Tilbygning til villa

Bliv ringet op gratis af Thomas Mau

Skriv en besked herunder eller ring

Tilbygning og energirenovering

Tilbygning til fritliggende hus

Tilbygning der gav børnefamilien bedre plads og fleksibilitet. Der er bygget et nyt soveværelse, nyt badeværelse og et nyt fleksibelt rum til det eksisterende hus.
Renoveringen bestod i udskiftning af taget, bedre loftisolering, udvendig efterisolering af den eksisterende facade, nye energivinduer og nye udenomsarealer. Arkitekturen er holdt i samme stil som det eksisterende hus og tilbygningen er derfor nærmest usynlig. Tilbygningen og det eksisterende hus danner en ny harmonisk helhed.

Energi og miljø

Der er etableret en mekanisk ventilationsanlæg med varmegenvinding og alle eksisterende vinduer er skiftet ud med energivinduer i et udtryk tæt på husets oprindelige udtryk.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Flere rum
  • Sundere indeklima

Thomas Mau, Mauhaus ApS

MAUHAUS kan hjælpe jer gennem byggeprocessen fra indledende skitser til færdigt...

Se billeder af projektet

Tilbygning der gav børnefamilien bedre plads og fleksibilitet. Der er bygget et nyt soveværelse, nyt badeværelse og et nyt fleksibelt rum til det eksisterende hus.
Renoveringen bestod i udskiftning af taget, bedre loftisolering, udvendig efterisolering af den eksisterende facade, nye energivinduer og nye udenomsarealer. Arkitekturen er holdt i samme stil som det eksisterende hus og tilbygningen er derfor nærmest usynlig. Tilbygningen og det eksisterende hus danner en ny harmonisk helhed. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning og energirenovering, Facade

Den nye tilbygning fortsætter husets arkitektur og skaber en skøn solkrog mod syd med direkte forbindelse til det nye fleksible rum.

Tilbygning der gav børnefamilien bedre plads og fleksibilitet. Der er bygget et nyt soveværelse, nyt badeværelse og et nyt fleksibelt rum til det eksisterende hus.
Renoveringen bestod i udskiftning af taget, bedre loftisolering, udvendig efterisolering af den eksisterende facade, nye energivinduer og nye udenomsarealer. Arkitekturen er holdt i samme stil som det eksisterende hus og tilbygningen er derfor nærmest usynlig. Tilbygningen og det eksisterende hus danner en ny harmonisk helhed. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning og energirenovering, Facade

Solkrog mod syd lige inden afslutning af byggeriet.

Tilbygning der gav børnefamilien bedre plads og fleksibilitet. Der er bygget et nyt soveværelse, nyt badeværelse og et nyt fleksibelt rum til det eksisterende hus.
Renoveringen bestod i udskiftning af taget, bedre loftisolering, udvendig efterisolering af den eksisterende facade, nye energivinduer og nye udenomsarealer. Arkitekturen er holdt i samme stil som det eksisterende hus og tilbygningen er derfor nærmest usynlig. Tilbygningen og det eksisterende hus danner en ny harmonisk helhed. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning og energirenovering, Facade

Tilbygning mod nordøst inden etablering af udendørs bruseområde i direkte forbindelse med det nye badeværelse.

Tilbygning der gav børnefamilien bedre plads og fleksibilitet. Der er bygget et nyt soveværelse, nyt badeværelse og et nyt fleksibelt rum til det eksisterende hus.
Renoveringen bestod i udskiftning af taget, bedre loftisolering, udvendig efterisolering af den eksisterende facade, nye energivinduer og nye udenomsarealer. Arkitekturen er holdt i samme stil som det eksisterende hus og tilbygningen er derfor nærmest usynlig. Tilbygningen og det eksisterende hus danner en ny harmonisk helhed. ,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Tilbygning og energirenovering, Facade

Passagen til den nye solkrog og hovedindgangen. En enorm rhododendron giver mulighed for skygge og læ i solkrogen.

  • Den nye tilbygning fortsætter husets arkitektur og skaber en skøn solkrog mod syd med direkte forbindelse til det nye fleksible rum.
  • Solkrog mod syd lige inden afslutning af byggeriet.
  • Tilbygning mod nordøst inden etablering af udendørs bruseområde i direkte forbindelse med det nye badeværelse.
  • Passagen til den nye solkrog og hovedindgangen. En enorm rhododendron giver mulighed for skygge og læ i solkrogen.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem.
Arkitekten kan tjene sit eget honorar hjem. Læs mere ›