Bliv ringet op gratis af Jan Smidt Andreasen

Skriv en besked herunder eller ring

Tilbygning med asymmetrisk tagkonstruktion

Tilbygning til fritliggende hus

Tilbygningen indeholder ny opholdsstue. Det nye rum bidrager med masser af dagslys til boligen, og med god effekt fra den asymmetriske tagkonstruktion hvor vinduesbånd kaster lyset med helt ind i den fjerneste krog. Endvidere er tilbygningen opført med stor fokus på at undgå indblikgener fra gaden samt naboer. Materialevalg er tilpasset med eksisterende hus.

Energi og miljø

Tilbygningen er opført iht. BR15. (Bygningsreglement 2015)

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2

Jan Smidt Andreasen, A1 Tegnestue ApS

En bolig skal danne rammen om en families liv i mange år. En bygning er en del...

Se billeder af projektet

Tilbygningen indeholder ny opholdsstue. Det nye rum bidrager med masser af dagslys til boligen, og med god effekt fra den asymmetriske tagkonstruktion hvor vinduesbånd kaster lyset med helt ind i den fjerneste krog. Endvidere er tilbygningen opført med stor fokus på at undgå indblikgener fra gaden samt naboer. Materialevalg er tilpasset med eksisterende hus. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning med asymmetrisk tagkonstruktion, Facade

Tilbygningen set fra haven.

Tilbygningen indeholder ny opholdsstue. Det nye rum bidrager med masser af dagslys til boligen, og med god effekt fra den asymmetriske tagkonstruktion hvor vinduesbånd kaster lyset med helt ind i den fjerneste krog. Endvidere er tilbygningen opført med stor fokus på at undgå indblikgener fra gaden samt naboer. Materialevalg er tilpasset med eksisterende hus. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning med asymmetrisk tagkonstruktion, Facade

Tilbygningen set fra gaden.

Tilbygningen indeholder ny opholdsstue. Det nye rum bidrager med masser af dagslys til boligen, og med god effekt fra den asymmetriske tagkonstruktion hvor vinduesbånd kaster lyset med helt ind i den fjerneste krog. Endvidere er tilbygningen opført med stor fokus på at undgå indblikgener fra gaden samt naboer. Materialevalg er tilpasset med eksisterende hus. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning med asymmetrisk tagkonstruktion, Facade

Terrasse mod syd.

Tilbygningen indeholder ny opholdsstue. Det nye rum bidrager med masser af dagslys til boligen, og med god effekt fra den asymmetriske tagkonstruktion hvor vinduesbånd kaster lyset med helt ind i den fjerneste krog. Endvidere er tilbygningen opført med stor fokus på at undgå indblikgener fra gaden samt naboer. Materialevalg er tilpasset med eksisterende hus. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning med asymmetrisk tagkonstruktion, Facade

Højtsiddende vinduer for at undgå indbliksgener fra gaden.

Tilbygningen indeholder ny opholdsstue. Det nye rum bidrager med masser af dagslys til boligen, og med god effekt fra den asymmetriske tagkonstruktion hvor vinduesbånd kaster lyset med helt ind i den fjerneste krog. Endvidere er tilbygningen opført med stor fokus på at undgå indblikgener fra gaden samt naboer. Materialevalg er tilpasset med eksisterende hus. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Tilbygning med asymmetrisk tagkonstruktion, Stue

Plan af eksisterende forhold.

Tilbygningen indeholder ny opholdsstue. Det nye rum bidrager med masser af dagslys til boligen, og med god effekt fra den asymmetriske tagkonstruktion hvor vinduesbånd kaster lyset med helt ind i den fjerneste krog. Endvidere er tilbygningen opført med stor fokus på at undgå indblikgener fra gaden samt naboer. Materialevalg er tilpasset med eksisterende hus. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Tilbygning med asymmetrisk tagkonstruktion, Stue

Plan af den nye indretning.

Tilbygningen indeholder ny opholdsstue. Det nye rum bidrager med masser af dagslys til boligen, og med god effekt fra den asymmetriske tagkonstruktion hvor vinduesbånd kaster lyset med helt ind i den fjerneste krog. Endvidere er tilbygningen opført med stor fokus på at undgå indblikgener fra gaden samt naboer. Materialevalg er tilpasset med eksisterende hus. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Tag
Tilbygning med asymmetrisk tagkonstruktion, Tag

Snittegning som viser princip af dagslys som bliver tilføjet til boligen via vinduesbånd i taget.

  • Tilbygningen set fra haven.
  • Tilbygningen set fra gaden.
  • Terrasse mod syd.
  • Højtsiddende vinduer for at undgå indbliksgener fra gaden.
  • Plan af eksisterende forhold.
  • Plan af den nye indretning.
  • Snittegning som viser princip af dagslys som bliver tilføjet til boligen via vinduesbånd i taget.
Tør du gå glip af en god idé?
Tør du gå glip af en god idé? Læs mere ›