Tilbygning

Bliv ringet op gratis af Jan Christoffersen

Skriv en besked herunder eller ring

Tilbygning med udsigt

Tilbygning til fritliggende hus

Villaen på den stejle, østvendte skråning udnyttede ikke udsigten over kvarteret og fjorden, og der manglede plads i stuen. Familien ønskede at få en stue på 36 m² bygget til i åben forbindelse med det eksisterende hus. Tilbygningen er placeret fremskudt på skråningen, så der opnås udsigt, og bygningen er hævet, så kældervinduer bevares.
Den åbne forbindelse til den eksisterende bolig tilfører udsigt og bedre lysforhold i køkkenet, som grænser op til husets nye stue.

Energi og miljø

I ht. BR.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2

Jan Christoffersen, Christoffersen Arkitekter MAA ApS

VI FØRER IDÉER UD I LIVET. Vi skaber RESULTATER og SPÆNDENDE RAMMER FOR DIT...

Se billeder af projektet

Villaen på den stejle, østvendte skråning udnyttede ikke udsigten over kvarteret og fjorden, og der manglede plads i stuen. Familien ønskede at få en stue på 36 m² bygget til i åben forbindelse med det eksisterende hus. Tilbygningen er placeret fremskudt på skråningen, så der opnås udsigt, og bygningen er hævet, så kældervinduer bevares.
Den åbne forbindelse til den eksisterende bolig tilfører udsigt og bedre lysforhold i køkkenet, som grænser op til husets nye stue.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning med udsigt, Facade

Et lille udhæng skygger om sommeren og binder tilbygningen sammen med den eksisterende gavl.

Villaen på den stejle, østvendte skråning udnyttede ikke udsigten over kvarteret og fjorden, og der manglede plads i stuen. Familien ønskede at få en stue på 36 m² bygget til i åben forbindelse med det eksisterende hus. Tilbygningen er placeret fremskudt på skråningen, så der opnås udsigt, og bygningen er hævet, så kældervinduer bevares.
Den åbne forbindelse til den eksisterende bolig tilfører udsigt og bedre lysforhold i køkkenet, som grænser op til husets nye stue.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning med udsigt, Facade

Vinduesbåndet i tilbygningens østvendte facade giver panoramaudsigt over kvarteret.

Villaen på den stejle, østvendte skråning udnyttede ikke udsigten over kvarteret og fjorden, og der manglede plads i stuen. Familien ønskede at få en stue på 36 m² bygget til i åben forbindelse med det eksisterende hus. Tilbygningen er placeret fremskudt på skråningen, så der opnås udsigt, og bygningen er hævet, så kældervinduer bevares.
Den åbne forbindelse til den eksisterende bolig tilfører udsigt og bedre lysforhold i køkkenet, som grænser op til husets nye stue.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Tilbygning med udsigt, Terrasse/altan

Udhænget binder nyt og gammelt sammen.

Villaen på den stejle, østvendte skråning udnyttede ikke udsigten over kvarteret og fjorden, og der manglede plads i stuen. Familien ønskede at få en stue på 36 m² bygget til i åben forbindelse med det eksisterende hus. Tilbygningen er placeret fremskudt på skråningen, så der opnås udsigt, og bygningen er hævet, så kældervinduer bevares.
Den åbne forbindelse til den eksisterende bolig tilfører udsigt og bedre lysforhold i køkkenet, som grænser op til husets nye stue.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Køkken
Tilbygning med udsigt, Køkken

Køkkenet er nyindrettet, og køkkenøen vender mod udsigten.

Villaen på den stejle, østvendte skråning udnyttede ikke udsigten over kvarteret og fjorden, og der manglede plads i stuen. Familien ønskede at få en stue på 36 m² bygget til i åben forbindelse med det eksisterende hus. Tilbygningen er placeret fremskudt på skråningen, så der opnås udsigt, og bygningen er hævet, så kældervinduer bevares.
Den åbne forbindelse til den eksisterende bolig tilfører udsigt og bedre lysforhold i køkkenet, som grænser op til husets nye stue.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Tilbygning med udsigt, Stue

I sammenbygningen er der en flytbar reol, som kan bruges til at variere åbenhed mellem rummene.

Villaen på den stejle, østvendte skråning udnyttede ikke udsigten over kvarteret og fjorden, og der manglede plads i stuen. Familien ønskede at få en stue på 36 m² bygget til i åben forbindelse med det eksisterende hus. Tilbygningen er placeret fremskudt på skråningen, så der opnås udsigt, og bygningen er hævet, så kældervinduer bevares.
Den åbne forbindelse til den eksisterende bolig tilfører udsigt og bedre lysforhold i køkkenet, som grænser op til husets nye stue.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning med udsigt, Facade

Nyt og gammelt i hver sin stil. Det flade tag er udført af hensyn til de bagvedliggende huses udsigt. Bygherre overvejer at vandskure huset.

Villaen på den stejle, østvendte skråning udnyttede ikke udsigten over kvarteret og fjorden, og der manglede plads i stuen. Familien ønskede at få en stue på 36 m² bygget til i åben forbindelse med det eksisterende hus. Tilbygningen er placeret fremskudt på skråningen, så der opnås udsigt, og bygningen er hævet, så kældervinduer bevares.
Den åbne forbindelse til den eksisterende bolig tilfører udsigt og bedre lysforhold i køkkenet, som grænser op til husets nye stue.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning med udsigt, Facade

Her ses det eksisterende hus på den kuperede grund.

Villaen på den stejle, østvendte skråning udnyttede ikke udsigten over kvarteret og fjorden, og der manglede plads i stuen. Familien ønskede at få en stue på 36 m² bygget til i åben forbindelse med det eksisterende hus. Tilbygningen er placeret fremskudt på skråningen, så der opnås udsigt, og bygningen er hævet, så kældervinduer bevares.
Den åbne forbindelse til den eksisterende bolig tilfører udsigt og bedre lysforhold i køkkenet, som grænser op til husets nye stue.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Stue
Tilbygning med udsigt, Stue

Rejsegilde. Byggeriet kører efter planen.

  • Et lille udhæng skygger om sommeren og binder tilbygningen sammen med den eksisterende gavl.
  • Vinduesbåndet i tilbygningens østvendte facade giver panoramaudsigt over kvarteret.
  • Udhænget binder nyt og gammelt sammen.
  • Køkkenet er nyindrettet, og køkkenøen vender mod udsigten.
  • I sammenbygningen er der en flytbar reol, som kan bruges til at variere åbenhed mellem rummene.
  • Nyt og gammelt i hver sin stil. Det flade tag er udført af hensyn til de bagvedliggende huses udsigt. Bygherre overvejer at vandskure huset.
  • Her ses det eksisterende hus på den kuperede grund.
  • Rejsegilde. Byggeriet kører efter planen.
Byg dig til en billigere varmeregning.
Byg dig til en billigere varmeregning. Læs mere ›