende boliger, og gulv-tilloft
glaspartier åbner fuldt op ud mod den uforstyrrede
udsigt mod fjorden.,  Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Teglmassiv med langstrakt åbning mod fjord, Facade

Boligen indskriver sig i terrænet og den langstrakte facade tillader maksimal udsigt til de naturskønne omgivelser.

  • Ved ankomsten mødes man af et teglmassiv, og ledes langs støttevægge i beton mod indgangen til boligen.
  • Boligens rum ligger langs den langstrakte facade mod udsigten. Træterrassen og det dybe udhæng i hele husets længde skaber en nænsom overgang mellem ude og inde.
  • Den gennemgående teglryg, oplyst af ovenlysvinduer, er et
særligt karakteristisk element, der bringer lys, stoflighed og
rumlig variation til boligens rum.
  • Integreret inventar og anvendelsen af ærlige naturmaterialer, er en stor
del af boligens kvalitet, og er med til at sikre atmosfærefyldte,
varme og personlige rum.
  • Boligen indskriver sig i terrænet og den langstrakte facade tillader maksimal udsigt til de naturskønne omgivelser.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›