1950'er parcelhus med nutidigt design.

Bliv ringet op gratis af Anders Dahl Mogensen

Skriv en besked herunder eller ring

Tilbygget 50'er parcelhus i nutidigt design

Tilbygning til fritliggende hus

Bygherren erhvervede sig dette 1950'er parcelhus udført i gode materialer, men med et stort behov for renovering. Ønsket lød på en separat børne- og teenageafdeling, optimale isoleringsforhold og indeklima samt et ensartet, nutidigt design mellem tilbygningen og den oprindelige bygning.

Energi og miljø

Der er foretaget efterisolering af ydervægge, lofter/tagkonstruktion og lavet nyt, højisoleret terrændæk med gulvvarme. De nye vinduer har energiglas.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Flere rum
  • Sundere indeklima
  • Nemmere vedligeholdelse

Anders Dahl Mogensen, AMAS ARKITEKTER

For mig og mine kunder er ethvert projekt unikt - et unikum. Den lille...

Se billeder af projektet

Bygherren erhvervede sig dette 1950'er parcelhus udført i gode materialer, men med et stort behov for renovering. Ønsket lød på en separat børne- og teenageafdeling, optimale isoleringsforhold og indeklima samt et ensartet, nutidigt design mellem tilbygningen og den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygget 50'er parcelhus i nutidigt design, Facade

Tilbygningen på 82 m2 er en forlængelse af de oprindelige hus. Ejendommen er forlænget med to vinduesfag, og bygningskroppen er efterfølgende samlet med lys pudset overflade, så huset fremstår nyopført efter byggeprojektet.

Bygherren erhvervede sig dette 1950'er parcelhus udført i gode materialer, men med et stort behov for renovering. Ønsket lød på en separat børne- og teenageafdeling, optimale isoleringsforhold og indeklima samt et ensartet, nutidigt design mellem tilbygningen og den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygget 50'er parcelhus i nutidigt design, Facade

Den oprindelige bygning er opført af røde sten som blank mur. Efter tilbygningen er bygningen blevet pudset med lys puds for at opnå et homogent, nutidigt og ensartet udtryk.

Bygherren erhvervede sig dette 1950'er parcelhus udført i gode materialer, men med et stort behov for renovering. Ønsket lød på en separat børne- og teenageafdeling, optimale isoleringsforhold og indeklima samt et ensartet, nutidigt design mellem tilbygningen og den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygget 50'er parcelhus i nutidigt design, Facade

Illustration fra skitseforslaget vedrørende udhæng og terrasse omkring bygningen.

Bygherren erhvervede sig dette 1950'er parcelhus udført i gode materialer, men med et stort behov for renovering. Ønsket lød på en separat børne- og teenageafdeling, optimale isoleringsforhold og indeklima samt et ensartet, nutidigt design mellem tilbygningen og den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygget 50'er parcelhus i nutidigt design, Facade

Gavlvinduer til børne- og teenageværelserne i tilbygningen. Det nye tag er valmet og samler tilbygningen med den oprindelige bygning.

Bygherren erhvervede sig dette 1950'er parcelhus udført i gode materialer, men med et stort behov for renovering. Ønsket lød på en separat børne- og teenageafdeling, optimale isoleringsforhold og indeklima samt et ensartet, nutidigt design mellem tilbygningen og den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygget 50'er parcelhus i nutidigt design, Facade

Sådan så gavlen ud på oprindelige hus før tilbygningen.

Bygherren erhvervede sig dette 1950'er parcelhus udført i gode materialer, men med et stort behov for renovering. Ønsket lød på en separat børne- og teenageafdeling, optimale isoleringsforhold og indeklima samt et ensartet, nutidigt design mellem tilbygningen og den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygget 50'er parcelhus i nutidigt design, Facade

De første idéer kom på tegnebrættet i samtale med bygherren over en kop kaffe ved køkkenbordet.

  • Tilbygningen på 82 m2 er en forlængelse af de oprindelige hus.  Ejendommen er forlænget med to vinduesfag, og bygningskroppen er efterfølgende samlet med lys pudset overflade, så huset fremstår nyopført efter byggeprojektet.
  • Den oprindelige bygning er opført af røde sten som blank mur. Efter tilbygningen er bygningen blevet pudset med lys puds for at opnå et homogent, nutidigt og ensartet udtryk.
  • Illustration fra skitseforslaget vedrørende udhæng og terrasse omkring bygningen.
  • Gavlvinduer til børne- og teenageværelserne i tilbygningen. Det nye tag er valmet og samler tilbygningen med den oprindelige bygning.
  • Sådan så gavlen ud på oprindelige hus før tilbygningen.
  • De første idéer kom på tegnebrættet i samtale med bygherren over en kop kaffe ved køkkenbordet.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›