Tilbygning skaber gårdrum og kontakt til udemiljø.

Bliv ringet op gratis af Allan Lorenzen

Skriv en besked herunder eller ring

Tilbygning med hjemmekontor gav liv til nyt gårdmiljø

Tilbygning til fritliggende hus

Tilbygningen indfrier bygherres behov for hjemmearbejdspladser. Placeringen af den nye bygning med sort træbeklædning gav samtidig anledning til at skabe et nyt gårdrum til husets beboere.
Med et hjørneparti mod gårdrummet er der etableret kontakt til udemiljøet fra den eksisterende bolig.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Allan Lorenzen, Tegnestuen Lorenzen

tegnestuens engagement er præget af indlevelse og omhu. Uanset projektets…

Se billeder af projektet

Tilbygningen indfrier bygherres behov for hjemmearbejdspladser. Placeringen af den nye bygning med sort træbeklædning gav samtidig anledning til at skabe et nyt gårdrum til husets beboere. 
Med et hjørneparti mod gårdrummet er der etableret kontakt til udemiljøet fra den eksisterende bolig. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning med hjemmekontor gav liv til nyt gårdmiljø, Facade

facade

Tilbygningen indfrier bygherres behov for hjemmearbejdspladser. Placeringen af den nye bygning med sort træbeklædning gav samtidig anledning til at skabe et nyt gårdrum til husets beboere. 
Med et hjørneparti mod gårdrummet er der etableret kontakt til udemiljøet fra den eksisterende bolig. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning med hjemmekontor gav liv til nyt gårdmiljø, Facade

Tilbygningen er her set fra en nyetableret fritstående væg, som ligeledes bidrager til et privat og afgrænset rum i haven.

Tilbygningen indfrier bygherres behov for hjemmearbejdspladser. Placeringen af den nye bygning med sort træbeklædning gav samtidig anledning til at skabe et nyt gårdrum til husets beboere. 
Med et hjørneparti mod gårdrummet er der etableret kontakt til udemiljøet fra den eksisterende bolig. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning med hjemmekontor gav liv til nyt gårdmiljø, Facade

Med det store hjørneparti er der blevet åbnet op mod tilbygningen og det nyetablerede gårdrum fra den eksisterende bolig.

Tilbygningen indfrier bygherres behov for hjemmearbejdspladser. Placeringen af den nye bygning med sort træbeklædning gav samtidig anledning til at skabe et nyt gårdrum til husets beboere. 
Med et hjørneparti mod gårdrummet er der etableret kontakt til udemiljøet fra den eksisterende bolig. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Kontor
Tilbygning med hjemmekontor gav liv til nyt gårdmiljø, Kontor

Det store fleksible rum med hjemmearbejdspladserne er indrettet åbent, lyst og med kontakt til udemiljøet.

Tilbygningen indfrier bygherres behov for hjemmearbejdspladser. Placeringen af den nye bygning med sort træbeklædning gav samtidig anledning til at skabe et nyt gårdrum til husets beboere. 
Med et hjørneparti mod gårdrummet er der etableret kontakt til udemiljøet fra den eksisterende bolig. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning med hjemmekontor gav liv til nyt gårdmiljø, Facade

Have og facade

Tilbygningen indfrier bygherres behov for hjemmearbejdspladser. Placeringen af den nye bygning med sort træbeklædning gav samtidig anledning til at skabe et nyt gårdrum til husets beboere. 
Med et hjørneparti mod gårdrummet er der etableret kontakt til udemiljøet fra den eksisterende bolig. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Tilbygning med hjemmekontor gav liv til nyt gårdmiljø, Terrasse/altan

Udgang til terrasse

Tilbygningen indfrier bygherres behov for hjemmearbejdspladser. Placeringen af den nye bygning med sort træbeklædning gav samtidig anledning til at skabe et nyt gårdrum til husets beboere. 
Med et hjørneparti mod gårdrummet er der etableret kontakt til udemiljøet fra den eksisterende bolig. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning med hjemmekontor gav liv til nyt gårdmiljø, Facade

Terrasse og facade

Tilbygningen indfrier bygherres behov for hjemmearbejdspladser. Placeringen af den nye bygning med sort træbeklædning gav samtidig anledning til at skabe et nyt gårdrum til husets beboere. 
Med et hjørneparti mod gårdrummet er der etableret kontakt til udemiljøet fra den eksisterende bolig. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning med hjemmekontor gav liv til nyt gårdmiljø, Facade

Fra baghaven er der direkte forbindelse til skoven.

Tilbygningen indfrier bygherres behov for hjemmearbejdspladser. Placeringen af den nye bygning med sort træbeklædning gav samtidig anledning til at skabe et nyt gårdrum til husets beboere. 
Med et hjørneparti mod gårdrummet er der etableret kontakt til udemiljøet fra den eksisterende bolig. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Tilbygning med hjemmekontor gav liv til nyt gårdmiljø, Terrasse/altan

terrassen

Tilbygningen indfrier bygherres behov for hjemmearbejdspladser. Placeringen af den nye bygning med sort træbeklædning gav samtidig anledning til at skabe et nyt gårdrum til husets beboere. 
Med et hjørneparti mod gårdrummet er der etableret kontakt til udemiljøet fra den eksisterende bolig. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning med hjemmekontor gav liv til nyt gårdmiljø, Facade

Før foto - Inden etablering af tilbygning og udemiljø blev rummet mod haven i eksisterende bolig anvendt som depot.

Tilbygningen indfrier bygherres behov for hjemmearbejdspladser. Placeringen af den nye bygning med sort træbeklædning gav samtidig anledning til at skabe et nyt gårdrum til husets beboere. 
Med et hjørneparti mod gårdrummet er der etableret kontakt til udemiljøet fra den eksisterende bolig. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning med hjemmekontor gav liv til nyt gårdmiljø, Facade

Før foto - Inden etablering af tilbygning og åbning af facade mod det nyetablerede udemiljø.

  • facade
  • Tilbygningen er her set fra en nyetableret fritstående væg, som ligeledes bidrager til et privat og afgrænset rum i haven.
  • Med det store hjørneparti er der blevet åbnet op mod tilbygningen og det nyetablerede gårdrum fra den eksisterende bolig.
  • Det store fleksible rum med hjemmearbejdspladserne er indrettet åbent, lyst og med kontakt til udemiljøet.
  • Have og facade
  • Udgang til terrasse
  • Terrasse og facade
  • Fra baghaven er der direkte forbindelse til skoven.
  • terrassen
  • Før foto - Inden etablering af tilbygning og udemiljø blev rummet mod haven i eksisterende bolig anvendt som depot.
  • Før foto - Inden etablering af tilbygning og åbning af facade mod det nyetablerede udemiljø.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›