Bliv ringet op gratis af Carsten Hjort Boesen

Skriv en besked herunder eller ring

Tilbygning af sommerhus gav lys, hav kik og plads til 3 generationer.

Tilbygning til sommerhus

Bygherren ønskede et nutidigt sommerhus hvor hele familien kunne samles og både fælles og individuelle behov kunne dækkes ... hertil at udsigten til vandet gav sig udtryk i husets udformning.

Energi og miljø

BR.18

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Familievenlige løsninger

Carsten Hjort Boesen, CHB Arkitekt Carsten Hjort Boesen Cand.Arch

Jeg har fokus på et højt arkitektonisk niveau med udgangspunkt i den aktuelle…

Se billeder af projektet

Bygherren ønskede et nutidigt sommerhus hvor hele familien kunne samles og både fælles og individuelle behov kunne dækkes ... hertil at udsigten til vandet gav sig udtryk i husets udformning.,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Tilbygning af sommerhus gav lys, hav kik og plads til 3 generationer. , Facade

Den eksisterende bygning, hvor terrændæk for tilbygning ses.

Bygherren ønskede et nutidigt sommerhus hvor hele familien kunne samles og både fælles og individuelle behov kunne dækkes ... hertil at udsigten til vandet gav sig udtryk i husets udformning.,  Tilbygning, Sommerhus, Stue
Tilbygning af sommerhus gav lys, hav kik og plads til 3 generationer. , Stue

Skitse af interiør mod køkken

Bygherren ønskede et nutidigt sommerhus hvor hele familien kunne samles og både fælles og individuelle behov kunne dækkes ... hertil at udsigten til vandet gav sig udtryk i husets udformning.,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Tilbygning af sommerhus gav lys, hav kik og plads til 3 generationer. , Facade

Sommerhusets nye facade mod vandet.

Bygherren ønskede et nutidigt sommerhus hvor hele familien kunne samles og både fælles og individuelle behov kunne dækkes ... hertil at udsigten til vandet gav sig udtryk i husets udformning.,  Tilbygning, Sommerhus, Facade
Tilbygning af sommerhus gav lys, hav kik og plads til 3 generationer. , Facade

Sommerhusets ankomstside

Bygherren ønskede et nutidigt sommerhus hvor hele familien kunne samles og både fælles og individuelle behov kunne dækkes ... hertil at udsigten til vandet gav sig udtryk i husets udformning.,  Tilbygning, Sommerhus, Værelse
Tilbygning af sommerhus gav lys, hav kik og plads til 3 generationer. , Værelse

Værelserne har terrassedør og vindue for udluftning.

Bygherren ønskede et nutidigt sommerhus hvor hele familien kunne samles og både fælles og individuelle behov kunne dækkes ... hertil at udsigten til vandet gav sig udtryk i husets udformning.,  Tilbygning, Sommerhus, Stue
Tilbygning af sommerhus gav lys, hav kik og plads til 3 generationer. , Stue

En del af tilbygningen afslutter huset med glasparti og havudsigt

  • Den eksisterende bygning, hvor terrændæk for tilbygning ses.
  • Skitse af interiør mod køkken
  • Sommerhusets nye facade mod vandet.
  • Sommerhusets ankomstside
  • Værelserne har terrassedør og vindue for udluftning.
  • En del af tilbygningen afslutter huset med glasparti og havudsigt

Plantegninger

Tilbygningen centrerer sig om den eksisterende bygning., Sommerhus, Plantegning
Få nyt fra Danske BoligArkitekter
Få nyt fra Danske BoligArkitekter Læs mere ›