uderum

Bliv ringet op gratis af Allan Lorenzen

Skriv en besked herunder eller ring

Tidløs villa med introvert sanseligt uderum

Nybygget fritliggende hus

Villa i tidløs formsprog og skønne naturmaterialer. Der er arbejdet med helstøbte personlige integrerede løsninger og et sanseligt introvert udemiljø. I den overordnede disponering er der desuden lagt vægt på at frembringe oplevelsesskabende forbindelser og stærk relation til udemiljøet.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

 • Flere rum

Allan Lorenzen, Tegnestuen Lorenzen

tegnestuens engagement er præget af indlevelse og omhu. Uanset projektets…

Se billeder af projektet

Villa i tidløs formsprog og skønne naturmaterialer. Der er arbejdet med helstøbte personlige integrerede løsninger og et sanseligt introvert udemiljø. I den overordnede disponering er der desuden lagt vægt på at frembringe oplevelsesskabende forbindelser og stærk relation til udemiljøet., Nybyggeri, Fritliggende hus, Køkken
Tidløs villa med introvert sanseligt uderum, Køkken

Teglvæggen og beplantning i gårdrummet skaber sammen med udsigten et spændende og varieret bagtæppe for spisepladsen

Villa i tidløs formsprog og skønne naturmaterialer. Der er arbejdet med helstøbte personlige integrerede løsninger og et sanseligt introvert udemiljø. I den overordnede disponering er der desuden lagt vægt på at frembringe oplevelsesskabende forbindelser og stærk relation til udemiljøet., Nybyggeri, Fritliggende hus, Haveplan
Tidløs villa med introvert sanseligt uderum, Haveplan

Træterrassen skaber en naturlig forlængelse af villaens indre og nænsom overgang til have og åbent naturområde. Udskæringerne med beplantning er med til at trække naturen nærmere.

Villa i tidløs formsprog og skønne naturmaterialer. Der er arbejdet med helstøbte personlige integrerede løsninger og et sanseligt introvert udemiljø. I den overordnede disponering er der desuden lagt vægt på at frembringe oplevelsesskabende forbindelser og stærk relation til udemiljøet., Nybyggeri, Fritliggende hus,
Tidløs villa med introvert sanseligt uderum,

Integreret inventar og vinduer i eg indrammer udsigten – både den nære og fjerne – mens lameller og beplantning skaber en beskyttet og introvert atmosfære.

Villa i tidløs formsprog og skønne naturmaterialer. Der er arbejdet med helstøbte personlige integrerede løsninger og et sanseligt introvert udemiljø. I den overordnede disponering er der desuden lagt vægt på at frembringe oplevelsesskabende forbindelser og stærk relation til udemiljøet., Nybyggeri, Fritliggende hus, Facade
Tidløs villa med introvert sanseligt uderum, Facade

Ved ankomst til villaen ledes man af betontrædesten til overdækket areal og væg af egetræslister som sammen med egehoveddøren skaber et varmt, velkommende og beskyttet ankomstmiljø.

Villa i tidløs formsprog og skønne naturmaterialer. Der er arbejdet med helstøbte personlige integrerede løsninger og et sanseligt introvert udemiljø. I den overordnede disponering er der desuden lagt vægt på at frembringe oplevelsesskabende forbindelser og stærk relation til udemiljøet., Nybyggeri, Fritliggende hus, Entré
Tidløs villa med introvert sanseligt uderum, Entré

Indenfor ledes man naturligt videre ind i villaen af trapperne på hver side af en hvid funktionskerne med integrerede skabe.

 • Teglvæggen og beplantning i gårdrummet skaber sammen med udsigten et spændende og varieret bagtæppe for spisepladsen
 • Træterrassen skaber en naturlig forlængelse af villaens indre og nænsom overgang til have og åbent naturområde. Udskæringerne med beplantning er med til at trække naturen nærmere.
 • Integreret inventar og vinduer i eg indrammer udsigten – både den nære og fjerne – mens lameller og beplantning skaber en beskyttet og introvert atmosfære.
 • Ved ankomst til villaen ledes man af betontrædesten til overdækket areal og væg af egetræslister som sammen med egehoveddøren skaber et varmt, velkommende og beskyttet ankomstmiljø.
 • Indenfor ledes man naturligt videre ind i villaen af trapperne på hver side af en hvid funktionskerne med integrerede skabe.

Plantegninger

Køkkenalrummet orienterer sig mod udsigten, men har samtidig spændende forbindelser til både værelsesgang bag funktionskernen med læseniché, entré, soveafdeling samt stue. Der er arbejdet med skabe et lyst og enkelt rum med opblødende og personliggørende , Fritliggende hus, Plantegning
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›