Bliv ringet op gratis af Christian Rønne

Skriv en besked herunder eller ring

Tilbygning i husets ånd

Tilbygning til fritliggende hus

En skøn villa i en skøn have med stakit og æbletræer var nødt til at blive større for at kunne rumme beboerne.

Huset blev forlænget med to ekstra vinduesfag - og fik en lille tilbygning til et nyt køkken mod øst - alt i alt 120 m2 tilbygninger fordelt på stue, tagetage og kælder.

Det er idag svært at se, at huset er blevet tilbygget, og det var også målet - at bevare husets ånd og alligevel få mere plads til et moderne familieliv. Et lykkeligt samarbejde mellem ejer og arkitekt.

Energi og miljø

Tilbygningen medførte en komplet tagrenovering, hvorved det blev muligt at isolere hele taget til en nutidig standard. Energiforbruget er alt i alt ikke blevet større

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Familievenlige løsninger

Christian Rønne, Rønne Arkitekter ApS

Sommerhuse og villaer i tidløst design - brugbare og smukke - af bæredygtige...

Se billeder af projektet

En skøn villa i en skøn have med stakit og æbletræer var nødt til at blive større for at kunne rumme beboerne. 

Huset blev forlænget med to ekstra vinduesfag - og fik en lille tilbygning til et nyt køkken mod øst - alt i alt 120 m2 tilbygninger fordelt på stue, tagetage og kælder. 

Det er idag svært at se, at huset er blevet tilbygget, og det var også målet - at bevare husets ånd og alligevel få mere plads til et moderne familieliv. Et lykkeligt samarbejde mellem ejer og arkitekt.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning i husets ånd, Facade

Villaen fik tilbygget de nærmeste to fag (vindue og terrassedør) og den oprindelige gavl blev genskabt med respekt for de originale proportioner.

En skøn villa i en skøn have med stakit og æbletræer var nødt til at blive større for at kunne rumme beboerne. 

Huset blev forlænget med to ekstra vinduesfag - og fik en lille tilbygning til et nyt køkken mod øst - alt i alt 120 m2 tilbygninger fordelt på stue, tagetage og kælder. 

Det er idag svært at se, at huset er blevet tilbygget, og det var også målet - at bevare husets ånd og alligevel få mere plads til et moderne familieliv. Et lykkeligt samarbejde mellem ejer og arkitekt.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Entré
Tilbygning i husets ånd, Entré

Reposen foran værelserne på første sal blev til et dejligt øvelokale.

En skøn villa i en skøn have med stakit og æbletræer var nødt til at blive større for at kunne rumme beboerne. 

Huset blev forlænget med to ekstra vinduesfag - og fik en lille tilbygning til et nyt køkken mod øst - alt i alt 120 m2 tilbygninger fordelt på stue, tagetage og kælder. 

Det er idag svært at se, at huset er blevet tilbygget, og det var også målet - at bevare husets ånd og alligevel få mere plads til et moderne familieliv. Et lykkeligt samarbejde mellem ejer og arkitekt.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Entré
Tilbygning i husets ånd, Entré

Husets hall blev større og fik etableret gæstetoilet og garderoberum. Den originale trappe blev restaureret.

En skøn villa i en skøn have med stakit og æbletræer var nødt til at blive større for at kunne rumme beboerne. 

Huset blev forlænget med to ekstra vinduesfag - og fik en lille tilbygning til et nyt køkken mod øst - alt i alt 120 m2 tilbygninger fordelt på stue, tagetage og kælder. 

Det er idag svært at se, at huset er blevet tilbygget, og det var også målet - at bevare husets ånd og alligevel få mere plads til et moderne familieliv. Et lykkeligt samarbejde mellem ejer og arkitekt.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Tilbygning i husets ånd, Stue

Stuen blev udvidet med tilbygningen og fik vinduer og terrassedøre med syd, vest og nord, så haven og himlen danner stuens egentlige dekoration. Alle paneler er udført som de originale.

En skøn villa i en skøn have med stakit og æbletræer var nødt til at blive større for at kunne rumme beboerne. 

Huset blev forlænget med to ekstra vinduesfag - og fik en lille tilbygning til et nyt køkken mod øst - alt i alt 120 m2 tilbygninger fordelt på stue, tagetage og kælder. 

Det er idag svært at se, at huset er blevet tilbygget, og det var også målet - at bevare husets ånd og alligevel få mere plads til et moderne familieliv. Et lykkeligt samarbejde mellem ejer og arkitekt.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Tilbygning i husets ånd, Køkken

Køkkenet fik sin egen lille tilbygning mod øst - og som det eneste rum i huset med loft til kip og et klassisk ateliervindue i gavlen. Foldedøre mod haven giver en god kontakt ud - og rummet har også fået en hyggelig pc-arbejdsplads, som bruges meget ofte

  • Villaen fik tilbygget de nærmeste to fag (vindue og terrassedør) og den oprindelige gavl blev genskabt med respekt for de originale proportioner.
  • Reposen foran værelserne på første sal blev til et dejligt øvelokale.
  • Husets hall blev større og fik etableret gæstetoilet og garderoberum. Den originale trappe blev restaureret.
  • Stuen blev udvidet med tilbygningen og fik vinduer og terrassedøre med syd, vest og nord, så haven og himlen danner stuens egentlige dekoration. Alle paneler er udført som de originale.
  • Køkkenet fik sin egen lille tilbygning mod øst - og som det eneste rum i huset med loft til kip og et klassisk ateliervindue i gavlen. Foldedøre mod haven giver en god kontakt ud - og rummet har også fået en hyggelig pc-arbejdsplads, som bruges meget ofte
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›