Funkis

Bliv ringet op gratis af Torben Baltsen

Skriv en besked herunder eller ring

Tilbygning i 2 planer

Tilbygning til fritliggende hus

Ønsket var en tilbygning i villaens oprindelige stil.
Krav til indhold: 2 værelser og ét stort badeværelse.
Tilbygningen blev placeret mod nord/øst i det mest skyggefulde hjørne af grunden. Det blev en god udnyttelse af det areal der var til rådighed.
Tilbygningen blev udført i to planer, og der blev også plads til et stor fællesrum, som man møder i den direkte forbindelse til 1.-salen.
I forbindelse med projektet fik hele villaen nyt tag og nye vinduer.

Energi og miljø

Der var fokus på energiforbrug.
Der blev sat nye energivinduer i hele villaen. Desuden fik hele villaen nyt tag med maksimal isolering.
Energiforbruget blev alt i alt mindre for hele villaen efter etablering af tilbygningen..... 100 m2 ekstra!

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Flere rum
  • Bedre dagslys
  • Sundere indeklima

Torben Baltsen, Torben Baltsen

Målet er en harmonisk, funktionel, forhåbentlig overraskende, og i særdeleshed...

Se billeder af projektet

Ønsket var en tilbygning i villaens oprindelige stil.
Krav til indhold: 2 værelser og ét stort badeværelse.
Tilbygningen blev placeret mod nord/øst i det mest skyggefulde hjørne af grunden. Det blev en god udnyttelse af det areal der var til rådighed.
Tilbygningen blev udført i to planer, og der blev også plads til et stor fællesrum, som man møder i den direkte forbindelse til 1.-salen.
I forbindelse med projektet fik hele villaen nyt tag og nye vinduer.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning i 2 planer, Facade

Den nye 2-plans tilbygning, placeret hvor der før var skyggefuldt og lidt trist

Ønsket var en tilbygning i villaens oprindelige stil.
Krav til indhold: 2 værelser og ét stort badeværelse.
Tilbygningen blev placeret mod nord/øst i det mest skyggefulde hjørne af grunden. Det blev en god udnyttelse af det areal der var til rådighed.
Tilbygningen blev udført i to planer, og der blev også plads til et stor fællesrum, som man møder i den direkte forbindelse til 1.-salen.
I forbindelse med projektet fik hele villaen nyt tag og nye vinduer.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning i 2 planer, Facade

Villaen før tilbygning på havesiden mod øst

Ønsket var en tilbygning i villaens oprindelige stil.
Krav til indhold: 2 værelser og ét stort badeværelse.
Tilbygningen blev placeret mod nord/øst i det mest skyggefulde hjørne af grunden. Det blev en god udnyttelse af det areal der var til rådighed.
Tilbygningen blev udført i to planer, og der blev også plads til et stor fællesrum, som man møder i den direkte forbindelse til 1.-salen.
I forbindelse med projektet fik hele villaen nyt tag og nye vinduer.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning i 2 planer, Facade

Tilbygningen (til højer i billedet) indgår som en naturlig del af den oprindelige villa.

Ønsket var en tilbygning i villaens oprindelige stil.
Krav til indhold: 2 værelser og ét stort badeværelse.
Tilbygningen blev placeret mod nord/øst i det mest skyggefulde hjørne af grunden. Det blev en god udnyttelse af det areal der var til rådighed.
Tilbygningen blev udført i to planer, og der blev også plads til et stor fællesrum, som man møder i den direkte forbindelse til 1.-salen.
I forbindelse med projektet fik hele villaen nyt tag og nye vinduer.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Værelse
Tilbygning i 2 planer, Værelse

Der blev også plads til et fælles "gamerrum" på 1. sal.

Ønsket var en tilbygning i villaens oprindelige stil.
Krav til indhold: 2 værelser og ét stort badeværelse.
Tilbygningen blev placeret mod nord/øst i det mest skyggefulde hjørne af grunden. Det blev en god udnyttelse af det areal der var til rådighed.
Tilbygningen blev udført i to planer, og der blev også plads til et stor fællesrum, som man møder i den direkte forbindelse til 1.-salen.
I forbindelse med projektet fik hele villaen nyt tag og nye vinduer.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Indgangsparti
Tilbygning i 2 planer, Indgangsparti

Overgangen fra gammelt til nyt.

Ønsket var en tilbygning i villaens oprindelige stil.
Krav til indhold: 2 værelser og ét stort badeværelse.
Tilbygningen blev placeret mod nord/øst i det mest skyggefulde hjørne af grunden. Det blev en god udnyttelse af det areal der var til rådighed.
Tilbygningen blev udført i to planer, og der blev også plads til et stor fællesrum, som man møder i den direkte forbindelse til 1.-salen.
I forbindelse med projektet fik hele villaen nyt tag og nye vinduer.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Indgangsparti
Tilbygning i 2 planer, Indgangsparti

Forbindelsen fra stueplan til 1. sal er gjort lys og luftig.

Ønsket var en tilbygning i villaens oprindelige stil.
Krav til indhold: 2 værelser og ét stort badeværelse.
Tilbygningen blev placeret mod nord/øst i det mest skyggefulde hjørne af grunden. Det blev en god udnyttelse af det areal der var til rådighed.
Tilbygningen blev udført i to planer, og der blev også plads til et stor fællesrum, som man møder i den direkte forbindelse til 1.-salen.
I forbindelse med projektet fik hele villaen nyt tag og nye vinduer.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Bad/toilet
Tilbygning i 2 planer, Bad/toilet

Det nye fælles badeværelse bliver nu flittigt brugt af hele familien.

  • Den nye 2-plans tilbygning, placeret  hvor der før var skyggefuldt og lidt trist
  • Villaen før tilbygning på havesiden mod øst
  • Tilbygningen (til højer i billedet) indgår som en naturlig del af den oprindelige villa.
  • Der blev også plads til et fælles "gamerrum" på 1. sal.
  • Overgangen fra gammelt til nyt.
  • Forbindelsen fra stueplan til 1. sal er gjort lys og luftig.
  • Det nye fælles badeværelse bliver nu flittigt brugt af hele familien.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger.
Slip glat igennem lovjunglen, når du bygger. Læs mere ›